CHAPEAU ROUGE

MENU

30.3. BASS OVERDOSE_System Hacked




30.3. Bass Overdose_System Hacked w/ Tephra & Arkoze /UK/

Sobota 30/3 ve znamení Drum & Bassu


 

 

Každý víkend je tu stejná otázka, na jakou party se vydat? Jsou toho mraky a není lehké se rozhodnout. Aspoň jednu sobotu  byste ale měli obětovat a dorazit do Undergroundu Chapeau Rouge a okusit atmosféru akce Bass Overdose. Na nadcházející edici s podnázvem "System Hacked" uslyšíte headlinery Tephra & Arkoze.
 

Talentované anglické producentské duo Tephra & Arkoze spojilo síly před 8 lety. Dva roky poté přišli s prvním releasem na skvělém labelu Proximity Recordings a od té doby nám servírují deep a soulful lahůdky s pravidelných intervalech. Mají za sebou několik dechberoucích alb vydaných na labelech jako Invisible, Vandal, Engage Audio nebo Addictive Behaviour. V součastnosti je jejich domácím labelem Dispatch Recordings, na kterém jim nedávno vyšlo zcela nové EP 'In Life'. Toto EP vzbudilo pořádný rozruch a pomohlo zařídit hned několik mezinárodních bookingů, mezi které patří i ten náš. Kluci spolu s jejich 16ti letou praxí v mixovaní přijedou do Prahy vůbec poprvé a ukážou nám jak to ve Velké Británii na akcích podobného stylu chodí!

 

Nebude chybět ani kvalitní český a slovenský support. Kdo by se netěšil na Beast:season (Beast Jane + Fourseason), kteří dokáží svou energii a láskou pravidelně v Undergroundu roztančit pražské publikum svým výběrem deepů, rollerů a liquidů. Jejich pozvání přijal i další páreček, který to umí za mixem pěkně rozjet, a to Opaque & Mia ze Slovenska. Oslovit by vás mohla začínající a  velmi nadějná DJka, členka největší slovenské crew Trident.sk, Minikin. V neposlední řadě tu máme ostřílené pražské DJe Audiocuts, kteří se taktéž drží deepového konceptu akce. Novinkou je vokalistka Luménica, která okoření opening set páru Beast:Season.

Jak už je na Bass Overdose tradicí, pro celou noc jsme zvolili téma, do kterého sladíme Underground stage. Vzhledem k minimalistickému, deepovému repertoáru jsme se rozhodli pro počítačové téma a přenést vás pomocí vizuálů a dekorací do hackerského doupěte. 

 

Vstup: 100,-
Začátek: 21:00

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO