CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 21.12.2021

PARTYLICIOUS

Datum akce:
21.12.2021

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
DJ Maztah (urban/hip hop)

 

INTERPRETI

DJ Maztah

Styly: urban/hip hop

Brněnský dj, člen legendární djské party Illuzionists. S djingem začal před 10 lety, nejprve jako promotér na svých akcích, později po boku svých známějších kolegů na předních parties v Brně. Když o pár let později dává Dj Opia dohromady crew Illuzionists, kontaktuje i Maztaha. S podobným brněnským uskupením Questablist jsou prakticky jediným top turntablism teamem a s dominantními Questablist a Dj Trafikem z Prahy si rozdělují nadvládu nad českou djskou scénou. Maztah se zakrátko stává špičkou českého a slovenského djingu, hrál prakticky na všech významných hip-hop/rnb/urban akcích či klubech po celé ČR ( všechny ročníky Hip-hop Kempu, Hip-Hop All Stars, T-Music Hip-Hop jam, Love planet festival, Semtex Culture festival, Rio de Riviera, Creamfields, Urban Rapublic festival, FX Bounce nights, Fleda Scratch nights, Party Kingz, Crunk Jackpot, kluby – Radost FX, Lávka, Karlovy Lázně, Mecca, Fléda, Fabric, PH+, Rock Cafe, Lucerna a jiné ) Pravidelně vystupuje na Slovensku ( vystoupil na festivalech Hodokvas a Pohoda, v klubu Dopler, CCX a na dalších významných místech ). Jako support vystupuje po boku známých světových djs jako Q-Bert, Rafik, Netik, Beware, Kid Koala, Tony Touch, J-Bounce ale i hvězd nejužšího světového formátu – Akon, Busta Rhymes, Wu-Tang Clan, Bushido, EPMD, Kid Sister, The Clipse, Onyx, Alex Gaudino, Olav Basoski, Laurent Wolf a další



Je členem nezávislého labelu Blind Deaf. Snaží se skloubit party styl s technickou zručností, dynamickým mixováním a vůbec všeobecnými djskými skills. Jeho sety jsou známy díky perfektní zvukové struktuře a preciznosti mixů, dovedené na nejvyšší úroveň. Dj Maztah hraje hip-hop, r’n'b, old school disco, mash ups ale nebojí se do svých setů zařadit i house, electro, baltimore club, baile funk, new wave či rock. Jako člen Illuzionists je součástí náročné djské performance s pěti gramofony, která dosud v ČR neměla obdobu.

Je rezidentním djjem Scratch parties v Brně v klubu Fleda a od roku 2006 rezidentem Pražské Radost FX, kde má v rámci velmi úspěšných black music parties FX Bounce večer Godzilla night. Dále je rezidentním djjem Juicy nights v klubu Lávka v Praze. Stal se prvním českým hip-hop djjem, který začal pravidelně využívat technologie digitálního djingu – Serato Scratch Live. Koncertuje s jedním z předních českých MCs, Tafrobem.


www.djmaztah.com/
www.myspace.com/djmaztah

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO