CHAPEAU ROUGE

MENU

30.3. BASS OVERDOSE


30.3. Far Horizon na BASS OVERDOSE



Velikonoční edice klubové noci Bass Overdose představí 5 DJských párů české Drum&Bassové scény.

DJs vás opět provedou všemi polohami/variantami D'n'B, takže si každý přijde na své a večer bude mít vývoj. Celá noc bude obohacena velikonočními dekoracemi a honem na zlaté vejce (info dodáme). A nebojte se dorazit v kostýmu!!!
 
 
Začátek akce: 23:00 na spodní stage (Undergroud)
Vstup: 100 CZK (do všech pater klubu)


Hlavním hostem budou Far Horizon (Fallen Gemini + Lee Meow). Partněři jak za mixem tak v životě. Jejich selekce je velmi originální a laděná do deep D'n'B, avšak můžete od nich slyšet i liquid, nebo mainstream (hlavně od Fallen Geminiho) a také tech-step (od Lee Meow). Fallen Gemini začínal na menších akcích v okolí Děčína, stal se součástí DCGround crew, poté Liquid Drum and Bass a Artifact crew. Dnes je nejen DJem, ale také promotérem. Zahrál si už na spoustě velkých akcích jako jsou Let It Roll OA, Eatbrain night v Budapešti, Svojšice, Cross festival a Exploration OA. 
Lee Meow se hudbě věnuje od r. 2002, kdy začala budovat svou sbírku vinylů a propadla technu a drum and bassu. Poprvé si zahrála v Brně, ještě pod starým nickem FreeDa.. Od roku 2013 už od ní uslišíte pouze D'n'B. Vyzkoušela mnoho subžánrů, přes tvrdší neuro a crossbreed až skončila u techstepu a deepů, které od ní určitě na akci uslyšíte. Je také členkou Artifact crew.



Jako další DJské páry se představí:

BEAST JANE + Fourseason

Tento mladý Drum&Bassový pár pochází z Prahy. Beast Jane hraje hlavně Deep D'n'B a Neurofunk ale nepohrdne žádným subžánrem D'n'B, a proto se od ní vždy dočkáte unikátního setu, který je šitý přesně na určitou atmosféru akce. Je rezidentní Djkou klubu Chapeau Rouge Prague a pořadatelem pravidelné akce Bass Overdose. Momentálně studuje hudbu na univerzitě v UK, a tak se těší že vytáhne i svojí produkci na vyšší level. Fourseason je DJ, grafik a spoluzakladatel nově vzniklé Deep Dreamz crew. Znáte ho například díky jeho liquidovému channelu na youtube ->https://www.youtube.com/user/fourseasondnb. Hraje hlavně deep D'n'B a nebo Liquid (Nový liquidový mix --> https://soundcloud.com/fourseasondnb/souldeerseason-8)

 
Seemly Critics (Voice K + NelliQ) liberecké djské duo, partnerů jak v životě, tak za mix pultem. 
Ve výhradně z vinylů hraných setech uslyšíte kombinace liquidu a deepu, sem tam i něco tvrdšího:)
Očekávejte energické mixy s gradující tendencí.
V polovině roku 2017 zakládají společně pražskými DJs Fourseason, Quake a Scareman crew s názvem Deep Dreamz.


Opaque /SK/ + Mia
Příběh jako z romantického filmu. Ostřílený DJ a promotér, svého času úspěšného projektu EPIC BRAINS, s už skoro 10ti letou praxí, a jeho fanynka Mia, se do sebe zamilují a jak čas plyne, Opaque zasvětí svojí drahou polovičku do umění mixování. Jejich život je úzce spjatý s hudbou už od útlého věku. Mia je dlouholetá tanečnice a Opaque má vystudovaných 14 let na umělecké škole. Společně si to za mixem rozdávají už nějaký ten rok. Oba milují hlavu-motající atmosféru hlubokého a temného Drum & Bassu, ale rádi ulítávají i na half-time, downtempo nebo na kdejakých jiných těžko popsatelných elektronických tracích.


DJ Metroc + Badrick
DJs Metroc a Badrick jsou oba začínající sypači tvrdého D'n'B. Metroc je 26letý rodák z Brna, který přijel před rokem do Prahy udělat řádné terno jako perpektivní DJ. Vystřídal širokou paletu stylů, jako například Trance, PsyTrance, HardCore, Techno, ale za srdce ho nakonec vzal Drum&Bass a ten už ho nepustil. 
Badrick je za mixem něco přes rok a představil se již na nékolika akcích včetně pražských Moon:cherry v Paláci Akropolis a Konec pololetí v Chapeau Rouge. Kluci hrají hlavně Neurofunk a mezi jejich favority patří například Aggresor Bunx, Phace, Mefjus, Audio, Gydra či L33.


Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO