CHAPEAU ROUGE

MENU

Bar 14.6.2019

BASS FATS MUSIC

Datum akce:
14.6.2019

Patro:
Bar

DJs & Bands:
DJ Neighbour (deep house/tech house)
 
Rich FD (sax)
 
DJane Lillou (tech-house)

 

INTERPRETI

DJ Neighbour

Styly: deep house/tech house

K elektronické muzice jsem tíhl již od konce základní školy, kdy jsem jako první ve třídě sjížděl od Massive Attack, přes Roniho Size po Leftfield. Djing mě začal zajímat více v roce 2006, když jsem začal pravidelně navštěvovat pražskou Roxy. O rok později jsem již s djem Blofeldem ladil první mixy a učil se srovnat dvě desky dohromady. Právě s Blofeldem jsem pod hlavičkou první crew Bass Bros pořádal lokální parties po Praze.

První zlom přišel v roce 2012, kdy jsem s djem Frockem založil d’n’b projekt Parallel Activity, s nímž jsem objel prakticky celou Českou Republiku. Měli jsme tu čest supportovat řadě světoznámých zahraničních producentů /Marcus Intelex, Black Sun Empire, Break etc./, jak v klubech /Roxy, Cross, Palác Akropolis .../, tak pod širým nebem /Let It Roll, Air Festival, Rock for People .../. A stále, leč v daleko menší intenzitě, vystupujeme a mícháme deep a liquid.

Zhruba od roku 2016 přičichávám k rovným beatům a vášeň k nim je u mě čím dál tím silnější. Druhý zásadní zlom nastal v roce 2019, kdy separuji své djské alter ego Neighbour od zlomených beatů a zasvěcuji ho právě beatům rovným. Zároveň se vracím ke kořenům a po letech hraní z digitálu kupuji vinyly. V mém bagu se nachází směsice undergroundového deep a tech housu. Mezi mé oblíbené labely patří Eastenderz, Infuse či Beste Freunde a další. 

FB: https://www.facebook.com/djneighbour/

MIX: www.mixcloud.com/danielhanus7/deep-house-mix-vibe-3/

__________________________________________________________________________

I have been interested in electronic music since the end of primary school. At this time I was listening Massive Attack, Roni Size, Leftfield etc. unlike the rest of my classmates. In 2006 I was starting to visit parties at Roxy club and in the same year I started to become interested in DJing. One year later I started making my first mixes with my mate dj Blofeld. With Blofeld I promoted my first local parties in Prague under the brand  Bass Bros crew.

My first milestone was in 2012 when I started D’n’B project Parallel Activity with dj Frock. In Parallel Activity I was playing in Czech Republic’s most famous clubs /Roxy, Cross, Palác Akropolis.../ and open air parties /Let It Roll, Air Festival, Rock for People .../. I supported a lot of world famous djs and producers /Marcus Intelex, Black Sun Empire, Break etc./ at big parties. Nowadays I am still playing D’n’B, however less often and only subgenres Deep and Liquid funk.

In roughly 2016 I started to be intrested in flat beats - underground deep house and tech house. From this moment I was more and more impassioned about this kind of music. My second milestone was in 2019 when I separated my dj alter-ego Neighbour from d’n’b and dedicate him toward house music. Simultaneously I am going back to roots and after the 12 years of playing from digital /Traktor scratch or CD players/ I am buying and playing vinyls. In my bag is a mix of microhouse, atmospheric tunes and dancing grooves. Some of my favourite labels are Eastenderz, Infuse or Beste Freunde etc...


Rich FD

Styly: sax


DJane Lillou

Styly: tech-house

Lillou, která s hudbou začala koketovat již od roku 1998, dnes patří mezi zdravý okruh  undergroundové housové scény v Čechách. Svůj styl si vytříbila po dvouletém pobytu v Londýně – v multikulturním centru Anglie, kde získala své pravidelné vysílání na pirátském radiu EFM, pozdější pravidelné páteční dýchánky v Nothinghamském baru a pár dalších  vystoupení  v Londýnských klubech jako 414….Stejně tak ji v jejích začátcích nemálo ovlivnilo a inspirovalo její přátelství a důvěra kolektivu Tag a Eukatech.

V roce 2001 se vrací do Prahy, aby zde pod taktovkou tehdejší věhlasné agentury Eastbase nastartovala dráhu profesionální Djane. Zahrála si v mnoha klubech po celé České republice, Slovensku a Chorvatsku. V neposlední řadě za zmínku stojí její návštěvy v klubech v ruském Petrohradě a Moskvě, kde si ji obecenstvo velmi oblíbilo a záhy získala i svého agenta.

Je jednou z mála  českých představitelek kvalitního techhousu, který ráda kombinuje s houpavým groovy deep housem a lámanými beaty. Její sety jsou velmi různorodé a náladově  barevné, chvíli jen tak zasněné a melancholické a posléze velmi energické s hutnými basovými linkami. To vše prolněné dlouhými a precizními mixy.
V poslední době se zabývá i vlastní produkcí a patří mezi djs pražského klubu Roxy.

 

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO