CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 1.3.2017

HIPSTER KILLER

Datum akce:
1.3.2017

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
DJ Wwera (bassline/electro/dubstep/fidget house)
 
Acustic Terrorist (bassline/electro/dubstep/fidget house)


INTERPRETI

DJ Wwera

Styly: bassline/electro/dubstep/fidget house

Wwera je známou milovnicí elektronické hudby a módy, která s prostředím elektronických tanečních patries souvisí. Není proto divu, že z clubberky a propagátorky elektra se postupně stala fotografka, editorka, webmaster (tvořila web například pro kluby Radost FX nebo Crossclub), až nakonec skončila coby djka a promotérka (pod jejím vedením vznikly parties Latex, Error, Let´s Dance či Ghetto Bass, Beng Beng a velice oblíbená PARTY HARD Hipster Killer). Ještě než se oficiálně stala djkou, sbírala zkušenosti na soukromých parties, kam byla zvána především přáteli, kteří velmi oceňovali její skvělý výběr hudby a bavili se tak do pozdních ranních hodin. Nedostatek kvalitní elektro hudby v Praze ji přivedl na nápad uspořádat vlastní party a po roce, který strávila v Chicagu, se rozhodla oficiálně hrát. V roce 2007 založila projekt s djem Acustic Terrorist, se kterým si rozuměla jak na poli hudby, tak i v soukromí. Její sety jsou plné elektra, houseu, raveu, funky a bassline, jsou energické a veselé. Publikum se při jejím vystoupení nikdy nenudí ani nemá pocit, že by se Wwera ve svých setech opakovala výběrem tracků.
Během své kariéry hrála s hvězdami jako The Bloody Beetroots, Porter Robinson, Zeds Deds, Djedjotronic, Luke Slater a další.
Potkat ji můžeme jako hosta na designových akcích a vernisážích, které pořádají například Konsepti, Artemide, Designblok, Dox a nechybí také na VIP večírcích, které jsou zaměřeny na hudbu, architekturu a design.

Nový remix: www.mixcloud.com/wwera/wwera-nye-mixtape-hipster-killer-2014/

Sety k poslechu a ke stažení

https://www.facebook.com/djwwera
https://soundcloud.com/djwwera
http://www.mixcloud.com/wwera/



Acustic Terrorist

Styly: bassline/electro/dubstep/fidget house

Hraje od roku 1998, brněnský dj a producent Acustic Terrorist začal experimentovat s mixovaním a produkovaním vlastní hudby.
Inspirován undergroundem a punkem se stal nadějnýym djem a začal se objevovat více v klubech. Jeho originální výběr hudby, nenechává nikoho chladným.
Od roku 2000 se více soustředil na electronickou hudbu (electro, fidget, house).
Počínaje rokem 2002 byl hostem ve všech známých klubech v Brně, v Praze a samozřejmě po celé Česke republice.
V roce 2007 poprvé předvedl svůj live projekt v klubech Perpettum, Fleda, Faval, Enso (PL), ten se sestal s velkou oblibou u publika.
Vedle české scény hrál na festivalech a parties v cizině, zejména maďarští fanoušci si ho velice cení.
Měl tu čest si zahrát se jmény jako The Bloody Beetroots, Porter Robinson, Zeds Deds, Djedjotronic, Dan Deacon, Luke Slater, Noisy Pig, Eric Besier, Monosurround, Dave Navaro a další.
Nyní je rezidentem velice úspěšné party hard Hipster Killer v Chapeau.

Zde si poslechněte jeho produkci a sety


https://soundcloud.com/acusticterrorist

https://www.facebook.com/AcusticT






Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO