CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 10.3.2019

The Zeros (us) - Live Concert

Datum akce:
10.3.2019

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
The Zeros (us) (punk rock)

Kalifornská punková legenda THE ZEROS vystoupí poprvé v Praze!

Americká kapela The Zeros, která je považována za průkopníka punk rocku na západním pobřeží USA, zavítá v rámci svého evropského turné poprvé do České republiky. Kalifornská partička, často označovaná jako „mexičtí Ramones“, odehraje svůj první koncert pro české fanoušky punk rocku 10. března v klubu Chapeau Rouge v Praze.

The Zeros vznikli v roce 1976 v Kalifornii a původně vystupovali ve složení Javier Escovedo (zpěv/kytara), Robert Lopez (kytara), Hector Penalosa (baskytara) a Baba Chenelle (bubny). Svůj první velký koncert odehráli v roce 1977 v Los Angelském Orpheum Theater společně s kapelami the Germs a The Weirdos. Ve stejném roce vydali pod legendárním labelem Bomp! Records svůj první, dnes už klasický singl obsahující skladbu "Wimp" a "Don‘t Push Me Around". O rok později následoval singl se skladbami "Beat Your Heart Out“ a "Wild Weekend". „Wild Weekend“ byla hudebním časopisem  MOJO Magazine zařazena do TOP 50 punkových skladeb všech dob.

V roce 1980 the Zeros nahráli nové album obsahující skladby “They Say That (Everything’s Alright),” “Girl on the Block” a “Getting Nowhere Fast“. Následovalo období koncertů na různých místech USA, po kterém se kapela rozpadla. Na scéně se znovu objevila v roce 1995 s novým albem Knockin' Me Dead a dohromady se opět dala v roce 2007, kdy vyrazila na šňůru po Španělsku. Později následovala další kratší turné po západním a východním pobřeží USA.

V současné době the Zeros hrají ve složení Javier Escovedo, Baba Chenelle a Victor Penalosa. Pokud patříte k fanouškům amerického punk rocku, určitě si nenechte pražské vystoupení této legendární punkové party ujít.

 


Fb událost: www.facebook.com/events/139419020308559 

Předprodej lístků: tickets.bomberbooking.com/web/

INTERPRETI

The Zeros (us)

Styly: punk rock

The Zeros je punkrocková kapela, která vznikla v roce 1976 v Kalifornii a byla považována za průkopníka punkrocku na západním pobřeží USA.

www.facebook.com/thezeros77/ 


Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO