CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 13.7.2019

REPUBLIC ARTISTS

Datum akce:
13.7.2019

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
Lola House (uk) (house)
 
DJ Felipe Alemais (do)
 
DJane Lillou (tech-house)

V sobotu 13. července se v Chapeau Rouge představí hned tři zahraniční hosté. Mike Montaño z Mexika, Lola z Londýna a Felipe Alemais z Dominikánské republiky. Na třípatrové akci Republic Artists se dále představí Thomas Tesla a Lillou.

„House floor“ bude mít v režii djka Lola, která je frekventovaně bookovaným dj hostem pravidelných úterních večírků Paradox v klubu EGG London, dále pak Felipe Alemais, resident klubu Plus Punta Cana, který je momentálně uprostřed svého evropského turné. O warm up se postará domácí Lillou.

„Techno floor“ bude celou noc pod taktovkou Thomase Tesly, šéfa Republic Artists, který tentokrát kromě techna zabrousí i do dalších žánrů elektronické hudby a to zejména do breaku, electra a housu. Thomas vystupoval v mnoha londýnských klubech, ale také v Berlíně, v klubech Tresor, Golden Gate, Suicide Circus, španělské Amnesii a na dalších místech po celé Evropě. 

Na baru zahraje mexický dj Mike Montaño, který se na světové scéně pohybuje téměř dvě dekády. Mikovu muziku najdete na undergroundových house a techno labelech Detone, Housewax, La Vie En Rose, Low Flow, a také na domácím Beef Records. 

Druhá červencová sobota v Chapeau Rouge patří londýnskému kolektivu a labelu Republic Artists. Join the troops!

Událost www.facebook.com/events/1286412818181353

Datum: Sobota 13. července 2019
Vstupné: do 23:00 - 100,- Kč, od 23:00 - 150,- Kč
Start: 22:00

 

INTERPRETI

DJane Lillou

Styly: tech-house

Lillou, která s hudbou začala koketovat již od roku 1998, dnes patří mezi zdravý okruh  undergroundové housové scény v Čechách. Svůj styl si vytříbila po dvouletém pobytu v Londýně – v multikulturním centru Anglie, kde získala své pravidelné vysílání na pirátském radiu EFM, pozdější pravidelné páteční dýchánky v Nothinghamském baru a pár dalších  vystoupení  v Londýnských klubech jako 414….Stejně tak ji v jejích začátcích nemálo ovlivnilo a inspirovalo její přátelství a důvěra kolektivu Tag a Eukatech.

V roce 2001 se vrací do Prahy, aby zde pod taktovkou tehdejší věhlasné agentury Eastbase nastartovala dráhu profesionální Djane. Zahrála si v mnoha klubech po celé České republice, Slovensku a Chorvatsku. V neposlední řadě za zmínku stojí její návštěvy v klubech v ruském Petrohradě a Moskvě, kde si ji obecenstvo velmi oblíbilo a záhy získala i svého agenta.

Je jednou z mála  českých představitelek kvalitního techhousu, který ráda kombinuje s houpavým groovy deep housem a lámanými beaty. Její sety jsou velmi různorodé a náladově  barevné, chvíli jen tak zasněné a melancholické a posléze velmi energické s hutnými basovými linkami. To vše prolněné dlouhými a precizními mixy.
V poslední době se zabývá i vlastní produkcí a patří mezi djs pražského klubu Roxy.

 

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO