CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 3.2.2018

COLORFUL HOUSE

Datum akce:
3.2.2018

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
DJ Dan Cooley (Radio 1) (house)
 
DJ Michael C.
 
DJ Jakobeen (alternative dance music)

 

INTERPRETI

DJ Dan Cooley (Radio 1)

Styly: house

Dan Cooley působí od roku 96´na vlnách pražského Radia 1. V současné době mu patří pondělní a páteční dopoledne, kdy to páteční provází posluchače převážně světem taneční hudby, včetně aktuálních novinek.

S klubovou kulturou je spjat už od začátku 90. let. V jeho setech je slyšet pestrá směs převážně houseových rytmů od deep house, přes funky, až po progresivně laděné desky

nebo breaky. Poslední roky si občas střihne i drumandbassový set, stylově většinou v liquidfunkovém rytmu.

Aktuálně je residentem pražských klubů Roxy, Chapeau Rouge a Radost FX.
Kölsch, Layo & Bushwacka!, 2Many Djs, Digitalism, Adam Freeland, Robert Babicz, Nick Warren, Tom Middleton, Spooky, Dave Angel, The Timewriter, Jimpster, Soul Of Man, Justin Robertson, Seb Fontaine, Jay Dee, Slam, Phil Kieran..to je aspoň krátký výčet jmen, kterým supportoval. V prosinci 2003 se stal jeho demosnímek nahrávkou měsíce v recenzi časopisu Xmag.

Sety ke stažení naleznete na www.sety.cz

V hlavním pracovním čase se Dan věnuje marketingu, PR a produkci.

www.djset.cz/dan-cooley

www.myspace.com/djdancooley


 

DJ Michael C.

Michael C je talentovaný DJ a producent z České republiky. Od roku 2004 se dokázal vypracovat v respektovaného DJe, kterého charakterizuje jeho osobitý originální zvuk, směs trance, electra a techna. Hostuje po všech významných tuzemských klubech a akcích, pravidelně cestuje i za hranice. Představil se na na prvním vydání nejlepší tuzemské halové party Transmission, jako jediný český DJ vystoupil na Tiesto CEE Tour před 15 000 lidmi v T-Mobile Areně, v roce 2006 nastartoval úspěšnou rezidentní noc Entrance v legendárním klubu Roxy v Praze, hrál ve vyprodaném klubu Yes v Číně, jako první český umělec byl pozván na Euphonic Night v Berlíně a v Drážďanech, dlouhodobě připravuje radioshows Refreshment a Sunshine, které jsou vysílány po celém světě na 8 rádiích. Michael dále navštívil Polsko, pravidelně hraje v Německu, na Slovensku (v září 2010 zde absolvoval velmi úspěšnou tour a na konci července 2011 zcela odrovnal publikum na slovenském top festivale BeeFree) a v Itálii, kde v červnu 2009 a červenci 2010 zazářil na festivalu Summer Emotion! Své zastoupení má například i v Portugalsku. Michael C pravidelně vystupuje na festivalech, jako jsou legendární Pleasure Island, Mácháč, Creamfields, Summer of Love, Hradhouse, Sundance, Maddox Open Air, zahraniční Summer City, Summer Emotion, BeeFree, Okey Léto a spousty dalších. Nalézt ho můžete také na celosvětově známém žebříčku THEDJLIST.COM, kde dříve jako jediný český zástupce pronikl do TOP 50!

V roce 2011, na pozvání samotných Kyau & Albert odehrál Michael v červenci úspěšný set v Německu na oslavě jejich 15. výročí v klubu Voodoo ve městě Bautzen! V létě nechyběl na festivalech Mácháč, Pleasure Island nebo v nezapomenutelném setu na slovenském BeeFree jako headliner techhouse.sk stage! Do Německa se znovu vrátil v říjnu na velkolepou Euphonic Night v klubu Kraftwerk Mitte v Drážďanech. Na podzim si ještě stihl zařádit na povedené akci Trance Classics v Trnavě a skvěle vyvedeném back2back setu s Brianem na Decadance v pražském SaSaZu!

Hudbu ze studia Michaela C zakoupíte po celém světě, nejrozšířenější servery Beatport, iTunes nebo Trackitdown nevyjímaje. Michael je i žádaný remixér a jeho tvorba získala podporu po celém světě. Od dubna 2010 boduje ve světových žebříčcích se svým singlem Exported, který do svých setů zařadili např. Guiseppe Ottaviani, M.I.K.E., Ernesto vs. Bastian, Jon O Bir, Ashley Wallbridge, San, RAM, Talla 2XLC a mnoho dalších. Tento single vyšel na holandském labelu Total Digital Recordings a v recenzi serveru danceradioglobal.com získal absolutní hodnocení 10/10. Nejúspěšnější počin roku 2010 s názvem Put Me On se objevil 8. října na holandském labelu Deep End, obrovský support jmen jako Marco V, Sied van Riel nebo Kyau and Albert korunoval Ferry Corsten jeho zařazením do své radioshow Corsten’s Countdown. Další Michaelův release Beat Street vyšel opět na Deep End v lednu roku 2011 (brzký support oznámili opět Marco V, Sultan, San) a remix singlu Tosch – Feel The Noize podpořili například Joachim Garraud nebo Jonas Hornblad. Obrovským úspěchem je remix pro kapelu Kosheen, který vyjde v roce 2012. Remix pro DJ Nea tracku Just Another Crack se dostal na sublabel legendárního vydavatelství Kontor. V roce 2011 vychází také spousta dalších remixů a nové tracky I Am nebo srpnová novinka Back 2 Zero podpořená například jmény jako Jaytech, Flash Brothers, Sean Tyas, John O’Callaghan, Guiseppe Ottaviani, Jon O’Bir, Menno de Jong, Mallorca Lee, Chris Cortez, Manuel le Saux, EDU, SolarStone, Kris O’Neil atd! Začátek roku 2012 Michael oslavil novým společným releasem s Jean Lucem Hit Me. A opět úspěch! Support Giuseppe Ottaviani, tyDi, Randy Boyer, Manuel le Saux a mnoho dalších!


Více info:
www.djmichaelc.com
www.facebook.com/michaelcofficial
www.youtube.com/michaelcofficial
www.soundcloud.com/michaelcofficial
www.idj.cz/michaelc
www.myspace.com/djmichaelc

DJ Jakobeen

Styly: alternative dance music

www.facebook.com/jakub.jakobeen

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO