CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 26.7.2014

RABBIT HOLE

Datum akce:
26.7.2014

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Thrillcrumbs
 
Paul Gate
 
ANGRY ΠABLEFLIP

Speciální sobotní Rabbit Hole je tady! Po úspěšném naplnění parketu spodního patra Chapeau Rouge ve čtvrtek 10/7 je tady další králíkonorná party. Opět můžete očekávat Thrillcrumbs v plném složení, tentokrát ovšem dojde na poměřování hlukových svalových pletenců s dvojicí ∆NGRY ΠABLEFLIP.

Že vám tohle jméno nic neříká? Prozradíme jen, že jde o nový projekt dvou djs a producentů, kteří jsou již řadu let aktivní na české dubstepové scéně. Zahrají ovšem v úplně jiném duchu. Zubaté nabasované pily a virblové šlehance vyměnili za aktuální trap a basovou muziku, která se nebojí melodického základu. Nic to nemění na faktu, že spolu s Thrillcrumbs budou po celý večer atakovat především vaše dolní končetiny a nutit je k pohybu. To jako k tanci. Přijďte.

START 22:00 // FREE ENTRY

BASS - BEATS - TRAP - GLITCH

Celý večer můžete sledovat i online: http://www.chapeaurouge.cz/vysilame/

http://www.facebook.com/gruzo

Fb událost: www.facebook.com/events/259702137561587

INTERPRETI

Thrillcrumbs

THRILLCRUMBS je česká djská crew, kterou tvoří Gruzo a MxLxP. V jejich setech můžete slyšet vyváženou kombinaci aktuálního glitch hop, trapu, twerku a dalších podivných basujících záležitostí, které vás zaručeně donutí vybojovat co nejlepší místo na tanečním parketu.
Za sebou mají hraní ve větších městech po celé republice, střihli si několik festivalů, ale nejčastěji okupují pražské kluby.

Crew:

GRUZO je producent, dj a organizátor pravidelné klubové noci Rabbit Hole. Žánrová střelka na jeho hudebním kompasu bojuje o svoji polohu mezi glitch hopem, trapem a aktuálními výstřelky na poli elektronické hudby. Ve svých setech ždíme funky melodie a bzučivé syntetické linky nejčastěji v tempu kolem 100 BPM. Pokud si to ovšem situace žádá, neváhá osazenstvo klubu rozvibrovat basami o velice nízkých frekvencích a uvést jejich těla v pohyb vzdáleně připomínající pozemský tanec.

MARTIN LUTHER PIMP se zručností a efektivitou chirurga v poli šije parketem. Syntetická glitchová vlákna neváhá protkat syrovým trapem a okořenit současnout elektronikou. Spolu s Gruzem moderoval nejprve na radiu Spin a později na radiu StreetCulture glitch hopový pořad Rabbit Hole. Ve volném čase fackuje koně.

www.facebook.com/thrillcrumbs/info

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO