CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 12.6.2020

Favorite Obsession - Live Concert

Datum akce:
12.6.2020

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Favorite Obsession (dream pop)
 
Good Times Only (indie pop)

Tým Fource Entertainment se nezaměřuje jen na koncerty zahraničních kapel, ale i ty domácí. Koncerty nám chybí stejně jako hudebním fanouškům, mezi něž se počítáme - a proto se nemůžeme dočkat, až spustíme projekt Fource Live.


Ve spolupráci s klubem Chapeau Rouge i mediálními partnery (aktuálně v jednání) chceme pod jménem Fource Live nejen vytvořit předzvěst časů, kdy se budeme znovu potkávat na koncertech, ale taky pečlivě vybraným domácím interpretům nabídnout možnost intimního koncertu pro třicet diváků, který bude profesionálně zaznamenán, sestříhán a následně bezplatně zveřejněn.

 Fource Live nabídne vždy dva koncerty, které po vzoru koncertů seattleského rádia KEXP či proslulých intimních koncertů stanice NPR nabídnou okamžitě rozpoznatelnou vizuální kulisu, na které budeme spolupracovat s designérem Kryštofem Hlůžem.

 Koncerty budou probíhat vždy jednou za dva týdny, budou přístupné veřejnosti v omezeném počtu (a v souladu s aktuálními nařízeními) a záznamy z nich budou záhy zpřístupňování všem fanouškům. Za technickou kvalitu a celkovou úroveň ručí nejen produkční zkušenosti Fource Entertainment, ale i spolupráce s produkční společností Stilking Films, která je poskytovatelem techniky. 

 Všechny koncerty i následné zveřejnění na sociálních sítích budou podpořeny nejen přes zavedené platformy a spolupracující subjekty Fource Entertainment, ale i kanály klubu Chapeau Rouge a jednotlivých interpretů.

Fb událost: www.facebook.com/events/2279811055648735/ 

Vstupenky: fource.cz/cs/events/favorite-obsession-good-times-only/

INTERPRETI

Favorite Obsession

Styly: dream pop

Mostecká dreampopová kapela Favorite Obsession v čele s Karolínou Nodesovou se na české scéně pohybuje teprve od roku 2018. Hudba připomínající vintage nahrávky z 60. a 70. let je plna hutného reverbu a milostných zpovědí. Se singlem Save Me bodují v letošním ročníku Startéru Radia Wave, ve kterém se umístili v rámci posluchačského hlasování na vrcholu žebříčku.
 

Good Times Only

Styly: indie pop

Milovníci pěkných chvil, kteří s hitem Letní třešně bejvaj nejsladší vyhráli Startér Radia Wave, aktuálně chystají svou debutovou desku. Indiepop přesahující do denního snění se svými texty vybízí býti soundtrackem pro každý teenagerský rozchod. Před rokem si střihli support před Gusem Dappertonem ve vyprodaném Rock Café. 
 

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO