CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 29.7.2011

Creative

Datum akce:
29.7.2011

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
DJ Björn Wilke (ger) (dub)
 
DJ Orbith (elektro)
 
DJ Baschgi Schuub (ch) (minimal)
 
DJ Subgate (minimal)
 
Dj Nkyp (elektro)
 
DJ Marty Fish (house)
 
P-Jay

BJORN WILKE (GET PHYSICAL, KAATO/GERMANY) lahůdkou červencového Creativu!
Support dj's:

ORBITH
SUBGATE
BASCHGI SCHUUB (CH)
NKYP
MARTY FISH vs P-JAY

Opravdovou lahůdkou bude nejen pro všechny fajnšmekry červencová Creative party, která proběhne poslední červencový pátek 29.7. v Chapeau rouge.

Headlinerem tohoto letního dílu bude vynikající producent a zástupce renomovaných značek Get Physical a Kaato - Němec Bjorn Wilke.
Bjorn odstartoval svou kariéru v roce 1994 a na pole světové elektronické scény vstoupil roku 1996, kdy se postavil za gramofony ve světově proslulém klubu Space na Ibize a později se stal jedním z jeho rezidentů.
Jeho cit pro dobrou hudbu a především jeho perfekcionalismus ho rázem vyšvihl na post uznávaného mezinárodního umělce.
Bjornův hypnotizující sound vás vezme na jízdu, na které bude vaše tělo následovat neskutečnou zvukovou show.Dává přednost menším klubům, kde může skvěle komunikovat s publikem.
Za svou kariéru vystoupil ve více jak 20 zemích počínaje USA přes Evropu až po Asii a Austrálii. Byl součástí linepů světově proslulých parties jako je Love Parade v Berlíně, Streetparade v Zurichu nebo City Parade v Gentu.Jeho počiny spatřily světlo světa na uznávaných labelech, mezi které patří Get Physical, Kaato, Level Non Zero, Hypnotic,My Best Friend (MBF), Kung Fu Dub, Azuli, Plastic Fantastic, Session Deluxe, Traum Schallplatten a Hablando, který vedl sám do roku 2005. Bjornovy tracky se pravidelně objevují v setech takových velikánů jako je Richie Hawtin, Loco Dice, Timo Maas a spousty dalších.
Wilkeho kariéře bezesporu přispěla i úzká spolupráce s bratrem velkého PaPa Svena Vatha - Mikem Vathem, díky kterému se stal respektovanou personou na poli světové scény. Za zmínku stojí i jeho vlastní radio show, kterou vysílá každý týden nejen v Německu, ale i v ostatních světových zemích.

Zkrátka jeho vystoupení si rozhodně nenechte ujít.

O support se postará domácí špička v čele s dobře známým djem Orbithem, rezidenty tohoto eventu Subgatem a Nkypem, které budou supportovat talentovaní Marty Fish a P-jay ve speciálním back2back setu!


INTERPRETI

DJ Orbith

Styly: elektro

DJ Orbith patří mnoho let k nejvýraznějším postavám české taneční scény. Jeho jméno vešlo do povědomí milovníků elektronické hudby už během rohu 1999. V té době se Aleš posouvá z mainstreamu taneční hudby – tedy raveu a techna - do dosud poměrně neznámého stylu, kterým bylo elektro. Dnes, s ohledem na uplynulou Alešovu kariéru můžeme říct, že české elektro má své synonymum – DJe Orbitha. Pojďme se ale vrátit k době, kdy tento talentovaný a charismatický DJ začínal... Aleš aka DJ Orbith si své DJské začátky odbyl už v roce 1996, kdy vystupoval v brněnském klubu Fan Favorit. Během tehdejšího pravidelného hraní si postupně získal mnoho příznivců a zájem o jeho vystoupení stále rostl. Aleš si zkrátka dokázal získat party people na svou stranu, a to nejen díky svým promyšleným setům, ale také díky spontánnímu a energickému vystupování a velmi vstřícné komunikaci s publikem.
DJ Orbith se stal pro fanoušky taneční hudby nepřehlédnutelným – postupem času každý, kdo chodil na party, znal jeho jméno. Velkým důvodem, tedy kromě výše zmíněného, byl fakt, ze Aleš přinesl na českou taneční scénu něco nového – styl elektro, který v té době u nás nikdo jiný nehrál. Ano, byl to DJ Orbith, který představil elektro českému publiku – a s velkým úspěchem. Aby také ne, v té době čeští clubbeři, zvyklí na obvyklou „dávku“ techna a houseu, s otevřenou náručí okamžitě uvítali nový styl, navíc servírovaný od charizmatického, neokoukaného DJe. Od té doby Orbithova popularita strmě rostla a jeho jméno se začalo často objevovat v line-upech velkých a známých akcích té doby, jako byly eventy Orion Hall, či Citadela. O Orbitha začal být zájem – čeští promotéři tušili, že právě tento mladý Brňák zajistí jejich party solidní účast. V roce 2001 se už Orbith mohl pyšnit titulem „Objev roku“, získaný v prestižní české anketě Dance Awards a o 2 roky později tutéž anketu vyhrál, coby „Nejlepší DJ“. Od té doby pravidelně vystupuje po celé ČR, a to jak v klubech, tak na velkých akcích (např. Summer of Love, Electric Kingdom Czech, Cocoon clubbing world tour Czech) a kromě toho se postupně dostává i do zahraničí (Mayday Hungary, M25 Poland, Nemo club Belarus). Od roku 2003 se stal rezidentem akcí Elektra v pražské Roxy, ke které později přibyla i brněnská edice. Aleš si mnoho příznivců získal i díky sérii tří mix kompilaci pojmenovaných Progresive Session, které namíchal pro známý český časopis o elektronické hudbě –XMAG. První kroky k vlastní produkci pak Orbith učinil v roce 2001 – na kompilaci Elektronik Basslines mu vyšel jeho první track „Fussganger“. O rok později vydal na českém labelu Licker „Fussganger rmx“ a následoval singl „No Money No Love“ v roce 2005 (sampler Summer of Love s Alter Ego, Elektrochemie LK, Richie Hawtin). Jeho zatím posledním producentským počinem je EP Phantom – deska, kterou společně s Michalem Poliakem vydal na labelu Qrime Records.

www.djorbith.com/data/



DJ Baschgi Schuub (ch)

Styly: minimal

Švýcarský dj Baschgi Schuub, vlastním jménem Pascal Maag, rezident afterklubu Le Saxo v Basileji. Spolupracuje s labelem junksound.com podle vlastních slov prezentuje styly od deep houseu přes tech-house, minimal a po minimal techno a minimal Detroit.


 

DJ Subgate

Styly: minimal, techno

Dj Subgate vlastním jménem Ondřej Beránek odstartoval svou kariéru v roce 2001. Z počátku se prezentoval dynamickým a nekompromisním technosoundem. Díky talentu se za relativně krátkou dobu prosadil především na severu Čech, kde se stal rezidentem dnes již legendárního libereckého klubu Liquid a vystoupil na řadě prestižních parties v tomto regionu.
V roce 2003 ho pod svá křídla přijala agilní agentura Dynamic line známá pořádáním prestižního letního festivalu s originálním konceptem Shotgun Euro. Rok 2004 byl pro Subgatea dalším krokem vpřed. Se svým recordbagem objíždí větší i menší kluby po celé České republice, je hostem několika rádiových pořadů, stává se spolupořadatelem festivalu Shotgun Euro a jeho nejsilnějším zážitkem je vystoupení po boku amerického dje a producenta Donella Knoxe v ostravském Fabricu.
V roce 2005 přechází jako dj pod bookingovou agenturu Encorebooking a je součástí dnes již zaniklého dvoučlenného projektu Subrez, s kterým vystupoval ve speciální 4 decks show. Tento rok je pro Subgatea zásadním v jeho vnímání hudby, kdy se aktivně seznamuje s minimal technem a jeho doposud prezentovaný sound se výrazně mění a vyvíjí.

V nadcházejícím roce se díky flexibilitě objevuje jeho jméno na lineupech jak minimalových parties, tak akcích zaměřených na techno. Na sklonku roku vystoupuje na prestižním třídenním halovém festivalu 901 electronicbeats.

S rokem 2007 přichází další důležitá etapa jeho kariéry. Je pohlcen novou vlnou electro a progressive housu. Vystupuje řadě pražských klubů jako jsou například Le Clan, Bukanýr nebo Pekelnej bar, kde se stává rezidentem úspěšné party Creative. Tentýž rok přijímá nabídku vystoupení na seriálu akcí Vodafone fér klub na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech, kde vystupuje po boku Lexy & K Paul nebo Xpress2 a podílí se také na produkci těchto akcí. Jeho jméno se objevuje na lineupech Warm up parties k legendárnímu domácímu festivalu Cosmic Trip a menších open airech regionální úrovně.
Na podzim roku 2007 se stává spolupořadatelem úspěšných afterparties po světoznámých halových akcích jako jsou Transmission nebo Sensation White v pražské Retro Music Hall.
Rok 2008 je pro Subgatea rokem plným změn a důležitých okamžiků. Se svým recordbagem odjíždí na dalekou Sri Lanku, kde vystupuje na nespočtu Beach parties. Podílí se na pořádání afterparties v pražské Retro Music Hall a zároveň na dalším ročníku festivalu Shotgun Euro.
Jeho sound prochází opět zásadními změnami a pohybuje se na pomezí minimalu, tech-housu a techna s prvky electra. Jeho základnou je především hlavní město Praha, kde vystupuje v prestižních klubech jako jsou Roxy, Mecca, Vertigo, Retro Music Hall, Občanská Plovárna, Zero bar, Havana club nebo působivý Central Station.

V současnosti úzce spolupracuje na společných projektech s djane Katie. Za zmínku stojí společné mixované cd We love it minimal, projekt ,,Kyvadlo´´ a společná rezidentní noc Creative, jejíž úkolem je kromě spojení taneční scény s uměleckou scénou udělat party nevšední a originální. Mimo těchto aktivit si pořizuje domácí studio a začíná produkovat vlastní hudbu, která je nezbytná pro jeho budoucí vývoj.
Kromě djingu je píšícím redaktorem pro přední server Techno.cz mapující českou elektronickou scénu.
DJ Subgate started his career in 2001. Thanks to his talent, in a relatively short period of time he made a name for himself in northern Bohemia where he became resident of the now legendary Liquid club. In 2004 Subgate was again a step ahead – with his box of records he travelled to play large and small clubs throughout the Czech Republic and guested on a number of radio shows.In 2007 he received an offer to play at a series of events from Vodafone at the Karlovy Vary International Film festival, where he performed with Lexy & K Paul and X-Press 2.. His name appeared on the line-up for successful afterparties following world-reknowned mega-parties such as Transmission and Sensation White. 2008 was again for Subgate a year full of changes and important milestones. He took his record box over to distant Sri Lanka where he played at numerous beach parties. He based himself in the capital city of Prague where he performed at prestigious clubs like Roxy, Mecca, Chapeau or Retro Music Hall.In 2009 and 2010 he has been booked for top Czech festivals and parties Cosmic Trip, Summer of Love, High Jump, Pleasure Island, Machac or Christmas party where he performed with a lot famous artists from all over the world . Apart from occassional gigs abroad he has also be intensively working on his own musical production. In 2010 he performed for the 2nd time in Swiss and he took his record box to Costa Rica and he released his firts own track Memories on Nightphunk rec. In these days he is a part of the prestigous parties at wellknown clubs in the capital as Roxy, Studio54, Mecca, Chapeau rouge and festivals & parties in Czech republic.
Subgate supported Djs/projects such as: Kabuto & Koji, Marko Nastic, Space djz, Mike Monday, Milton Jackson, Mark Dynamix, Lexy & K Paul, Murat Kilic, X-press2, Alexander Kowalski, Daniel Stefanik, Exium, Mario Ranieri, Shades of Gray, Exium, M.I.K.E, Innigo Kennedy, D-Pulse, Roland van der Torn, San, Deepchild, Max Duley, , Female, Paul Damage Bailey.
more info at
www.djsubgate.com
myspace.com/djsubgate


Dj Nkyp

Styly: elektro

Dj N-Kyp (Creative/CZ)
Dj N-kyp, vlastním jménem Martin Soukup se poprvé postavil za gramofony v roce 1995, co by první Dj hrající v Brně na gramofony. Mezi jeho největší úspěchy patří hraní na legendární Love Parade, vystoupení ve Španělsku, Bělehradě, Srí lance či Thajsku. Byl rezidentem promo party k filmu Acid House v pražské Roxy. Jako většina dj´s jsou jeho začátky spojené s housovými rytmy, postupem času se oddává energičtějšímu a dynamičtějšímu technu a jeho klidnější odnoži – minimalu. Za svojí kariéru vystoupil s dj´s jako jsou: Jay Denham, Jeff Mills, Chris Liberator, Rokis nebo Pacou.

www.facebook.com/DJ-Nkyp-188538952973

DJ Marty Fish

Styly: house

Marty Fish se jako většina dlouho pohupoval po tanečním parketu coby návštěvník. V roce 2006 se setkává se skupinou clubberů tvořících vlastní, značně nezávislé a divoké mejdany Follow The Signals, což ho motivuje k nákupu vlastní techniky.
Martyho hudba je především o stylu moderní house music v mnoha podobách. Jeho accapella housíky, hrátky s fadery a efekty nenechají nikoho bez odezvy! Stal se residentem známých večerů a nocí jako Steam, pořádaný v klubu Radost FX, pravidelně vystupuje také na afterparties ve Studiu 54. Dále vystupuje na akci Zodiac, příležitostně hraje v Pekelném baru a v Kladenském musicbaru BPM. Minulost ho pojí i s klubem Prdel, kde pořádal vlastní večer Future Sound of Prague.
Marty Fish však zároveň i pořádá vlastní taneční večery s názvem Be Fresh, pořádané v Martinickém Paláci, kde vystoupil po boku českých DJs jako Orbith, Aiffel, Michael C, Michal Poliak, Enrico, Pete Walk...
Jeho parties jsou stavěné s láskou a nadšením a snad také proto začínají být stále více a více známější po Praze a okolí..

www.martyfish.cz/

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO