CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 23.8.2014

Live Concert

Datum akce:
23.8.2014

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Wave (alternative rock)
 
Lo Dost (alternative rock)


INTERPRETI

Lo Dost

Styly: alternative rock

Příběh čtveřice LO DOST (ve složení Ian Kelosky, Marcel Kroulík, Billy Gettman a Matt Petrarca), kterou svedla dohromady série neuvěřitelných náhod, se v podstatě začal psát už v sedmdesátých letech, kdy Ianův a Billyho otec spolu hráli v jiné  kapele.

Díky zápalu a kreativnímu náboji LO DOST odehráli již bezmála 1000 koncertů v 5 zemích na 2 kontinentech. Nyní kapela sídlí v Praze v České Republice a je stále aktivní jak na internetu, tak ve studiu i na pódiu, kde se cítí nejvíc doma.

Členové LO DOST čerpají svojí inspiraci z čehokoliv a přetvářejí  ji v pozoruhodný, emocemi nabitý styl rockové hudby.

Jejich poslední počin „The Delicate Art of Being Human“ je jasná a silná výpoveď o tom, kam tahle skupina míří.

Lo Dost odehráli stovky koncertů v USA a v Evropě, včetně festivalů v ČR (Sázava fest, Trutnov), menší festivaly v Německu. Také turné po klubech v Irsku, v Praze pak např. v Chapeau rouge, XT3, Rock Café, Vagon, Futurum a jiné v rámci celé ČR (Ostrava, Plzeň atd.)

Lo Dost nahráli svoje první album "Last Chance of a Lifetime"  v Sound Foundry Studios v Pittsburghu - producent Ian Kelosky - vydané v Popron-u, 2005. K singlu "Feel Real" byl natočen klip s Alicí Bendovou a byl zařazen do rotace na TV Óčko (vítěz soutěže Výtah, rozhovor v Inbox-u) - klip je k vzhlédnutí na http://www.lodost.com

Druhé album kapely "The Delicate Art of Being Human" nahrál a produkoval také Ian Kelosky ve svém pražském studiu - s využitím letitých producentských zkušeností z nahrávacích studií v USA a Německu. Album bylo  nahráno  v r. 2009, plánované vydání r. 2010.

 

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO