CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 6.6.2022

Caramel + Obligatne - Live Concert

Datum akce:
6.6.2022

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Caramel (indie pop)
 
Obligatne (indie pop)

Brněnští "smutní kluci" Caramel balancují na hraně emo rocku a dark indie. Mísí temné, emotivní texty s tklivými kytarovými linkami. Na svém debutovém EP "Labutě" (2020) melancholicky popisují vztah dvou lidí, které pandemie oddělila zavřením československých hranic a oni se tak zmítají ve vlnách depresí a samoty. 

Tříčlenná kapela Obligatne, za kterou stojí slovenská skladatelka, zpěvačka a kytaristka Kristína Mindová, hraje svérázný pop charakteristický emotivními slovenskými texty. Tento původně sólový projekt, založený na bedroom písničkářství, je nyní rozšířen o baskytaristu Štěpána Havla a bubeníka Jana Čumu (zároveň člen skupiny mmnk). V nové sestavě letargický projev něžnosti a zklamání podporuje svěží rytmika, pohrávající si v rovinách jazzu i soulu a držící zpěv a neotřelé kytarové harmonie na povrchu kompaktního a moderního zvuku, zaznamenaného na debutové desce Monológ Spasy, která vyšla u brněnského labelu Kabinet Records.

Fb událost: www.facebook.com/events/688877682182669/

INTERPRETI

Caramel

Styly: indie rock , indie pop

Brněnští smutní kluci v hudbě prolínají melancholické texty s heavy rytmikou a balancují na hraně emo rocku, dark popu a post punku.

www.facebook.com/caramelancholie

open.spotify.com/artist/5iLUFDfch9QUgv6qlZzR7j

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO