CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 22.3.2013

RABBIT HOLE special

Datum akce:
22.3.2013

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Gruzo (glitch)
 
Dj Harlem Švejk (glitch)
 
TV Produkt
 
DJ Denoir (nl) (glitch)

Rabbit Hole slaví první narozeniny


V druhé polovině měsíce března tomu bude již celý jeden pozemský rok od okamžiku zrození projektu Rabbit Hole. Páteční éter tehdy byl nesličný a pustý a plytké rádiové fláky se vznášely nad vodami. I řekl Gruzo: Budiž lasery! A obří roboti! A funky pípanice! A tak se také stalo...


Večerní žánrový speciál na radiu Spin 96.2FM a k němu přidružená party night v Chapeau Rouge úspěšně rozšiřuje hudební obzory všech, kteří se odváží na dno králičí nory. O pravidelnou dávku novinek z oblasti glitch hopu, wonky a dalších beatově přidružených žánrů se od samého počátku stará DJ a beatmaker Gruzo (A51), kterého od prosince doplňuje v jeho snažení Martin Luther Pimp.

U příležitosti prvních narozenin jsme se rozhodli uspořádat mimořádné vydání Rabbit Hole party. V pátek 22. března se můžete těšit na pořádně houpavý narozeninový večírek, na kterém zahrají ti nejpovolanější – maniakální konstruktér králičí platformy Gruzo, moderátor pořadu Turban na radiu Wave, jazykový ekvilibrista a mistr převleků Harlem Švejk (Honza Bárta) a drtič chyb tvprodukt. Vaše zaprášené sluchovody protáhnou kombinací glitch hopu, trapu, juke a funku s obskurními odbočkami k lazercrunku, skweee a podobným dobře znějícím nesmyslům. Jako speciální host navíc vystoupí mezi Amsterdamem a Prahou pendlující Dj Denoir, který o den později odstartuje svoji vlastní ukgarage party night s Drymanem.

FB page - http://www.facebook.com/rabbitholeglitch/

Twitter - http://www.twitter.com/RabbitHoleCz

Záznamy vysílání - http://www.mixcloud.com/rabbitholeglitch/





START 23:00 | FREE ENTRY


INTERPRETI

Gruzo

Styly: glitch

GRUZO je producent, dj a organizátor pravidelné klubové noci Rabbit Hole. Žánrová střelka na jeho hudebním kompasu bojuje o svoji polohu mezi glitch hopem, trapem a aktuálními výstřelky na poli elektronické hudby. Ve svých setech ždíme funky melodie a bzučivé syntetické linky nejčastěji v tempu kolem 100 BPM. Pokud si to ovšem situace žádá, neváhá osazenstvo klubu rozvibrovat basami o velice nízkých frekvencích a uvést jejich těla v pohyb vzdáleně připomínající pozemský tanec.

odkaz: www.soundcloud.com/gruzo
            www.facebook.com/gruzo




Dj Harlem Švejk

Styly: glitch


DJ Denoir (nl)

Styly: glitch

Všestranný dj a promotér, jenž se dlouhodobě věnuje uk garage/uk funky/urban house, ale kromě toho i stylům jako jungle, grime, afro house, atd. Díky dobrým konexím v UK od něj můžete vždy čekat nejčerstvější tracky, které u nás od nikoho jiného neuslyšíte. Jeho inspirace Londýnem se projevuje i ve stylu mixování a v energii, jež vkládá do svých setů. Vedle klubů v Praze, Amsterdamu, Utrechtu nebo Bratislavě si opakovaně zahrál třeba i v rámci Karlovarského filmového festivalu a je členem amsterdamského dj kolektivu Purple Circle. FUNK. RHYTHM. VIBES. ENERGY.

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO