CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 21.6.2018

99. NAROZENINY CHAPEAU ROUGE

Datum akce:
21.6.2018

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Visací zámek (punk)
 
Apple Juice (punk)
 
Mariachi Azteca de Praga (int) (mexican mariachi)

Konečně jsme se dopátrali přesného data, kdy bylo Chapeau Rouge otevřeno! A protože se jedná o léto 1919, budeme 99. narozeniny slavit o půl roku dřív, než jste běžně zvyklí, ale opět ve velkém stylu! Na všech čtyřech barech, ve všech třech patrech i na našich čtyřech stage se těšte na speciální dekorace, performance, živé i mrtvé umělce a osoby.

Tentokrát je hlavním heslem narozenin PUNK a vy se můžete těšit na české punkové stálice Visací zámek a Apple Juice. Z DJů bude hlavním hostem francouzský Timid Boy. Doplní jekapela Mariachi Azteca de Praga, DJs rezidenti z akcí Trash Gang nebo The Thrillest nebo třeba DJ Schwa.

FAKT PUNK!

Fb událost: www.facebook.com/events/1948845591855185/ 

INTERPRETI

Visací zámek

Styly: punk

Visací zámek (familiérně Visáči) je punková skupina, působící na české hudební scéně již od roku 1982. Kapela hraje stále v původní sestavě. Zejména v počátcích svojí tvorby silně ovlivnila zvuk celé jedné generace kapel a názory celé jedné generace posluchačů. Hity jako Uniformy nebo Dopravní značky položily ideový základ moderního českého anarchopacifismu, ostatní raná díla skupiny Visací Zámek jsou zase pevně rozkročena mezi vypjatým nihilismem a raným postmodernismem. Během 90. let se kapela ideově vzdálila původním anarchistickým ideálům a punkovému zvuku a myšlenkově se přiblížila spíše nihilismu a hudebně pak možná dřevnímu heavy-metalu. V současné době se kapela vrací k punkovým kořenům a snaží se získat přízeň další generace fanoušků a fanynek například hitem a videoklipem Známka punku.

zdroj: cs.wikipedia.org/wiki/Visac%C3%AD_z%C3%A1mek_(hudebn%C3%AD_skupina)

visaci.cz/ 

www.facebook.com/visaci/ 

Apple Juice

Styly: punk

Dávno již neplatí dodatek "juice music from prague", kterým se kapela Apple juiceprezentovala při svém založení v roce 2001, kdy se část muzikálnějších členů skupiny Plexis - Dušan Lébl (zpěv, kytara) a Martin Švec (bicí) rozhodla světu vylít svou nevysychající studnu hudebních nápadů. Po několika personálních změnách, kdy kapelu postupně opustili bubeník Matin Švec (Plexis, Egotrip), basák Pepan Říha a nedávno i druhý kytarista Jirka Štarha (ex Mikyho pupík, Navigators) se složení, dnes již mezinárodní kapely, ustálilo na číslovce tři. Na postu zpěváka a kytaristy stále exhibuje Dušan Lébl (Plexis), schován za basou experimentuje litvínoffský rodák Eda Frohlich (ex Nofeeling, ex Zina & Stereophonic punx) a za bicími exceluje posila zo Slovenska - Dušan Bobák (Čochtaranka).

www.facebook.com/Apple-Juice-171596653530/ 

bandzone.cz/applejuice 

Mariachi Azteca de Praga (int)

Styly: mexican mariachi

První originální mexické mariachi v Praze!
Elegance a cit pro hudbu je to, co nás identifikuje jako mariachi spojené dvěmi kulturami.

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO