CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 14.4.2018

REPUBLIC ARTISTS

Datum akce:
14.4.2018

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Nick Elia (uk) (techno)
 
DJ Ly Sas (ge) (house)
 
Pappi K (pl) (techno)

V sobotu 14. dubna ozvučí londýnský house a techno kolektiv Republic Artists Records všechna tři patra pražského klubu Chapeau Rouge.  

Na “house patro” se po roce vrací berlínský Agent, který  za svou dvacetiletou kariéru  vystoupil v mnoha respektovaných klubech a festivalech v rodné vlasti. Jeho typický zvuk zazněl ve frankfurtském Cocoonu, berlínském Tresoru nebo na Love Parade. Má za sebou stovky zahraničních vystoupení, například v londýnském Fabricu a Eggu, klubu Womb v Tokiu nebo na festivalu Off Sonar. Jeho tracky vyšly na labelech zvučných jmen: Get Physical, Cocoon, Desolat, Moon Harbour nebo Fabric Records. Sekundovat mu budou Kirill Astra a Thomas Tesla.

 

Techno stage bude pod taktovkou Nicka Elii, který zahraje live, za použití mašinek Roland a kontrolerů Novation. Nick vyprodukoval a remixoval několik úspěšných techno tracků. Jeho třítrackové EP Exit Velocity, vydané u Republic Artists Records, hráli a podporovali známí umělci jako například Spartaque, Paco Osuna, Dubspeeka, Jon Rundell, Melokolektiv, Lee Walker, Tiga nebo Hannah Wants, která hrála jeho track „Glue” na stanici BBC Radio 1. Remix tracku „Bending Light” se hrál na radiu Proton a Kiss fm. Nick se kromě elektroniky podílel na projektech akustické a vážné hudby ve studiích ve Velké Británii a Německu. Nick se podílel na vývoji nové Roland TR8S, pro kterou také vytvořil několik drum kitů. Tuto mašinu v premiéře použije v Chapeau Rouge.
O support se na techno patře postará gruzínská slečna Ly Sas a polský Pappi K. 

Bar bude mít celou noc pod kontrolou maltské duo Matleb. Očekávejte pestrou a veselou selekci přes několik hudebnich žanrů, zejména soulful house, funk a disco. 


FB Událost: www.facebook.com/events/777402012464661

Datum: sobota 14. února 2018
Vstupné: do 23:00 - 100,- Kč, od 23:00 - 150,- Kč

Klub: Chapeau Rouge, Jakubská 2, Praha 1

INTERPRETI

Nick Elia (uk)

Styly: techno,

Nick vydal na Republic Artists Records třítrackové EP, které bylo hráno a podporováno mnoha umělci zvučných jmen jako Spartaque, Paco Osuna, Dubspeeka, Tiga nebo Hannah Wants. Track Glue byl hrán na BBC Radio 1, Nick se kromě elektroniky také podílel na mnoha projektech akustické a vážné hudby ve studiích v UK a Německu; Schokopro, Naidoo-Herberger, Baltic a M:CON Mannheim. Je lektorem SAE institutu University of Surrey a Keele University. Během setu se nebojí riskovat a improvizovat, takže se máte na co těšit!

www.nickelia.com/

www.facebook.com/nickeliaofficial


www.residentadvisor.net/dj/nickelia





Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO