CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 30.4.2012

DUBSTEBLOG SHOWCASE

Datum akce:
30.4.2012

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Habstrakt (fr) (dubstep)
 
Dubsteblog DJs

Habstrakt, jedna z nejvýraznějších postav francouzské elektronické scény posledních měsíců, se vrací do Prahy! 30. dubna vystoupí společně s českou dubstepovou špičkou na akci DUBSTEBLOG SHOWCASE v pražském klubu Chapeau Rouge.

DUBSTEBLOG je již přes dva roky největším projektem na české dubstepové scéně. Jako brand pod sebou sdružuje osm předních DJs, z nichž každý má svůj osobitý a nezaměnitelný styl a přístup k muzice. Výběr od klidnějších poloh deepu až po ten nejtvrdší filth zaručuje komplexní zážitek a pro nové posluchače i skvělou příležitost, jak se seznámit s širokým spektrem stylů tohoto stále ještě mladého žánru. Kromě živých performancí svých DJs DUBSTEBLOG funguje také jako jediná čistě dubstepová radio show, kterou již přes rok každou neděli večer vysílá pražské Radio Spin. V neposlední řadě je DUBSTEBLOG i jeden z největších tuzemských blogů zaměřených na dění kolem 140bpm, který se těší velkému ohlasu zejména v zahraničí. Díky těmto elementům pak celý brand funguje jako základna pro české a slovenské dubstepové umělce a slouží jako odrazový můstek pro propagaci vlastní produkce za hranicemi republiky.


Díky své široké základně a provázanosti s celou českou dubstepovou scénou DUBSTEBLOG vždy ví, co stojí za to a koho se vyplatí sledovat. Tyto několikaleté zkušenosti se nyní pokusíme zhmotnit na akci s názvem DUBSTEBLOG SHOWCASE, na které dostanou prostor jak kvalitní začínající DJs a producenti, tak ostřílená jména a jedna zahraniční hvězda.

Kromě Habstrakta, který se v posledních měsících nezadržitelně dere na světovou produkční špičku, vystoupí i kompletní roster DUBSTEBLOG DJs ve složení Stifler Selecta, Dirty Little Toaster, Ponyk, Franill, Alyaz, Dryman, Norman Bates a Clockmaker. Jako bonus se předvedou i hosté v podobě mladých či začínajících DJs a producentů, které pro vás sledujeme a kteří si zaslouží dostat šanci.

DUBSTEBLOG SHOWCASE, to je 15 DJs na třech stagích, dubstep ve všech jeho podobách po celou noc a řada doprovodných akcí, jako například křest nového videoklipu k tracku Procrastinator, který mají na svědomí Dirty Little Toaster a Woostep, představení aktuálních releasů našich producentů, možnost zažít Habstrakta a jeho legendární energický set na živo a také šance dozvědět se o dubstepu třeba i něco nového.

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO