CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 25.6.2020

Cold Cold Nights - Live Concert

Datum akce:
25.6.2020

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Cold Cold Nights (indie rock )
 
DNÉ

Tým Fource Entertainment se nezaměřuje jen na koncerty zahraničních kapel, ale i ty domácí. Koncerty nám chybí stejně jako hudebním fanouškům, mezi něž se počítáme - a proto se nemůžeme dočkat, až spustíme projekt Fource Live.


Ve spolupráci s klubem Chapeau Rouge i mediálními partnery (aktuálně v jednání) chceme pod jménem Fource Live nejen vytvořit předzvěst časů, kdy se budeme znovu potkávat na koncertech, ale taky pečlivě vybraným domácím interpretům nabídnout možnost intimního koncertu pro třicet diváků, který bude profesionálně zaznamenán, sestříhán a následně bezplatně zveřejněn.

 Fource Live nabídne vždy dva koncerty, které po vzoru koncertů seattleského rádia KEXP či proslulých intimních koncertů stanice NPR nabídnou okamžitě rozpoznatelnou vizuální kulisu, na které budeme spolupracovat s designérem Kryštofem Hlůžem.

 Koncerty budou probíhat vždy jednou za dva týdny, budou přístupné veřejnosti v omezeném počtu (a v souladu s aktuálními nařízeními) a záznamy z nich budou záhy zpřístupňování všem fanouškům. Za technickou kvalitu a celkovou úroveň ručí nejen produkční zkušenosti Fource Entertainment, ale i spolupráce s produkční společností Stilking Films, která je poskytovatelem techniky. 

 Všechny koncerty i následné zveřejnění na sociálních sítích budou podpořeny nejen přes zavedené platformy a spolupracující subjekty Fource Entertainment, ale i kanály klubu Chapeau Rouge a jednotlivých interpretů.

Fb událost: www.facebook.com/events/690574125027054/ 

Vstupenky: fource.cz/cs/events/cold-cold-nights-dne/

INTERPRETI

Cold Cold Nights

Styly: indie rock

Cold Cold Nights, pražská indierocková kapela se žánrovými přesahy do folku, post rocku a ema. Své debutové album vydali na jaře 2017 a vysloužili si za něj nominaci na cenu Apollo i Anděl (kategorie alternativa). Jejich koncerty jsou příznačné intimní atmosférou a značným dynamickým rozsahem. V současnosti (2020) připravují druhou desku, a tak koncertují jen výjimečně.

www.facebook.com/ColdColdNights/ 

coldcoldnights.bandcamp.com/album/cold-cold-nights 

DNÉ

Hudba Ondřeje Holého alias dné vypráví příběhy o prchavých vztazích kombinací klavírních melodií, terénních nahrávek a organických beatů. S debutovou deskou These Semi Feelings, They Are Everywhere (2016, Majestic Casual), na které pracoval šest let, vyhrál tři hudební ceny (Vinyla, Apollo, Anděl) a vzbudil pozornost médií jako NOWNESS nebo Noisey. O dva roky později složil hudbu pro dokumentární film Nic jako dřív, která byla následně vydána i jako soundtrack. Jeho skladby mají přes 16 milionů poslechů na Spotify.

https://www.facebook.com/dnemusic

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO