CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 28.9.2018

TANCOVAČKA

Datum akce:
28.9.2018

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Kurisutaru (electronics)
 
Dmitrievna (ger)
 
Bratři (live electronics & drums)
 
ABAB (techno/house)
 
DUMA Jr. (techno)

 

INTERPRETI

Bratři

Styly: live electronics & drums

Dvojčata Jiří a Ondřej Veselí se žánrově pohybují mezi kombinací chytlavé taneční elektroniky, techna a ambientu. Bratři za sebou mají třeba předskakování Elderbrookovi ve vyprodaném Futuru nebo vystoupení na prestižním showcasu Eurosonic a momentálně (2020) pracují na své debutové desce.

www.facebook.com/bratriveseli/ 

ABAB

Styly: techno/house

Duo pod názvem ABAB se již pět let objevuje na pražské elektronické scéně. Začali soundem, který jim byl v počátku nejbližší a posloužil jako inspirace, kterou přetvořili ve vlastní nenahraditelný a rozpoznatelný zvuk. Jako rezidenti pražského klubu Chapeau Rouge zprodukovali pravidelnou party “Revolution 909”, která se nikdy nesnažila o to, aby byla pouze “další techno akcí”. Co jí odlišuje od ostatních, je primárně snaha, aby se návštěvníci dostavili za hudbou a nikoliv se pouze ukázat. To potvrzují například pouštěním 11ti minutového tracku v jeho celé délce a i kvůli jednomu člověku, jenž ho poznal; výměnou CD půl minuty před koncem předchozího tracku kvůli předpokládané reakci lidí na danceflooru; opožděným začátkem noci kvůli jednomu tracku, který se nebojí zahrát víckrát za večer a nebo naopak nezahrát to, co každý moc dobře zná. Stručně a jasně – odmítají pouštět pouze to, co lidé chtějí slyšet. Prostě si hraním stojí za svým a taktéž vlastním vztahem k hudbě. 

Jejich debutové album Sleepeless Nights je výsledkem výše zmíněného činění. Přinášením aktuálních hudebních počinů a nepřetržitou selekcí dospěli k vytvoření vlastních tracků, které se snaží vyplnit mezery v hudebním spektru. Inspiraci čerpali z reakcí na jejich hudební činnost, ať už přímo z energie danceflooru v ranních hodinách či z nočních hudebně-produkčních chvil, během kterých album vznikalo. 74 minut hudby jsou produktem snahy přispět hudební scéně, které jsou součástí, a to se stejným přístupem jako s hraním.



Více na http://www.facebook.com/weareABAB nebo http://www.soundcloud.com/weareabab.

Další info:

www.weareabab.bandcamp.com/releases

www.youtube.com/user/weareABAB

www.twitter.com/weareABAB





Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO