CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 4.9.2015

HIT THE FLOOR

Datum akce:
4.9.2015

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Counterstrike (JAR) (d'n'b)
 
Twisted Minds (d'n'b)
 
Dexide (d'n'b)
 
Neuro:Lab (d'n'b)
 
DJ Taby (Basstrike crew)
 
DJ Dogzan
 
Aspire, JTQ

Neuro:Lab ve spolupráci s Chapeau Rouge přináší
★HIT THE FLOOR! - A HARD DNB EVENT★
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Drsnej průvod je tady!
V čele s nekompromisním COUNTERSTRIKEm, statiku klubu prověří TWISTED MINDS, DEXIDE, NEURO:LAB, TABY, DOGZAN, JTQ a ASPIRE!

► Audiovizuální projekce!
► Massive KV sound system!
► 3-4 decks mixes!
► Aspire's B-DAY!

Pojdme to zbořit v samotném centru Prahy, rozhodně je na co se těšit!

Fb event: www.facebook.com/events/894325187283126/


 

INTERPRETI

Counterstrike (JAR)

Styly: d'n'b

Counterstrike je drum&bassové producentské duo ve složení  Justin Scholtemeyer (Animal Chin) a Eaton Crous (500 Mills), pocházející z Kapského města v Jihoafrické republice. Justin a Eaton společně vystupují jako projekt Counterstrike již od poloviny devadesátých let a produkují vlastní tvorbu od roku 1998. Orientují se především na nekompromisně tvrdý drum&bass a u příznivců až brutálního soundu si získali velikou oblibu. Jejich tracky můžete znát z portfolia labelů Moving Shadow, Obscene, Evol Intent či Yellow Stripe. V roce 2011 vydali release také na českém labelu Forbidden Society Recordings. Hojně také produkují na vlastní značce Algorythm Recordings.

www.algorythmrecordings.com/#brothersinharm


Twisted Minds

Styly: d'n'b

DJ Micros a DJ Pe:te aka Twisted:Minds jsou na české DnB scéně již několik let, společně založili projekt “Somedrums” pod kterým pořádali žánrové party. Poté se oba dva přidali do DnB Fever Crew, časem Pe:Te objevil své nadání k hudební produkci, vydal vlastní track “Promise” na Deafmuted Record a spojil se s Let it Rollem. U stejného labelu mu na jaře 2012 vychází i single Darkness / Rapture feat. Psyek. Poslední jeho výtvor je zatím remix Hemoglobina. Micros má svůj vlastní styl hrát lidem a pro lidi, nesnaží se sledovat někoho a kopírovat nebo držet co je ,,In'', ale spíše dává přednost jít svou vlastní cestou. Jeho láska a cíl v Drum&Bass hudbě je jeho rychlost a energie, kterou rozdává všude a všem. Zároveň ho těší sofistikované melodie a harmonie. Jejich zvuk a mixy jsou stále více zábavnější a žádanější. Micros a Pe:te ve svých setech rádi proplouvají všemi žánry Drum & Bassu, takže od nich můžete slyšet deepové polohy, Techstep a Neurofunk, ale i mainstreamové fláky a melodické liquidy. Mužete od nich očekávat energické sety plné přesných mixů, které rozjedou každý mejdan.

www.facebook.com/TwistedMindscz/timeline

Dexide

Styly: d'n'b

Dexide je převážně neurofunkový projekt DJ a producenta Dave.LXR, který se za gramofony poprvé postavil již v roce 1999 a v témže roce založil Luxor sound system.
Vždy více tíhl k rovnému beatu, ale již od začátku své kariéry experimentoval i s drum and bassem a breaks.
Na začátku roku 2013 přičichl k darkstepu a neurofunku a totálně těmto stylům propadl díky temnému a psychadelickému soundu, který vždy preferoval i v technu. V témže roce se také stal rezidentem pražského klubu STORM.
V roce 2015 se umístil na třetím místě CZECH DNB AWARDS 2014 v kategorii objev roku a za svou krátkou dnb "kariéru" si již stačil zahrát s velkými jmény neurofunkové scény jako Black Sun Empire, The Upbeats, State Of Mind, Ed Rush, Mefjus, Optiv & BTK, Billain a dalšími. Společně se svým kolegou a kamarádem N:Force založil na začátku roku projekt NEUROFUNK WILL NEVER DIE, pod kterým také současně vystupuje.

www.facebook.com/dave.lxr

www.facebook.com/dexide.cz

Neuro:Lab

Styly: d'n'b,

Jejich zvuk je tvrdý a bez jakýchkoliv kompromisů. Jejich vystoupení je zážitek, který charakterizuje mimo kvalitního zvuku i show. Jsou pořadetelé mnoha akcí a rezidenti klubu Chapeau Rouge Prague.
Mohli jste je slyšet se Zombie Cats, Volatile Cycle, Neonlight, Pythius, Qo, Drum Technology, A-Cray a další..


soundcloud.com/dnbneurolab

www.facebook.com/dnbneurolab


DJ Taby (Basstrike crew)

Taby, vlastním jménem Daniel Taraba, je Dj a promotér z Litvínova. Poprvé roztočil vinyl v roce 2007 a za pomoci kamaráda Bazziho začal vychytávat nedostatky.
Pomalu začal přemýšlet o založení vlastní sbírky vinylů a tak se taky stalo.
V roce 2008 zakládá s klukama z Teplic svou první crew, která nese název Bad Controll.V té době hrál převážně Drum and Bass a Jump-up.
V roce 2010 z Bad Controllu odchází s myšlenkou založit novou crew. Dříve působil převážně na severu Čech a postupem času se začal dostávat dál.
V roce 2011 zakládá novou bandu nadějných djs, nesoucí název Basstrike Crew a kupuje si novou techniku a přechází na digital.
Přestává ho bavit jump-up a rozhodne se okusit i temnou stránku Drum and Bassu.
Jedná se převážně o Techstep, Neuro, Neurofunk a Deep, u kterých už zůstal.
Zahrál si po boku českých i zahraničních hvězd, jako třeba Dub Zero, Levela, 2Times, Deekline & Ed Solo...

www.facebook.com/DjTabyBasstrikeCrew

DJ Dogzan

Poslední posila Poison Apple crew, člen warm up a rezidentní DJ ve skvělém klubu Poldofka.
Dogzan je jméno, které v poslední dobou stoupá nahoru a Vy si ho rozhodně nenechte ujít v šíleném 3 deck mixu!

www.mixcloud.com/michal-dogzan-pabuda/

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO