CHAPEAU ROUGE

MENU

18.10. Dudlík 2018



18.10. MC Gey, Nylon Jail nebo Hošty na benefičním festivalu Dudlík





Společně za lepší život až do konce. MC Gey, Nylon Jail, dj Tráva a mnoho dalších hvězd na Dudlíku s letošním tématem Paliativní péče.


Čtvrtý ročník multižánrového benefičního festivalu Dudlík přinese 18. 10. 2018 širokou škálu koncertů, přednášek a workshopů a divadelních exhibicí s nadějí na štědrý výtěžek. Tématem pro rok 2018 byla organizátory z fakultního spolku Cesta ven zvolena „dětská paliativní péče“.


Prostory studentského kampusu Hybernská, klubu Chapeau Rouge a studentského klubu Celetná se od 16:00 hodin stanou místem dění koncertů, divadelních představení, přednášek a workshopů o paliativní péči.
Svou účast již přislíbili mnozí interpreti i známé osobnosti. Těšit se proto můžete například na opičího krále českého rapu MC Geye či reprezentanta pražské rappové scény Hošty,  olomouckou kapelu Nylon Jail, duo Pris, trio elektronických introvertů Neřvi mi do ucha, kapelu Atlantik nebo mladého dje a saxofonistu Saxofrancis. O afterparty se v Chapeau Rouge, kde celý hudební program probíhá, následně postarají dj Tráva, ABAB, DUMA, Trash Gang a v neposlední řadě i dj Bidlo

Studentský klub Celetná se již ve čtyři hodiny zaplní fanoušky Jirku Charváta, Slam Poetry, Post Být Generation, Impro divadla nebo Divadla NeoM, které předvedou to nejlepší ze svých divadelních představení vůbec. Po celou dobu budou pak v kampusu Hybernská probíhat přednášky a workshopy s osobnostmi jako Klára Fisherová,  Maritn Loučka či Lucie Hrdličková, týkající se problematiky paliativní péče.
 

Každoročně je výnos festivalu věnován na dobročinné účely, tento rok Týmu dětské paliativní péče Fakultní nemocnice Motol„Výtěžek poputuje na podporu nadačního fondu Loďka, prostřednictvím kterého následně vznikne tzv. Family room, tedy místnost pro nerušený kontakt lékařů s rodinami a malými pacienty, která zvýší kvalitu poskytované péče.“ říká MUDr. Lucie Hrdličková, vedoucí týmu dětské paliativní péče FN Motol. 

Více informací najdete na www.dudlik2018.cz nebo www.cesta-ven.cz

Vstupné: předprodej 120 Kč, na místě 150 Kč

Facebook: www.facebook.com/dudlikfest/

 


Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO