CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 31.12.2013

SILVESTR 2013

Datum akce:
31.12.2013

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
DJ Tráva
 
Dj Schwa (Shades of Gray / Beef Records) (house/techno/electronic)
 
DJ Dan Cooley (Radio 1) (house)
 
DJ Kuba Kubicek (house)
 
Lucas Hulan (Nightphunk) (house, techno)

Lístky v předprodeji na horním baru Chapeau rouge za 200 Kč

Fb událost: www.facebook.com/events/571719622897202/

INTERPRETI

DJ Tráva

DJ Tráva začal s profesionálním dj-ingem v roce 1991 v klubu U Zoufalců. V roce 1995 se stal residentem legendárního klubu Bunkr. Od roku 1996 se přesouvá do klubu ROXY, kde je od začátku residentem kultovní noci SHAKE (v roce 1999 nejúspěšnější klubová noc v Čechách).
Momentálně je rezidentem na pravidelných party LAZY LIZARD a SUNDAY RYTHM  v klubu Chapeau Rouge.

Od roku 1997 je DJ Tráva členem a skladatelem projektu SIGNIFICANT OTHER. Počátkem roku 2001 vydává se SIGNIFICANT OTHER první album MONGO.LOVE.
Jeho vlastní track byl součástí kompilace Café del Mar.

DJ Tráva je majitelem labelu Lex Record.

Ocenění:
„DJ roku 1999“
(podle magazínů Tripmag, Bassline, Rock Report)
„DJ roku 2000“
(podle magazínů Tripmag, Report)
„DJ roku 2002“
(podle magazínu Report)
„DJ roku 2002“ Slovenská republika
(podle magazínu Bajkonur)


Fb profil: www.facebook.com/pages/DJ-Tráva/573972049315432

Mixcloud: https://www.mixcloud.com/petrtrava/

Soundcloud: soundcloud.com/trava






Dj Schwa (Shades of Gray / Beef Records)

Styly: house/techno/electronic

Michal Schwa jeden z mála českých DJs, který má kalendář plný prestižních zahraničních akcí a navíc stojí za uznávaným labelem (Beef records). V době, kdy už o úspěchu producenta elektronické muziky pranic nerozhoduje počet prodaných desek, se právě Michalův projekt Shades of Gray pravidelně umísťuje mezi nejstahovanějšími autory na DJském portálu beatport.com.

Jeho projekt Shades of Gray slaví se svým debutovým albem "Soul Machine" úspěchy po celém světě a prestižní časopis Dj mag zařadil toto album mezi 50 nejlepších elektronických alb roku 2012. I díky tomu Schwa spolupracuje s mnoha zvučnými jmény světové taneční scény (například Miguel Migs a Djuma Soundsystem) a jen za poslední stihnul hraní v Austrálii, Hondurasu, USA, Itálii, Londýně, Barceloně, Indii, Thajsku a také na mnoha domácích akcích.

Hudbou se začal zabývat díky tatínkovi, který je sám muzikant a který v Praze vlastní známé nahrávací studio (www.orm.cz). V roce 2004 se Michal stává spolumajitelem úspěšného progressivního labelu Tribal Vision, avšak na konci 2005 náhle mění svůj styl a zakládá vlastní inovativní vydavatelství Beef records. Na teto značce vydávají producenti jako Pezzner, Mike Monday, The Timewriter, Joyce Muniz, Inxec, Deepchild a další. Pres 6 let Michal strávil v Australském městě Sydney. Od roku 2011 je zpět v Praze a pravidelně hraje po cele Evropě, USA a Asii. V Praze ho můžete slyšet v klubech Roxy, Bukanýr, Le Clan a Chapeau Rouge.

www.djschwa.net
www.shadesofgraymusic.net
www.beefrecords.net

DJ Dan Cooley (Radio 1)

Styly: house

Dan Cooley působí od roku 96´na vlnách pražského Radia 1. V současné době mu patří pondělní a páteční dopoledne, kdy to páteční provází posluchače převážně světem taneční hudby, včetně aktuálních novinek.

S klubovou kulturou je spjat už od začátku 90. let. V jeho setech je slyšet pestrá směs převážně houseových rytmů od deep house, přes funky, až po progresivně laděné desky

nebo breaky. Poslední roky si občas střihne i drumandbassový set, stylově většinou v liquidfunkovém rytmu.

Aktuálně je residentem pražských klubů Roxy, Chapeau Rouge a Radost FX.
Kölsch, Layo & Bushwacka!, 2Many Djs, Digitalism, Adam Freeland, Robert Babicz, Nick Warren, Tom Middleton, Spooky, Dave Angel, The Timewriter, Jimpster, Soul Of Man, Justin Robertson, Seb Fontaine, Jay Dee, Slam, Phil Kieran..to je aspoň krátký výčet jmen, kterým supportoval. V prosinci 2003 se stal jeho demosnímek nahrávkou měsíce v recenzi časopisu Xmag.

Sety ke stažení naleznete na www.sety.cz

V hlavním pracovním čase se Dan věnuje marketingu, PR a produkci.

www.djset.cz/dan-cooley

www.myspace.com/djdancooley


 

DJ Kuba Kubicek

Styly: house

Kuba Kubíček (Cubic)

has been a staple of the local electronic scene since 2007. From the very beginning he earned respect due to his effortless mixing, super charged energy and positive vibes. His sound now stylishly rides the border of tech-house and techno using minimalist elements which when added to precision timing and Cubics ability to read and react to the crowd sets a tall order for rival local DJ's

At the beginning of 2008, he left first time to Costa Rica, where he rocked numerous parties. Recently he became a resident dj at CUBISM-Chapeau Rouge, in Prague which is new format of party for those who are tired of mainstream….,

In his relatively short career DJ Cubic has appeared at a number of prestigious parties and he is among the most exciting of the emerging new generation of Dj's.

During his recent trip to headline at Vertigo in Costa Rica, he decided to venture into more production based work. Together with St. Claire, he is launching a new studio and performing project, debuting in late February 2012.

Links:
www.myspace.com/cubicdj
www.facebook.com/cubismpragueczechrepublic
www.chapeaurouge.cz/interpreti/djs/C/840-dj-cubic

Lucas Hulan (Nightphunk)

Styly: house, techno

DJ Lucas Hulan začínal s house music v roce 1996 v menších pražských klubech XT3 a Punto Azul, kde s kamaradem DJem Sidecarem začal objevovat kouzlo černých vinylových placek.
 
Jeho DJský talent mu zajistil i vystoupení na legendárních parties SHAKE v Roxy, po boku “táty” Loutky a spousty zahraničních hostů, především z Holandska, které ve své době (kolem roku 1998) znamenaly vrchol pražské / české klubové scény. Celá jedna generace clubberů na tyto akce dodnes vzpomíná jako na něco zcela vyjímečného, co se již nikdy nebude opakovat a na jejichž neuvěřitelnou atmosféru nikdy nezapomenou.
 
Od té doby Lucas vystupoval snad ve všech českých a slovenských klubech (od Aše až po Košice), ale také v zahraničí (UK, Costa Rica, Švédsko, Švýcarsko, Polsko atd.), na všech možných tanečních i netanečních festivalech, vydal několik oficiálních kompilací, má vlastní značku NIGHTPHUNK, která začínala jako pravidelná noc v Roxy, dnes již zahrnuje také label Nightphunk Recordings, který vede společně s DJem Braunem a jejich releasy představují i tak zvučná jména jako Style Of Eye, Asad Rizvi, Herb LF, Shades Of Gray nebo Deepchild.
 

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO