CHAPEAU ROUGE

MENU

Bar 13.4.2016

TOGETHER

Datum akce:
13.4.2016

Patro:
Bar

DJs & Bands:
DJ Formi (house)
 
DJ Lana (house)


INTERPRETI

DJ Formi

Styly: house,

Začínal hrát v rockovém clubu Futurum, kde se seznámil djem Loutkou a ostatní členy agentury Roxydust Prague. Jejich přístup k taneční hudbě se mu zalíbil natolik, že se hned stal nadšeným návštěvníkem jejich parties. V roce 1994 si kupuje první desky s house music.
Rok 1995 byl pro Formiho rokem zlomovým, jelikož si poprvé zahrál v clubu Roxy Prague. A to hned s djs: Loutkou,Bidlem a holandkým Joost Van Bellenem na party Bat Rave. Poté začíná hrát pravidelně v clubech Radost FX a Ládví. V téže době začínají Roxydust Formiho pravidelně představovat na nejrozjetěších house parties u nás – SHAKE v klubu Roxy. Společně s dalším původním členem Roxydustu s Djem Airtem vždy nažhavili tu správnou „Warm up“ náladu pro hlavního residenta Loutku. Díky svému feelingu Formi občas tyto „supermejdany“ i sám úspěšně „dohrával.
Od r.1998 je pravidelným hostem všech klubů od západu na východ, takže se dá zkrátka říci, že místo , kde by Formi nehrál, snad ani neexistuje. Formi razí zásadu, že hudební škatulky jsou jen pro hudební novináře a sám se snaží hudbu hlavně vnímat a cítit.

Umělci s kterými měl tu čest si zahrát na společné party: Justin Robertson (UK),Dano(USA), Silicon Soul (UK), Jose Padilla – Café del Mar(ESP) , Joost Van Bellen (NL Speedfreax) , Dave Mathersole (UK) , Wubble –U (UK) ,Chris Sadler, Liquid Harmony (CZ) , Hipp-e and Hallo (USA) , 100% Isis (NL), Sunscreem (UK) , MR.C (UK) The End,Marcello (NL), Asad Rizvi (GB), Daft Punk(F)1997), Groove Armada,OO Bidlo(CZ/USA), Loutka, Pavel Krejdl, Lumiere,Petr K. ,Geert ( Belgie) a -CREMFIELDS-2003-2004 a MáCHáč-2007-2008, Open Air Field (Lighthouse Prague) a mnohen více :-)
Od roku 1998 až doposud je residentem Pražského clubu Chapeau Rouge.

www.facebook.com/pages/DJ-David-Formi/110921935589116

DJ Lana

Styly: house

DJ Lana hraje od roku 1998, od přelomu tisíciletí se pravidelně objevoval v pražských klubech Radost FX, Roxy, Mecca, Abaton, Bukanýr, atd.. Byl také častým hostem našich slovenských sousedů, zejména v bratislavském Elamu nebo košické Viagře. V minulém desetiletí objel mnoho akci a festivalů po celé republice, za zmínku stojí Open Air Field nebo Breakbeat Conference. Vystoupil po boku mnoha zahraničních jmen (Gideon Jackson, Buck, Carl Cox, Mikee, Umek, Valentino Kanzyani, Moose aka Musique, Jim Masters, Lee Coombs, Oliver Maas). Mezi jeho oblíbené hudební styly patří především house, tech-house, deep-house a to zejména s výraznou basou a perkusemi..

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO