CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 28.2.2018

TEMPO

Datum akce:
28.2.2018

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
Junior Jan (tech-house)
 
DJ JW (nl)
 
DJ Tokátko (house)
 
Danny Mathew (worldbeat/deep house)

 

INTERPRETI

Junior Jan

Styly: tech-house


JUNIOR JAN /// juniorjan.com & rehabnight.com
(Vítěz LIVC Bassline Cup & Rehab resident)

Na počátku kariéry byl ovlivňen styly jakými jsou new wave 80’s & 90‘s a hip hop, přes které se propracoval až po taneční hudbu. Jeho současná stylová definice zahrnuje house, tech-house a techno, které ve svých setech míchá s chirurgickou přesností. V roce 2005 se začal prosazovat svým spontánním vystupováním za gramofony a v poslední době také jako nadějný producent, který se svou poctivou prací ve studiu snaží o jedinou věc, pobavit lidi. Po zveřejnění prvního tracku v roce 2009 o něj projevil zájem progressivní americký label Liquid Grooves, který je součástí sítě Proton s automatickou exkluzivitou portálu Beatport a nyní již vydává pod zahraničními labely v Rakousku a Španělsku. Kromě pravidelného hostování na tanečním Dance rádiu za svou kariéru vystoupil po boku největších techno hvězd jakými jsou Carl Cox, Umek, Dave Clarke, Adam Beyer, Nic Fanciulli, Marco V, Sébastien Léger, Tomcraft a jeho sound je slyšet na všech význámných eventech v ČR a za hranicemi. V roce 2008 se stal právem rezidentem dvou top tanečních klubů v Praze a zároveň je spoluzakladatelem stylové noci Rehab v klubu Mecca, která běží již pátou sezónu. Připravte se na Tech-housem nabitou show!



JUNIOR JAN /// juniorjan.com & rehabnight.com
(Winner LIVC Bassline Cup & Rehab resident)

The beginnings of his career were influenced by various styles ranging from new wave 80’s & 90‘s and hip-hop before settling into dance music. His current style can be defined as a fusion of house, tech-house and techno, which he mixes with surgical precision during his sets. He earned his break with his trademark spontaneous performances and lately also as a promising producer whose studio time is aimed at one thing only - entertaining the crowd. Following his first release in 2009, US label Liquid Grooves grabbed him almost immediately and gave to him a contract with Proton, the DJ site with automatic access to Beatport and currently he’s releasing under international labels from Austria and Spain. His professional path has brought him to play alongside the biggest names in the game like Carl Cox, Umek, Dave Clarke, Adam Beyer, Nic Fanciulli, Marco V, Sébastien Léger and to blast his sounds at the country’s most famous venues (Pleasure Island CZ, O2 Arena, Mecca, Duplex). His residency at two of Prague’s top clubs and also on the top Czech Dance Radio (Clubmix show) is no coincidence. He is also the co-founder of the stylish Rehab club night which is in its 5th season at Mecca and going strong. Get ready for a unique Tech-house fuelled show!




DJ Tokátko

Styly: house


Mladý nadějný DJ a promotér, který v současné době působí jako asistent produkce pražského klubu Duplex, se na klubové scéně pohybuje již od roku 2005. V letech 2011-2014 působil jako produkční pražského klubu Touster club and lounge, Radost FX a Magnum Club & Restaurant. Za svou kariéru vystoupil již ve většině pražských klubů a postupem času si vyzkoušel spoustu hudebních stylů. Nejvíce ho oslovil německý sound deep house & tech-house music. Za svůj dosavadní největší úspěch považuje své vystoupení na O2 Open Air festivalu v roce 2011. Vystoupil na letních festivalech Summer of Love, Cinda Open Air, Czech House Paradise, O2 Open Air, Mácháč, Svojšice, Sun Festival, Beats for Love, PRIGL, ČáryFest a na halové párty Apokalypsa. V srpnu 2013 měl tu možnost poprvé vystoupit na legendárním španělském ostrově Ibiza, kde si zahrál v Grial Clubu a Pacha Hotelu. V květnu 2014 se umístil na druhém místě celosvětové dj soutěže Burn Residency v kategorii Česko/Slovensko. V srpnu 2015 vystoupil, jako jeden ze tří českých DJs, na jedné z největších akcí na světě - Street Parade v Curychu. V květnu 2016 vystoupil ve 20. nejlepším klubu světa - Noa Beach Club v Chorvatsku v rámci párty Spring Break.

V současné době působí jako rezidentní DJ pražských klubů Duplex a Atelier.
_______________________________________________________________________________

On the club scene since 2005, this young and promising DJ and producer from Czech republic has of late been concentrating on running Prague club Duplex. In years 2011-2013 at Prague clubs Touster, Radost FX and Magnum. During his career he has played in most of Prague’s clubs and tried out a miriad of musical styles before coming to favour Germany’s deep and tech house sound. He considers his greatest success an appearance at the O2 Open Air Festival in 2011. He has also played at festivals Summer of Love, Machac, Cinda Open Air, Czech House Paradise, O2 Open Air, Sun Festival, Svojšice, Beats for Love, ČáryFest, PRIGL and the Czech Republic’s biggest indoor event – Apokalypsa. In summer 2013 he has played at the most famous spanish island Ibiza where he played at Grial Club and Pacha Hotel. In May 2014 he was on the second place in the worldwide dj competition Burn Residency from the region Czech/Slovakia. In August 2015 he appeared as one of three Czech DJs on one of the biggest events in the world - Street Parade in Zurich. In May 2016 he played at the 20th best club of the world – Noa Beach at Croatia during the Spring Break party. He is the resident DJ of Prague clubs Duplex and Atelier.


www.soudcloud.com/tokatko

www.mixcloud.com/tokatko/

www.facebook.com/djtokatko



Danny Mathew

Styly: worldbeat/deep house

DANNY MATHEW si zahrál již v roce 2002 v dnes již neexistujícím klubu Mechanika v Praze. Nerad se nechává ovlivňovat jen jedním hudebním stylem. Jeho hudební zařazení se liší každou odehranou nocí. Jeho první hudební projev byl vocal house. Dnes na sebe strhává pozornost styly house, tech house a techno. DANNY MATHEW byl slyšet snad ve všech významných i menších klubech v Praze. Není žádným tajemstvím, že si ho již před lety, jako svého sparing partnera vybral dnes známý producent Junior Jan. Duo Junior Jan a DANNY MATHEW je aktuálně slyšet v pražském klubu Chapeau Rouge - Night Riders, Emergency, ROXY, tak i na klubových tour po celé České republice.

http://www.facebook.com/djdannymathewcz
https://soundcloud.com/danny-mathew


Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO