CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 24.6.2013

Freestyle Mondays

Datum akce:
24.6.2013

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Avisto & Jekyll (hip hop)
 
Austy
 
Monday Bloody Monday live band
 
Vojtaano & On Timon (rap)
 
DJ Dug
 
DJ Shock O' (hip hop)
 
DJ Zagashi a hosté

Avisto&Jekyll a Austy, to jsou hosté červnové jam session Freestyle Mondays, ukaž u i ty u mikrofonu, co je v tobě!

Freestyle Mondays, pravidelná jam session s doprovodem živé kapely každý měsíc zve všechny rapery, beatboxery i zpěváky na stage legendárního klubu Chapeau Rouge. Jinak tomu nebude ani v červnu a v pondělí 24. června provedou opět Vojtaano s On Timonem návštěvníky večerem, který propojuje již třetím rokem hip hopovou komunitu s interprety a muzikanty z jiných hudebních žánrů. V květnu Freestyle Mondays zažilo povedený křest alba Honzy Peroutky a i v červnu přivítá domácí hosty.
Prvním bude trutnovský raper Austy, který je zároveň čilým hip hopovým redaktorem, píšícím pro nejčtenější československé hip hop servery. Austy v těchto dnech pracuje na svém novém albu a na pódiu představí i některé nejnovější tracky. Jako druzí se představí Avisto&Jekyll, pražská formace, která společně tvoří již několik let, nevystupuje Chapeau Rouge prvně a tentokrát tu ukáže průřez svým repertoárem. Formace se hudebně hlásí spíše k nové škole a nutno dodat, že si dobu fungování vybudovala slušnou základnu fans. Rapu věnují maximum času i úsilí a jejich výhodou je, že Jekyll je i schopným producentem, tudíž šije podklady kapele přímo na tělo.
Videoklip Avisto&Jekyll:


Badcamp profil s přehrávačem-album Desatero:
http://mmmr.bandcamp.com/album/desatero-n-s-dvou

Freestyle Mondays je především o jam session dává prostor všem, kteří najdou odvahu a chuť se postavit k mikrofonu. Kapela Monday Bloody Monday zde hraje pravidelně a umí přítomné rapery pěkně rozpumpovat. Přidat se můžeš i ty! Ukážeš co je v tobě a rap s dobrými muzikanty je zkušeností k nezaplacení, což by potvrdila většina raperů i zpěváků. Freestyle Mondays se stalo odrazovým můstkem pro nejeden talent a bát se nemusí ani ty, kteří mají pocit, že nemají dost zkušeností. Kapelu již tradičně doprovází zpěvačka Flowe, která jim v případě nesnází hodí záchranné lano v podobě svého krásného vokálu. MCs se mohou rovněž zúčastnit mini freestyle battlu, odkud si vítěz donese pěkné ceny v podobě oblečení nebo konzumace na baru. Zůstat můžeš i po skončení jamu, neboť párty bude pokračovat s DJs: Shock O, Dug, Zagashi, Dragon či Paasha v Underground podlaží i Dance patře.

Pokud nejste z hlavního města nebo vám čas nedovolí, vyrazit na akci osobně, můžeš sledovat dění na stagy prostřednictvím online streamu: http://www.chapeaurouge.cz/vysilame/. Ti, kteří dosud o Freestyle Mondays neslyšeli, řekne víc sestřih z květnového křtu, kde se vedle Honzy Peroutky objevila nemálo zvučných jmen. Například Rest, DJ Fatte, Martin Svátek, Lara 303 a další. Freestyle Mondays láká své návštěvníky na nezvykle příjemnou a přátelskou atmosféru, tu musíte okusit na vlastní kůži! Všechny podrobnosti, fotky, videa či novinky najdeš na www.freestylemondays.cz.





INTERPRETI

Avisto & Jekyll

Styly: hip hop

Jekyll

Hudební producent ze Středních Čech. Vlastním jmenem Filip Šťastný. Narozen dne 8.1. 1993 ve městě Mělník, který tvoří převážně rapové instrumentály. Jeho začátek tvorby sahá do roku 2007, kdy se poprvé seznámil se Softwarem Fruity Loops (FL Studio). Produkci jako takové se věnuje od roku 2008 a od té doby má na svém kontě nespočet remixů, singlů, koncertů a spoluprácí na albech různých hudebních umělců. Kromě toho, že působí jako beatmaker, obstarává také hudební mix a mastering. Angažuje se především v realizacích hudebních projektů, nosičů a hudebně tématických akcí. V dnešní době studuje v Ústí nad Labem na Univerzitě UJEP obor popularizaci hudby a organizaci hudebního života. Mezi jeho úspěchy patří 6. místo v producentské soutěži Flip Da Shit. Spolupracuje s umělci jako jsou Mike Promo, Avisto, Dever, Noetik, PP Crew a mnoho dalších.

www.facebook.com/pages/Jekyll-Produkce/124232871010962


Avisto

www.facebook.com/pages/Avisto/208262041123


SPOLEČNÉ EP: http://mmmr.bandcamp.com/album/desatero-n-s-dvou

Monday Bloody Monday live band

Tato formace skrývá tři zkušené a kvalitní muzikanty: na basovou kytaru zahraje Martin Landa, Paolo Ottimo, který spolupracoval například s Hi Defem či Sámerem Issou a klávesy i bicí obstará talentovaný Ondřej Balík. Neoddělitelnou součástí živé kapely je samozřejmě i vokalistka Barbora Lišková aka Flowe.

Vojtaano & On Timon

Styly: rap

V kuloárech se už netrpělivě čekalo na nové tváře v pozici moderátora Freestyle Mondays a speakři budou hned dva. Vojtaano a On Timon nejsou žádní začátečníci a určitě se máte na co těšit, stejně jako jejich předchůdci se sami věnuji rapu, takže moderování téhle akce se k téhle dvojce určitě hodí. Svou premiéru si odbudou už v pondělí 19.listopadu, takže je určitě doražte podpořit a popřát jim štětstí v nové roli. Budou hozeni rovnýma nohama do vody a budou plavat. Držme jim palce…

Slovenský raper ON TIMON, vlastním jménem Timotej Vojtek, pochází ze Slovenského Martina. Jeho první tvorba začíná v roku 2006 v Bratislavě, kde nahrává první dema z rapery z Petržalky. V roce 2008 se přesouvá do Prahy s cílem zapustit kořeny, najít rozumnou partu lidí,studio a nahrávat skladby. Jak čas běžel, potkává zajímavé lidi, DJe a dává se dohromady s multi talentovaným Vojtaanem. VOJTAANO totiž není jen raper, ale v kolonce zaměstnání by jste našli slovo herec, který má angažmá v příbramském divadle. Vojtaano má za sebou zkušenosti jako moderátor společenských akcí a své ostruhy si úspěšně vydobyl i v stand up comedy pořadu Na Stojáka.

OnTimon s Vojtaanem a s Djem Rockstarem nahrává v roku 2009 první spolupráce pod starým jménem Don Timon a jelikož plody práce přinášejí pozitivní zpětnou vazbu, rozhodují se ve spolupráci pokračovat.

Roky běží a VOJTAANO & ON TIMON nahrávají další skladby s pražským producentem DJem Firstem, sbírají zkušenost a zážitky po koncertech po celé republice a baví je to víc a víc.. Koncem roku 2012 nastupují do rolí moderátorů již téměř legendární nadupané akce FREESTYLE MONDAYS a mají nachystaný materiál pro uši svých posluchačů. V současnosti připravují své debutové album.

soundcloud.com/vojtaano/vojtaano-a-timon-live-1

bandzone.cz/vojtaano

bandzone.cz/dontimon

DJ Shock O'

Styly: hip hop

Pražský Dj, který má bohaté zkušenosti jako podpora MCs na freestyle jamech, ale současně je i skvělým party Djem na nemá problém roztancovat publikum a vyhecovat jej osvědčenými hity. Pražští MCs ho velmi dobře znají z open mic mejdanů a ti mimopražští ho mohli slyšet například na  Hip Hop kempu.

www.facebook.com/pages/Dj-Shocholatechocho/139339529425884

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO