CHAPEAU ROUGE

MENU

27.11. Wednesday Got Soul




27.11. Maďarští The Qualitons se představí v roli DJů na večírku soulové hudbu z východního bloku


Ve středu 27. listopadu proběhne v komorní atmosféře pražského Studia Paměť koncert hvězd maďarské rockové scény The Qualitons. Kapela, kterou si letos na jaře pozvalo na natáčení živého koncertu slavné rádio KEXP v Seattlu, zavítá do Prahy vůbec poprvé. Poté odehrají členové kapely svůj DJ set na navazujícím večírku v Chapeau Rouge.

„Název kapely je odvozen od jména maďarské nahrávací společnosti Qualiton, která byla aktivní v období padesátých až sedmdesátých let. Na začátku své kariéry se jejich tvorba zaměřovala převážně na cover verze raritních nahrávek na sedmipalcových singlech,“ uvádí kapela na svém webu.

Na afterparty po koncertě, který odehrají v nedalekém Studiu Paměť společně s pražskými Madhouse Express, se členové kapely The Qualitons představí v Chapeau Rouge v roli DJů. A budou to právě staré raritní maďarské nahrávky ve stylu psychedelického rocku, soulu a funku, které si The Qualitons speciálně pro tento večer přichystají. Společně s nimi zahrají pražští DJs Kohl & Ben, kteří zasvětí večer soulové hudbě vydané v zemích bývalého východního bloku.


Fb událost: www.facebook.com/events/2159664910994164/
Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO