CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 27.8.2011

Back to new school: Riff Raff

Datum akce:
27.8.2011

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
DJ RifRaf (ger)
 
Dj Schwa (Shades of Gray / Beef Records) (house/techno/electronic)
 
Lucas Hulan (Nightphunk) (house, techno)

V sobotu 27. srpna se v pražském klubu Chapeau Rouge představí australský Dj Rif Raf. Přívlastek „australský“” v Rif Rafově případě ale není úplně správný. Rafael vyrůstal v Litvě, později se s rodiči přestěhoval do Izraele. Z Izraele utekl před velice náročnou vojenskou službou do Austrálie, kde získal občanství a žil tam až do roku 2010. V Sydney založil promotérskou skupinu „Deep As Fu*k“. Rif Raf tak poprvé přivezl do Austrálie umělce jako Simon Baker, Spektrum, Gui Boratto, Matthew Johnson, Matias Aguayo, Ben Klock a mnoho dalších. Dále Rafael spolupořádal multikulturní festival Earthdance, kam každoročně zavítalo více než 20 000 lidí ze Sydney a okolí. V roce 2010 se Rif Raf stěhuje do Berlína a ovlivněn tamní scénou se začíná naplno věnovat hudební produkci. Jeho první vinyl vyšel na Beef records, další na Tonkind a nedávno podepsal smlouvu s Marco Ressmanem na EPčko pro Upon.You records.

Rif Raf má opravdu dobře našlápnuto a dokázal to i v Praze v květnu na Milion Marihuana March, kde na jeho muziku tancovalo pod širým nebem několik tisíc lidi.

Zveme Vás do Chapeau Rouge, abyste si mohli tohoto multikulturního chameleona užít na pořádném zvuku. Rif Rafa doplní Dj Schwa ze stáje Beef records a Lucas Hulan z Nightphunk.

INTERPRETI

Dj Schwa (Shades of Gray / Beef Records)

Styly: house/techno/electronic

Michal Schwa jeden z mála českých DJs, který má kalendář plný prestižních zahraničních akcí a navíc stojí za uznávaným labelem (Beef records). V době, kdy už o úspěchu producenta elektronické muziky pranic nerozhoduje počet prodaných desek, se právě Michalův projekt Shades of Gray pravidelně umísťuje mezi nejstahovanějšími autory na DJském portálu beatport.com.

Jeho projekt Shades of Gray slaví se svým debutovým albem "Soul Machine" úspěchy po celém světě a prestižní časopis Dj mag zařadil toto album mezi 50 nejlepších elektronických alb roku 2012. I díky tomu Schwa spolupracuje s mnoha zvučnými jmény světové taneční scény (například Miguel Migs a Djuma Soundsystem) a jen za poslední stihnul hraní v Austrálii, Hondurasu, USA, Itálii, Londýně, Barceloně, Indii, Thajsku a také na mnoha domácích akcích.

Hudbou se začal zabývat díky tatínkovi, který je sám muzikant a který v Praze vlastní známé nahrávací studio (www.orm.cz). V roce 2004 se Michal stává spolumajitelem úspěšného progressivního labelu Tribal Vision, avšak na konci 2005 náhle mění svůj styl a zakládá vlastní inovativní vydavatelství Beef records. Na teto značce vydávají producenti jako Pezzner, Mike Monday, The Timewriter, Joyce Muniz, Inxec, Deepchild a další. Pres 6 let Michal strávil v Australském městě Sydney. Od roku 2011 je zpět v Praze a pravidelně hraje po cele Evropě, USA a Asii. V Praze ho můžete slyšet v klubech Roxy, Bukanýr, Le Clan a Chapeau Rouge.

www.djschwa.net
www.shadesofgraymusic.net
www.beefrecords.net

Lucas Hulan (Nightphunk)

Styly: house, techno

DJ Lucas Hulan začínal s house music v roce 1996 v menších pražských klubech XT3 a Punto Azul, kde s kamaradem DJem Sidecarem začal objevovat kouzlo černých vinylových placek.
 
Jeho DJský talent mu zajistil i vystoupení na legendárních parties SHAKE v Roxy, po boku “táty” Loutky a spousty zahraničních hostů, především z Holandska, které ve své době (kolem roku 1998) znamenaly vrchol pražské / české klubové scény. Celá jedna generace clubberů na tyto akce dodnes vzpomíná jako na něco zcela vyjímečného, co se již nikdy nebude opakovat a na jejichž neuvěřitelnou atmosféru nikdy nezapomenou.
 
Od té doby Lucas vystupoval snad ve všech českých a slovenských klubech (od Aše až po Košice), ale také v zahraničí (UK, Costa Rica, Švédsko, Švýcarsko, Polsko atd.), na všech možných tanečních i netanečních festivalech, vydal několik oficiálních kompilací, má vlastní značku NIGHTPHUNK, která začínala jako pravidelná noc v Roxy, dnes již zahrnuje také label Nightphunk Recordings, který vede společně s DJem Braunem a jejich releasy představují i tak zvučná jména jako Style Of Eye, Asad Rizvi, Herb LF, Shades Of Gray nebo Deepchild.
 

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO