CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 14.12.2012

Elements: Fire

Datum akce:
14.12.2012

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
Dj Schwa (Shades of Gray / Beef Records) (house/techno/electronic)
 
Steamfunk (sk)
 
DJ Felix! (house)
 
DJ Zorin

❖ Elements: FIRE! ❖

4 různé živly pod taktovkou producenta a Dje Schwa. Začíná nám zima, takže potřebujeme trochu přitopit! Proto název 'Elements: Fire' jako stejnojmenná kompilace, která vyšla před pár týdny na vydavatelství Beef records. Schwa bude hrát nejnovější kousky, které se mu podařilo upsat na jeho label Beef, svou vlastní produkci a tracky, které ho prostě inspirují dělat muziku.

Hlavním posláním párty Elements je zvát nejrůznější zajímavé hosty - Dje, kteří dělají trošku více než jen stahují mp3, vypalují CD a pouštějí 'play' na přehrávačích!

A hostů bude hned několik! Prvním je milovník vinylových desek Ondřej Fendrych aka FELIX!, kterého můžeme znát z Café v Lese a 2.Patra, kde má na starosti eklektický mejdan PiCNiC.

Za PiCNiC crew se rovněž představí diskžokej Ilja aka ZORIN, který reprezentuje barvy Ruské federace a vůbec všeho co by se dalo charakterizovat slovem 'quirky'.

A v neposlední řadě se můžete těšit na Steamfunka ze slovenského klubu Nu Spirit. Steamfunk je jeden z těch DJů, kteří se nebojí experimentovat, takže od něj čekejte nečekané!

... a nebo radši nečekejte vůbec nic. Ale mejdan to bude jako víno, na to vemte jed!

(o speciálně uchylné videoprojekce se postará sám Ilja!)

❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖


Δ Dj SCHWA (Shades of Gray, Beef records)
www.soundcloud.com/shades-of-gray


SPECIAL GUESTS:


Δ STEMFUNK (Nu Spirit) SK
http://steamfunk.blogspot.cz/

Δ FELIX!
(PiCNiC)
http://www.facebook.com/felixcz

Δ ILJA (PiCNiC) RU

Facebook událost: www.facebook.com/events/361918133901037/

INTERPRETI

Dj Schwa (Shades of Gray / Beef Records)

Styly: house/techno/electronic

Michal Schwa jeden z mála českých DJs, který má kalendář plný prestižních zahraničních akcí a navíc stojí za uznávaným labelem (Beef records). V době, kdy už o úspěchu producenta elektronické muziky pranic nerozhoduje počet prodaných desek, se právě Michalův projekt Shades of Gray pravidelně umísťuje mezi nejstahovanějšími autory na DJském portálu beatport.com.

Jeho projekt Shades of Gray slaví se svým debutovým albem "Soul Machine" úspěchy po celém světě a prestižní časopis Dj mag zařadil toto album mezi 50 nejlepších elektronických alb roku 2012. I díky tomu Schwa spolupracuje s mnoha zvučnými jmény světové taneční scény (například Miguel Migs a Djuma Soundsystem) a jen za poslední stihnul hraní v Austrálii, Hondurasu, USA, Itálii, Londýně, Barceloně, Indii, Thajsku a také na mnoha domácích akcích.

Hudbou se začal zabývat díky tatínkovi, který je sám muzikant a který v Praze vlastní známé nahrávací studio (www.orm.cz). V roce 2004 se Michal stává spolumajitelem úspěšného progressivního labelu Tribal Vision, avšak na konci 2005 náhle mění svůj styl a zakládá vlastní inovativní vydavatelství Beef records. Na teto značce vydávají producenti jako Pezzner, Mike Monday, The Timewriter, Joyce Muniz, Inxec, Deepchild a další. Pres 6 let Michal strávil v Australském městě Sydney. Od roku 2011 je zpět v Praze a pravidelně hraje po cele Evropě, USA a Asii. V Praze ho můžete slyšet v klubech Roxy, Bukanýr, Le Clan a Chapeau Rouge.

www.djschwa.net
www.shadesofgraymusic.net
www.beefrecords.net

DJ Felix!

Styly: house, elektronika

Už od roku 2001 můžete tančit na jeho mixy. Nejdřív to byl drumNbass, liquid funk a techno ještě pod pseudonymem Andrey, postupem času si oblíbil barvitý zvuk electra a přijal jméno Felix! Od té doby lidé šílí při jeho kolážích electra, bassline a nejrůznějších breaků, fidget house a cosmic disca. Felixův cit pro hudbu, jenž rozvíjel od mládí mj. hrou na dechové nástroje a DJská technika, vypilovaná k dokonalosti, z něj dělají bravurního vypravěče novodobého příběhu horečky sobotní noci – vlastně a chete-li i páteční noci. Jeho sety jsou vždy pestré a energické, skvělé ke každému mejdanu...

Felix! po nocích hýbe davy nejen v českých klubech, ale i v zahraničí a dny si pak krátí přispíváním do časopisů a hudebních serverů, či prodejem hudebních nosičů. Působil v časopisech Bassline, XMAG a na webu electrodjs.cz, dál psal např. na poslouchej.net. Je aktivní i organizačně, v roce 2008 založil nu disco / balearic projekt Popshot DJs a od září 2009 se podílel na přípravě extravagantní párty Plastique goes Elastique. Od ledna 2011 je v klubu Chapeau Rouge rezidentem párty WARP! Spolupracuje s electro-popovou kapelou Cartonnage a svými sety podpořil už i Delphic (UK), Midi Lidi, Sporto, JI aka Jitku Charvátovou, nebo zahraniční DJe jako Aquasky, Peo De Pitte, Afrika Islam. Konečně začal být aktivní i jako producent, zatím v remixech pro české Sporto, anglické Craz y P, francouze Kavinskyho, nebo v remixech pro slovenské projekty Bad Mojo a Embryo na Splash! Recordings.

Nedávno Felixe vybral nezávislý fashion shop Basmatee jako svého podporovaného umělce a v roce 2009 byl nominován do kategorie DJ roku v anketě Dance Music Awards 2008.

www.myspace.com/felixcz
www.facebook.com/felixcz
www.mixcloud.com/Felixcz/student-mix-2009/
www.mixcloud.com/Felixcz/fresh-mix/

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO