CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 27.12.2019

CREATIVE

Datum akce:
27.12.2019

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
DJ Deff (house)
 
DJ Rob Smile (deep house)
 
DJ Schwing (elektro)
 
Schwing Jr.
 
DJ Quickie (elektro)

Poslední pátek 27.12. roku 2019 bude již tradičně patřit partičce z Creative Events, která má tento rezidentní event vždy pod svojí taktovkou na svědomí a to znamená, že se můžete těšit na její kompletní crew, která se představí za mixážním pultem ve složení Deff, Rob Smile, DJ Schwing a jr.schwing.
Ale to samozřejmě není vše, protože jsou Vánoce tak i my pro Vás máme hudební dárek v podobě vinylového matadora a člena Teplické crew Radical Production, kterým beze sporu dj QUCKIE je. Tento zástupce severočeské elektronické scény je znám svojí precizní prací za mixážním pultem, ale především jeho čistými vinylovými sety, které Vás naprosto vtáhnou do jeho hudebního přednesu. Za zmínku taktéž stojí, že dj Quckie a Radical Production crew stála za legendárním open airem Cosmic Trip, který po několik let hudebně uspokojoval spoustu kluberů z celé ČR.
Takže sečteno a podtrženo, nezbývá než konstatovat, že v pátek 27.12. budue v klubovém patře Chapeau Rouge mejdan jako řemen!!!

Fb událost: www.facebook.com/events/936038230112098/ 

INTERPRETI

DJ Deff

Styly: house


DJ Rob Smile

Styly: deep house

Rob se pohybuje na české taneční scéně od roku 2000. Vystupoval na věhlasných akcích jako Citadela, Creamfields, Probožská Jezera,festival Mácháč, Summer Of Love, Cosmic Trip a ve většině klubů po celé ČR, ale také i v zahraničí (např. Anglie, Německo, Francie, Dánsko a Slovensko). Rob si zahrál s většinou předních djs české taneční scény, ale i s částí té zahraniční. Bez nadsázky můžem říct, že je neodmyslitelnou postavou české elektronické scény. Jeho charisma a nepolevující náboj během jeho setů jsou synonymem skvělé párty.

zdroj: www.facebook.com/deepsmokedjs

www.mixcloud.com/rob-smile/

www.residentadvisor.net/dj/robsmile

DJ Schwing

Styly: elektro

Dj Schwing pocházející ze severočeských Teplic působí na elektronické scéně od roku 2002. Díky pořádání oblíbených housových parties v teplických klubech Comix a Palm Beach se stal Schwing matadorem severočeské housové scény. V roce 2006 je velmi ovlivněn severským zvukem a začíná se prezentovat dynamickým progressivem a minimalem. V jeho kariéře bylo zásadním zlomem seznámení s djem Quickiem, který mu na domácí scéně pomohl prorazit a realizovat se. Společně s ním vystupuje na významných místech naší klubové scény,kde prezentuje svůj osobitý a svižný sound. V roce 2004 vystoupil na legendárním festivalu Cosmic Trip a přízeň osudu mupřála to, že o pět let později se stává jeho promotérem a zároveňčlenem realizačního týmu Radical production s. r. o.

More info: www.myspace.com/schwinq

DJ Quickie

Styly: elektro

Po letech trénování na klasické piano objevuje kouzlo elektronické hudby a je jím pohlcen do té míry, že s partou přátel (dj T.H.C., Mountain, Boscolandigs) otevírá první, ryze undergroundový klubík na severu Čech, jménem Terrordrome, kde si po dva a půl roku utváří představu o tom, co a jak funguje. ovlivněn britskou a německou produkcí, za hřmotu gabby, hardcore-techna, acidu, trance a jungle zde přichází na svět i jeho pseudonym, který byl odvozen z tempa tehdejších stylů. Psal se rok 1993. Započatá spolupráce z teplickým promotérem A. Burgerem přináší první plody pořadatelské činnosti v podobě pravidelných parties v klubu Knak a úspěšné série akcí Tranzz, Bassement, Technox, atd, vše pod hlavičkou Radical. V rámci Radical Export Tour projíždí se svými dvěma soukmenovci většinu klubů v ČR. Souběžně probíhá kooperace s Technical Support djs. V roce '97 vzniká doslova na koleni první ročník festivalu Cosmic Trip, který nejen pojmenoval, ale vtiskl mu po dobu deseti let nezaměnitelný produkční charakter. Na sklonku roku 2003 končí v kostele Bartholomeus série akcí Holy Day a Holy Connect a sní i pořadatelská spolupráce s agenturou Radical Production, nadále přetrvává pouze rezidentura na CT a značka pomalu upadá v zapomnění. Mezitím už s jinou partou otevírá ryze elektronický alternativní klub Comix v areálu bývalé megadiskotéky PalmBeach a po dobu 4 let v těchto prostorách hostí další světová jména. Počátkem roku 2004 se Quickie stává členem agentury Bohemiansmusic a ve spolupráci s ní pak cestuje za oceán, kde v nejznámějších klubech Chicaga a Detroitu předvádí svůj vytříbený vkus a alternativní přístup k mixování. Jeho hudební výraz by se dal charakterizovat jako: techno s přívlastky groovy, funky, breax, minimal, experimental, detroit, deep, squeaky, atmosferické, idm, prostorné, nekompromisní, zábavné i záludné elektroniky. )))

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO