CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 12.2.2013

URBAN KILLERZ

Datum akce:
12.2.2013

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
DJ Zerwox
 
DJ Fatte (Ty Nikdy label) (hip hop)


INTERPRETI

DJ Zerwox

DJ Zerwox aka Jan Kloss je DJ, od kterého můžete očekávat širokou škálu stylů. Vše od hip hopu, přes soul,funk až k dubstepu, electru a mush upům. DJ Zerwox se nezabývá jen hudbou, je několikrát mezinárodně oceněným designérem ,,českého dědictví,, botek Botas 66, věnuje se svým designerským a výtvarným aktivitám a je spoluvydavatelem časopisu Pedal Project, který propaguje trochu jinou cyklistiku.

www.botas66.cz/

DJ Fatte (Ty Nikdy label)

Styly: hip hop

DJ Fatte je v současné době jedním z nejvíc produktivních beatmakerů na území Česka a Slovenska. Přes prvotní pokusy se do vážnějšího kontaktu s produkováním dostal v roce 1999, kdy se stal členem zlínské kapely De Fuck To. Tady se produkčně podílel na archivní demo nahrávce a dvou plnohodnotných albech. Po tvůrčích neshodách Fatte v roce 2006 De Fuck To opustil a společně s Ideou stál u zrodu IdeaFatte. Spolu s IF prozatím vydal 4 desky, které také všechny kompletně produkoval. Jedná se o alba 365, Mezitím, Doma a Dočasně nedostupní. Kromě Idea Fatte v roce 2010 kompletně produkoval desku Premiéra, kterou natočil s Restem a v roce 2011 pak v podobném duchu vydal s MC Geyem desku Imaginárium naprosto běžných podivností. V tom samém roce stihl navíc ještě vydat svoje instrumentální sólo Což takhle dát si Tesař.

Rok po debutu se k Tesařovi připojila další instrumentální deska Fatte No More. Ta má, narozdíl od debutu, o poznání jednotnější a temnější atmosféru, pořád ale nabízí klasický Fatteův zvuk. V roce 2012 Fatte ještě stihnul vyprodukovat kompletní desku High and Mighty s Nironicem, která vyšla pod labelem Slick Talkers.

Mimo produkci se Fatte věnuje tvorbě mixtapes - tady prozatím vydal Human Duality (+ DJ Kika), Pytla, Krupicafaja a Rýlové povyražení, který byl namixovaný pro zákazníky Ty Nikdy Eshopu. Dále pak koncertnímu DJingu, živým show na MPC, pití a utužování real hip hopu.
DJ Fatte je momentálně v našem klubu k vidění víc než často, užít si ho můžete např. na pravidelné akci s DJem Zerwoxem -  Chapeau Connections.

zdroj: tynikdy.cz/interpret/dj-fatte
www.myspace.com/djfatte
www.facebook.com/pages/Dj-Fatte/85987091861

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO