CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 23.5.2019

Talos (ie) - Live Concert

Datum akce:
23.5.2019

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Talos (ie)
 
Jackson Dyer (au)

Eoin French, známý jako Talos, je irský zpěvák a producent, jehož skladby vás svou konejšivou produkcí i laskavým falsetem zavedou do něžných emocionálních nálad. Mimo hudební dráhu se Talos věnoval studiu architektury, která ho nadále inspiruje ve skládání písní. Na začátek února chystá vydání druhého alba „Far Out Dust“, s nímž 23. května zavítá do pražského Chapeau Rouge. Vstupenky v ceně 290 Kč jsou v prodeji od 25. ledna na fource.cz a u prodejců GoOut.cz a Ticketmaster.



Milovník řecké mytologie French od šesti let hraje na klavír, svou první kapelu založil ale až během studia architektury. Příprava debutu „Wild Alee“ mu trvala déle než tři roky, ale vyplatila se; The Irish Times desku označili jako spektakulární, The Independent o ní hovořil jako o ohromující a magazín The Line of Best Fit o ní napsal, že vám při jejím poslechu naskáče husí kůže.

Na letošní rok (2019) chystá Talos druhé album s názvem „Far Out Dust“, ohromující směs organické elektroniky se smyslem objevovat nepoznané. Novinka vznikala na cestách mezi New Yorkem, Los Angeles, Londýnem nebo Reykjavíkem: „Hodně nových skladeb jsem psal v dodávce. Díky vzdálenosti od domova jsem byl schopný odpoutat se od toho, na co jsem zvyklý a uvažovat trochu jinak. Chvílemi to bylo děsivé, ale myslím, že výsledek za tuhle zkušenost stojí,“ dodává Talos. „Far Out Dust“ vychází 8. února.


Fb událost: www.facebook.com/events/2295391157361168/

Vstupenky (290 Kč) budou v prodeji od 25. ledna na fource.cz >> http://bit.ly/TalosFource

INTERPRETI

Talos (ie)

Eoin French, známý jako Talos, je irský zpěvák a producent, jehož skladby vás svou konejšivou produkcí i laskavým falsetem zavedou do něžných emocionálních nálad. Mimo svou hudební dráhu se Talos věnoval i studiu architektury, která ho nadále inspiruje ve skládání písní. Na začátek února 2019 chystá vydání druhého alba „Far Out Dust“ - ohromující směs organické elektroniky se smyslem objevovat nepoznané. 

www.facebook.com/thisistalos/ 

www.thisistalos.com/ 

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO