CHAPEAU ROUGE

MENU

26.7. Trash Gang

 

26.7. TRASH GANG W­/Johnny Love (Soft Leather- US)

 

Na červencovém Trash Gangu vystoupí poprvé v Praze legenda americké taneční scény – Johnny Love (Soft Leather –US). Jak vypadají jeho proslulé parties předvede na Dance flooru Chapeau Rouge 26. července.

Americký Dj a producent Johnny Love se na hudební scéně pohybuje od roku 2000. Ve svých začátcích si rychle získal pozornost především díky založení legendárního Jerkstore. Jeho akce ale čím dál častěji končily policejními zátahy. Johny Love proto přesídlil do Los Angeles, kde založil duo Guns’n’Bombs. To se stalo jako první americký projekt součástí francouzského labelu  Kitsuné a zařadilo se tak mezi hvězdy elektronické taneční scény jako Justice nebo Chromeo.

 V roce 2009 založil Johnny Love další projekt- DEATHFACE. Temnější hardcore rave sety mu otevřely cestu do celého světa. Americkou scénu ale během jeho tours po Evropě, Asii a Austrálii totálně ovládlo EDM. Úplně tak zanikly malé lokální scény. S tím se Johnny odmítl smířit a v roce 2014 založil Soft Leather.

Už tehdy Johnny Love ukázal, že nehodlá slepě následovat trendy, naopak se nebojí jít proti proudu a trendy udávat. Soft Leather není jen další techno party. Účastníky podporuje ve vyjádření jejich individuality. Je to párty, kde každý může být, kým chce a zároveň se může cítit bezpečně.

Čím překvapí tentokrát se ukáže v Chapeau Rouge 26. července.

Fb událost: www.facebook.com/events/578281439242476/

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO