CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 19.3.2019

Blood Youth (uk) - Live Concert

Datum akce:
19.3.2019

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Blood Youth (uk) (hc punk)
 
Parting Gift (uk)

Hardcore punkoví Blood Youth na nové desce přitvrzují a zahrají v Praze


Po společném koncertování s kapelami Stone Sour a Crossfaith plánují britští Blood Youth evropské turné a Praha na jejich seznamu nechybí. V Chapeau Rouge představí 19. března 2019 chystanou druhou desku, na které se posouvají k agresivnějšímu zvuku. Vstupenky (295 Kč) na jejich pražskou premiéru budou k dostání od 23. listopadu na webu fource.cz a u prodejců GoOut.cza Ticketmaster.


Blood Youth vznikli v roce 2014. Tři bývalí členové dnes nefungující skupiny Climates k sobě přizvali zpěváka Kayae Tarsuse a založili novou formaci. Společně však stihni nahrát pouze jedno EP. Krátce po jeho vydání totiž původní členové z kapely odešli a nahradili je noví hudebníci. V nové sestavě poslali do světa druhé EP Closure, které bylo předzvěstí debutového alba Beyond Repair, o němž server Louder napsal, že jde o očišťující směs melodického a hardcore punku.


Kapela aktuálně pracuje na druhém albu, na které láká skladbou Starve. Podle basisty Matta Hollinsona je začátkem tvrdšího období Blood Youth: „Ten singl byl pro naše fanoušky asi trochu šok, když ho porovnáme s tím, co jsme doposud vydávali. Všichni nám říkali, že najednou zníme agresivněji. A to ještě neví, co chystáme dál,“ svěřil se v jednom z nedávných rozhovorů.


Vstupenky a více informací
https://www.fource.cz/koncerty/blood-youth-19/

Událost na facebooku
https://www.facebook.com/events/263646447843151/

INTERPRETI

Blood Youth (uk)

Styly: hc punk

Blood Youth vznikli v roce 2014. Tři bývalí členové dnes nefungující skupiny Climates k sobě přizvali zpěváka Kayae Tarsuse a založili novou formaci. Společně však stihni nahrát pouze jedno EP. Krátce po jeho vydání totiž původní členové z kapely odešli a nahradili je noví hudebníci. V nové sestavě poslali do světa druhé EP Closure, které bylo předzvěstí debutového alba Beyond Repair, o němž server Louder napsal, že jde o očišťující směs melodického a hardcore punku.

www.facebook.com/bloodyouth/

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO