CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 19.9.2011

Freestyle Mondays Openmic

Datum akce:
19.9.2011

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
DJ LU2 (hip hop rap)
 
DJ Ba2s (hip hop)
 
DJ Scaffer (hip hop)



Freestyle Mondays bude v září zřejmě vyprodané – pospěšte si!


Freestyle Mondays oslaví příští měsíc své roční výroční a nutno poznamenat, že tato akce si získala za necelý rok svého fungování mnoho příznivců nejen z okruhu hip hopových fandů. Freestyle Mondays je totiž jediný open mic jam s doprovodem DJs i živé kapely a každé třetí pondělí v měsíci se v Chapeau Rouge u mikrofonu schází MCs, beatboxeři či zpěváci bez ohledu na to jakému stylu se věnují, jakým jazykem mluví nebo z jaké země pocházejí a jinak tomu nebude ani v září.
19.9 budou navíc hosty večera dva mladí muži, kteří momentálně tvoří jednu z nejúspěšnějších hip hopových formací u nás: Rest&DJ Fatte. Dva jezdci ze stáje TyNikdy! labelu vydali veleúspěšnou desku Premiéra a během posledních měsíců sjezdili skoro vše, co je možné v Čechách v rámci koncertování objezdit, předskakovali Prago Union a určitě patří k tomu nejlepšímu, co můžete na živo v rámci naší scény vidět. Svou krátkou show se návštěvníkům Freestyle Mondays představí i mladá progresivní kutnohorská kapela Sklepní víly. Skupina, na jejíž originální vystoupení a kostýmy určitě nezapomenete. Hlásí se k odkazu kapel, jako jsou Manželé nebo Piráti a na jejich muzice i vtipných textech je to slyšet.

Celým večerem bude tradičně provázet MC Metoděj s MC Dozerem, rapuchtivé MCs bude doprovázet Buran Buran live band, vokalisté Flowe a Martin Kräussl a DJs:Watra, Fatte a Shock O´. V Dance clubu budou hrát od 22 hodin a do ranního kuropění DJs:LU2, BA2S a Scaffer. Vstupenky na akci se prodávají stejně rychle jako banány roku 1980, tudíž jich v předprodeji na horním baru klubu zbývá za 80,-Kč posledních 35 kusů. Na místě bude mít možnost zakoupit vstupenku za 120,-Kč padesát nejrychlejších návštěvníků. Kapacita klubu je omezena a my jí rozhodně nebudeme překračovat, jelikož chceme, aby si akci užili vystupující i návštěvníci. Výčet toho, co se v Chapeau Rouge v rámci zářijového vydání uskuteční ,je víc než nabitý - a proto byste tenhle večer, který podporuje Queens.cz, Nemiroff vodka a Red Bull, neměli prošvihnout! Nezbývá tedy než si zapsat datum 19. září do diářů a ať už jste MC, který se nemůže dočkat, až si zajamuje s živou kapelou nebo jste prostě fanoušek skvělé atmosféry a dobré muziky, tuhle akci byste rozhodně neměli propásnout. A máme dobrou zprávu i pro mimopražské, protože sestřih zářijového FM bude zanedlouho po akci k poslechnutí na vlnách Rádia HipHopStage.cz. Těšíme se tedy na viděnou na Freestyle Mondays 19.9. a startujeme v 20:00.

Do té doby se podívejte na osobní pozvánku od Resta:



Odkazy:
http://www.freestylemondays.cz
www.tynikdy.cz
bandzone.cz/sklepnivily

INTERPRETI

DJ LU2

Styly: hip hop rap

DJ LU2 není žádný nováček, hraje 5 let a je znám především jako party DJ, v minulosti hrál například s horror corovou formací Luk a Šíp a v posledních 2 letech se vyšvihl mezi nejfrekventovanější jména hip hopových akcí, z jeho desek se line především hip hop a R&B, ale zabrousí i do funku nebo dance hallu. Tento rodilý Jihočech si zahrál vedle takových jmen jako je Nironic, Rasco, H16, Dj Wich, Kontrafakt  a mnoho dalších. DJ LU2 je zkrátka buďto milován nebo nenáviděn. Během nedávné doby však nastal v hraní tohoto mladého, v současnosti již několikaletého Pražáka zásadní obrat a vrhnul se na technický DJing, tvrdě trénuje a vysloužil si tak respekt od lidí, kteří mu dříve nemohli přijít na chuť. Mezi své djské oblíbence DJe LU2y patří Q-BERT,A-Trak,MixMasterMike,DJ Rafik , český DMC vítěz DJ Five nebo DJ MAZTAH. Důvodem proč jsme si ho vybrali je právě množství vášní, které jeho jméno vyvolává, ale především jeho schopnost být skvělým party bavičem a jeho balancování mezi hraním na komerčních mejdanech a zálibou ve skratchování a turntablismu.

links:http://www.myspace.com/djlu2


www.facebook.com/DJLU2Official

DJ Ba2s

Styly: hip hop,

DJ BA2S začal s hraním kolem roku 1994, ve stejném období jako s rapem. Nejprve v kapele Unit, o rok později spoluzakládá kapelu Chaozz.

- 1996 - vychází první album "...a nastal chaos", na kterém se podílí autorsky i jako DJ a MC. Později vycházejí další alba.
- 1998 - zakládá portál hip-hop.cz
- na přelomu tisíciletí působí rovněž v kapele Špatnej Wliw jako DJ
- 2002 - Chaozz si dal pauzu která trvá dodnes
- od roku 2005 návrat k intenzivnějšímu hraní a návrat k
mikrofonu..
- Mimo jiných akcí se jako DJ zatím účastnil pražských koncertů Ice Cube, Army of the Pharaos, EPMD a několika ročníků letních festivalů HIP HOP KEMP a HIP HOP JAM


www.facebook.com/djba2s

ba2s.com

DJ Scaffer

Styly: hip hop

Mladý a průbojný DJ, který reprezentuje nastupující generaci pražských DJs. Ač je ročníkem řazen mezi benjamínky, určitě není problém slyšet v jeho repertoáru i klasické hip hopové hymny i ty nejnovější hity. Rovněž hraje často jako podpora pro freestyle MCs.

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO