CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 26.8.2017

REPUBLIC ARTISTS

Datum akce:
26.8.2017

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
Willers Brothers (uk)
 
DJ Kirill Astra (Wildt/ru)
 
DJane Lillou (tech-house)

V sobotu 26. srpna zavítá do Chapeau Rouge britské duo Willers Brothers, a to v rámci klubového večírku Republic Artists Records, který se bude konat ve všech patrech klubu. Zahraniční hosty doplní kvalitní domácí support.


„House floor“ bude mít v režii zmíněné duo Willers Brothers, které se na UK scéně pohybuje 6 let. Od roku 2013 jsou rezidentními djs v londýnském klubu The Egg. Britský magazín DJ MAG zařadil v srpnu 2015 Willers Brothers do rubriky „This month’s Djs To Watch out for.“ Za posledních 12 měsíců dvojice hrála v uznávaných klubech nejen ve Velké Británii, ale také v Estonsku, Francii, Německu (Tresor, Watergate), Itálii, Lucembursku, na Maltě, v Holandsku, Rumunsku a Španělsku (Space Carl Cox, Pacha). Jejich komerčně nejúspěšnější track „Mind Craft Glasses” zahrál Marco Carola na festivalech a v klubech po celém světě.  Willers Brothers tento rok předskakovali Jamie Jonesovi v Tobacco Dock London, zakládají „vinyl only“ label WE_R HOUSE, na kterém jim v září vyjde sólové EP Space Age. 

„Techno floor“ bude téměř celou noc pod dozorem šéfa Republic Artists Records Thomase Tesly, který zahraje pětihodinový set. Mezi známé londýnské kluby, kde Tesla hrál a momentálně hraje patří The Egg, Steelyard, MoS, Fire, Corsica Studios, Lightbox nebo Jamm Brixton. Mezi další respektované kluby, kde Thomas hrál patří berlínský Tresor, Magdalena, Suicide Circus a Amnesia na Ibize. Jeho produkci najdete na labelech Tanztone, Wasabi Generals, Nightphunk nebo na již zmíněném labelu Republic Artists.

O support na house stagei se postará Kirill Astra (Wildt/Tamdem) a Lillou. „Techno floor“ otevře Ly Sas z Gruzie. Na baru se na vás budou těšit Da Moona a Sta.

Poslední srpnová sobota patří londýnskému kolektivu Republic Artists. 26. srpna nesmíš v Chapeau chybět!

 

FB Událost: www.facebook.com/events/1890966021155334

Datum: Sobota 26. srpna 2017
Vstupné: do 23:30 - 100,- Kč, od 23:30 - 150,- Kč
Klub: Chapeau Rouge, Jakubská 2, Praha 1

INTERPRETI

Willers Brothers (uk)


Djské duo Willers Brothers se na scéně pohybuje teprve 4 roky, přesto se za velice krátkou dobu dokázalo dostat do popředí domácího dění. Od roku 2013 jsou rezidentními djs ve věhlasném londýnském klubu The Egg, kde hrají každý víkend. Britský magazín DJ MAG zařadil v srpnu 2015 Willers Brothers do rubriky „This month’s Djs To Watch out for.“

soundcloud.com/thewillersbrothers


DJane Lillou

Styly: tech-house

Lillou, která s hudbou začala koketovat již od roku 1998, dnes patří mezi zdravý okruh  undergroundové housové scény v Čechách. Svůj styl si vytříbila po dvouletém pobytu v Londýně – v multikulturním centru Anglie, kde získala své pravidelné vysílání na pirátském radiu EFM, pozdější pravidelné páteční dýchánky v Nothinghamském baru a pár dalších  vystoupení  v Londýnských klubech jako 414….Stejně tak ji v jejích začátcích nemálo ovlivnilo a inspirovalo její přátelství a důvěra kolektivu Tag a Eukatech.

V roce 2001 se vrací do Prahy, aby zde pod taktovkou tehdejší věhlasné agentury Eastbase nastartovala dráhu profesionální Djane. Zahrála si v mnoha klubech po celé České republice, Slovensku a Chorvatsku. V neposlední řadě za zmínku stojí její návštěvy v klubech v ruském Petrohradě a Moskvě, kde si ji obecenstvo velmi oblíbilo a záhy získala i svého agenta.

Je jednou z mála  českých představitelek kvalitního techhousu, který ráda kombinuje s houpavým groovy deep housem a lámanými beaty. Její sety jsou velmi různorodé a náladově  barevné, chvíli jen tak zasněné a melancholické a posléze velmi energické s hutnými basovými linkami. To vše prolněné dlouhými a precizními mixy.
V poslední době se zabývá i vlastní produkcí a patří mezi djs pražského klubu Roxy.

 

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO