CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 21.3.2019

Špinaví lůzři - Live Concert

Datum akce:
21.3.2019

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Špinaví lůzři (backyard blues)
 
Rockoons (rock'n'roll)

Špinaví lůzři: Toto není křest CD, ale pouze nalezení tracků určených do odpadu

 

Špinaví Lůzři (backyard blues) v březnu vydávají online album s písněmi o internetových seznamkách, žižkovských čtvrtích, sličných zmrzlinářkách a dalších tématech ze života. Album je postavené na písních s netradičními tématy a nese název Lost dirty losers, neboli "Ztracení špinaví lůzři". Důvod je prostý: jedná se o ztracené nahrávky, určené původně do odpadu, nicméně po třech letech se je podařilo úspěšně dotočit a vzniklo autorské album s vlivem americké muziky 60. let, ovšem převážně s českými texty. Přijďte to s lůzry oslavit na tuto akci pod heslem "Toto není křest cd, ale pouze nalezení špinavých tracků, které neměly být nikdy vydány!".

Hostují renomované hudební osobnosti, uznávaný pianista Jakub Doležal (působení v kapeláchOndřej Pivec Organic Quartet, Jan Kořínek, ale i Vladimír Mišík a Hudba Praha), Mirek Linhart (Yo-Yo band, Žáha) a mladá brazilská zpěvačka Heloisa Fernandez, která si v soulové písni Once I woke up zazpívá s s Lůzry dne 21. března v Chapeau Rouge.


 

  

Na podiu se Špinavi Lůzři vystřídají s ROCKOONS, ovlivněni Beatles, hrající však kromě brouků i vlastní folkové balady a vlastní rock'n'roll. Rockooní písničky prý vedle těch od Beatles někdy ani nejdou mnoha posluchačům rozeznat, přijďte si s námi vsadit, která je od Rockoons a která je od Beatles. 

Fb událost: www.facebook.com/events/380582636102384/

Web kapely: www.spinaviluzri.cz

 

INTERPRETI

Špinaví lůzři

Styly: backyard blues

ŠPINAVÍ  LŮZŘI -  objev Rádia Beat v roce 2015,  které se rozhodlo propagovat jejich první CD a zařadit ho mezi svá doporučení. Jejich hudba je ovlivněná americkou rockovou a bluesovou hudbou 50.-70. let. Témata jejich písní jsou houmlesáci, balení žen, následné deprese a nechvalně známé pražské čtvrti.

Rockoons

Styly: rock'n'roll

Rockoons -ovlivněni  Beatles, hrající však kromě brouků i vlastní folkové balady a vlastní rock'n'roll. Rockooní písničky prý vedle těch od Beatles někdy ani nejdou mnoha posluchačům rozeznat, přijďte si s námi vsadit, která je od Rockoons a která je od Beatles. 

bandzone.cz/rockoons 

www.facebook.com/rockoons/ 

rockoons.cz/

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO