CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 28.5.2016

SCREAM FOR FAME

Datum akce:
28.5.2016

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Silent Generation (metalcore)
 
No Misery Left (screamo post rock)
 
Night Before The End (alternative post-hardcore)
 
Anthems (metalcore)

SCREAM FOR FAME
Série showcase koncertů v Chapeau Rouge

Zahrajte si s vaší kapelou v legendárním klubu Chapeau Rouge v rámci série Scream For Fame!

Fb událost: https://www.facebook.com/events/1183534644990117/

 

Co je Scream For Fame: Série samostatných koncertů v pražském klubu Chapeau Rouge, během které vystoupí zajímavé hudební projekty, nové kapely i zaběhlejší interpreti, kteří se chtějí ukázat novému publiku a získat kromě zkušeností i nové kontakty pro budoucí spolupráci.

 

Jak to funguje: Během večera se představí několik kapel, které kromě běžného vystoupení mají také šanci zabodovat v rámci Scream For Fame a těšit se z dalších nabídek. Nejedná se o soutěž, takže stejné šance má každá kapela. Roli ve výběru nadějných interpretů však hraje originalita, pódiová show a také odezva fanoušků i ostatních návštěvníků klubu.
Booking a organizace probíhá ve spolupráci s  BrainWave Production.

O BrainWave Production:
Jsme mladá česká hudební agentura fungující od roku 2012. Dohromady jsme uspořádali vystoupení pro přibližně 350 domácích interpretů a více než 170 kapel ze všech koutů světa (USA, Japonsko, Austrálie, Británie, Švédsko, Francie nebo třeba Izrael). Pořádáme koncerty v klubech jako jsou Rock Café, Futurum, Lucerna Music Bar, Cross nebo Chapeau Rouge. Dlouhodobě spolupracujeme s profesionálními agenturami jako Fource Entertainment, Conspiracy Concerts, Avocado Booking, The Agency Group a dalšími. Podílíme se na přípravě festivalů jako jsou Žižkovská noc, Student Fest, Restart The Art, Drž se Fest a další.

INTERPRETI

No Misery Left

Styly: screamo post rock

bandzone.cz/nomiseryleft

Night Before The End

Styly: alternative post-hardcore

Pražská post-hardcorovka obráží pódia s různými personálními obměnami už od roku 2009. Od té doby poctili návštěvou mnohé zásadní české hudební kluby i některé ze zajímavých festivalů. Předskakovali také zahraničním intepretům jako Dream On Dreamer, Normadie, Imminence, Port Noir nebo českým The Switch. Mají venku čertvé EP, které vyšlo 17.2. 2017. Kapela hraje post-hardcore s prvky old-schoolu a punku.

www.facebook.com/nightbeforetheend/

bandzone.cz/nightbeforetheend



Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO