CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 24.2.2018

REPUBLIC ARTISTS

Datum akce:
24.2.2018

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
Willers Brothers (uk)
 
DJ Kirill Astra (Wildt/ru)
 
Lucas Hulan (Nightphunk) (house, techno)
 
DJ Mark Dale (at) (house)

24.2. Willers Brothers (uk) přijedou na první letošní Republic Artists párty v Chapeau Rouge 

V sobotu 24. února zavítá do Chapeau Rouge britské duo Willers Brothers, a to v rámci klubového večírku Republic Artists Records. Zahraniční hosty doplní kvalitní domácí support. 

„House floor“ bude mít v režii zmíněné duo Willers Brothers, které se na UK scéně pohybuje 7 let. Od roku 2013 jsou rezidentními djs v londýnském klubu The Egg. Britský magazín DJ MAG zařadil v srpnu 2015 Willers Brothers do rubriky „This month’s Djs To Watch out for.“ Za posledních 12 měsíců dvojice hrála v uznávaných klubech nejen ve Velké Británii, ale také v Estonsku, Francii, Německu (Tresor, Sisyphos, Watergate), Itálii, Lucembursku, na Maltě, v Holandsku, Rumunsku a Španělsku. Jejich komerčně nejúspěšnější track „Mind Craft Glasses” zahrál Marco Carola na festivalech a v klubech po celém světě.  Willers Brothers minulý rok předskakovali Jamie Jonesovi v Tobacco Dock London. Willers Brothers založili s berlínskou djejkou a producentkou Cinthie nový label WE_R HOUSE, na kterým jim příští měsích vychází jejich druhé solo EP.

https://soundcloud.com/we_r_house/wrh-01-the-willers-brothers-space-age

 

„Techno floor“ bude pod taktovkou šéfa Republic Artists Records Thomase Tesly. Mezi známé londýnské kluby, kde Tesla hrál a momentálně hraje patří The Egg, Steelyard, MoS, Fire, Corsica Studios, Lightbox nebo Jamm Brixton. Mezi další respektované kluby, kde Thomas hrál patří berlínský Tresor, Magdalena, Suicide Circus, Golden Gate a Amnesia na Ibize. Jeho produkci najdete na labelech Tanztone, Wasabi Generals, Nightphunk nebo na již zmíněném labelu Republic Artists.
https://soundcloud.com/thomastesla/thomas-tesla-dirty-stuff-podcast-079-12092017

O support na „house floor” se postará Lucas Hulan, Kirill Astra (Wildt/Tamdem) a Mark Dale z Vídně. „Techno floor“ otevře Da Moon a uzavře slovenský dj Majki, který je častým hostem RA akcí v Londýně. 

Poslední únorová sobota v Chapeau Rouge patří londýnskému kolektivu a labelu Republic Artists. Join the troops!

 

FB Událost: www.facebook.com/events/1504130599682304

Datum: Sobota 24. února 2018
Vstupné: do 23:00 - 100,- Kč, od 23:00 - 150,- Kč
Klub: Chapeau Rouge, Jakubská 2, Praha 1


INTERPRETI

Willers Brothers (uk)


Djské duo Willers Brothers se na scéně pohybuje teprve 4 roky, přesto se za velice krátkou dobu dokázalo dostat do popředí domácího dění. Od roku 2013 jsou rezidentními djs ve věhlasném londýnském klubu The Egg, kde hrají každý víkend. Britský magazín DJ MAG zařadil v srpnu 2015 Willers Brothers do rubriky „This month’s Djs To Watch out for.“

soundcloud.com/thewillersbrothers


Lucas Hulan (Nightphunk)

Styly: house, techno

DJ Lucas Hulan začínal s house music v roce 1996 v menších pražských klubech XT3 a Punto Azul, kde s kamaradem DJem Sidecarem začal objevovat kouzlo černých vinylových placek.
 
Jeho DJský talent mu zajistil i vystoupení na legendárních parties SHAKE v Roxy, po boku “táty” Loutky a spousty zahraničních hostů, především z Holandska, které ve své době (kolem roku 1998) znamenaly vrchol pražské / české klubové scény. Celá jedna generace clubberů na tyto akce dodnes vzpomíná jako na něco zcela vyjímečného, co se již nikdy nebude opakovat a na jejichž neuvěřitelnou atmosféru nikdy nezapomenou.
 
Od té doby Lucas vystupoval snad ve všech českých a slovenských klubech (od Aše až po Košice), ale také v zahraničí (UK, Costa Rica, Švédsko, Švýcarsko, Polsko atd.), na všech možných tanečních i netanečních festivalech, vydal několik oficiálních kompilací, má vlastní značku NIGHTPHUNK, která začínala jako pravidelná noc v Roxy, dnes již zahrnuje také label Nightphunk Recordings, který vede společně s DJem Braunem a jejich releasy představují i tak zvučná jména jako Style Of Eye, Asad Rizvi, Herb LF, Shades Of Gray nebo Deepchild.
 

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO