CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 28.2.2019

Oli Alchemy - Live Concert

Datum akce:
28.2.2019

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Oli Alchemy (sp/fr) (electro pop)

Oli Alchemy je zpět v Praze!

 

Oli Alchemy, spirituální Pop Rock projekt pod záštitou španělsko-francouzského skladatele, dabéra a spisovatele – Oliviera Herrana, míří znovu do Prahy na svůj koncert v Chapeau Rouge.

 

Po svém úspěšném koncertě v paláci Akropolis, Oli Alchemy zahraje své hity, ve kterých se prolínají gregoriánské zpěvy s elektronickými a kytarovými prvky.  V Chapeau Rouge představí své album „DREAMS“ i s novými hity jako je „TIME TO LOVE“ a „AUTHENTIQUE“, se kterými je nyní na svém evropském turné. Jeho písničky hrají ve francouzských, německých a španělských rádií. A po koncertu v Bordeaux, Štrasburku a Norimberku, zahraje i v oblíbeném pražském klubu.


Olivier se kromě své hudby věnuje i dalším aktivitám. Svůj nezaměnitelný hlas propůjčil italské luxusní značce Versace pro vůni "Eros Pour femme". A za zmínku stojí určitě i jeho knížka „Ryan a tajemství salamadry“. Román stylem se podobající Harry Potterovi, se ve Francii stal bestsellerem. Jeho inspirací pro psaní knih i hudebních textů je Paulo Coelho. Dobrou zprávou pro české čtenáře je, že kniha je nyní k dostání i v české verzi.

Přijďte na tohoto sympatického zpěváka 28.2.2019 do pražského Chapeau Rouge!

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO