CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 18.12.2011

Live Concert

Datum akce:
18.12.2011

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Escape Velocity (pop-rock )
 
Choré Vzťahy (sk) (rock lo-fi)
 
Vepřové komety (funk)

Poslední předvánoční neděle nám nabídne mnoho pohodového a volného času. Přeci jen koncertů se již nestihne moc a právě to je ideální čas na takové malinké odreagování.

Ač už z předvánočního stresu, který může být spojen s :
- příjezdem rodinných příslušníků
- deprese zabít/či nezabít kapra (nebo sebe u toho)
- toho, co koupit za dárky (abyste nebyli za úplný blbečky)

A dalších důvodů bychom našli na tisíce.

Pokud patříte mezi ty šťastnější a máte již starosti vyřešené, tak se prostě přijďte odreagovat od televizních každoročních opakovaček typu Mrazík (všichni povídaj jak to milujou, ale málo kdo z nás to dokouká od začátku do konce) a vyražte na zimní procházku Prahou.

Od Staromáku, kde nám bude krásně svítit náš další pokácenej kamarád, kterej se na to jistě hrozně těší ,si můžete dát procházku na punč, svařák, nakupování dárků a nebo se jen tak opít, omámit kouřem a nechápavě koukat, jak to prostě fantasticky svítí. A město, které hraje všemi barvami se sladí, hluk se změní v cimbálovkovou melodii a všichni lidi se změněj ve skřítky se zelenejma nosama, co vám dávaj dárky a radost.

Ale už nebudeme přehánět. Směrem na Celetnou přesně v Jakubský je taková hrací místnůstka, kde za 70 kaček, ale českých prosím ( na Ladově plakátku vypadá Kčs stylověji) můžete slyšet výbornou českou pohodovou hudbu, vidět spoustu blikajících světýlek a za příznivé ceny popít nějaké ty dobroty.

Hudební obsazení bude vypadat takto :
----------------------------------------------------
Escape Velocity - pop/rock
http://bandzone.cz/escapevelocity

(cituji jejich slova)
"Jsme nová kapela z Prahy, přičemž pro nás, její členy, se jedná o první podobný projekt. Snažíme se hrát stravitelný rock s drobnými žánrovými přesahy. Stavíme na melodičnosti a zpěvnosti, ale nebráníme se ani méně konvenčním přístupům. Věkem jsme všichni v druhé polovině třetí dekády našich životů, ale z hlediska živého hraní se řadíme mezi zelenáče. Chcete-li si nás poslechnout, sledujte náš profil. Zatím nejspíše neplánujeme akce mimo Prahu, ale kdyby se objevila skutečně zajímavá nabídka, jsme pro každou špatnost :)"

Choré Vzťahy
- rock-Lo-Fi
http://bandzone.cz/chorevztahy
"Sme československá skupina, ktorá už proti ničomu nebojuje."

Vepřové Komety - funk-rock'n'roll
http://bandzone.cz/veprovekomety
(cituji) :

"Vepřové komety vznikly před osmi lety jako dětská kapela. Dnes jsou nejen na pražské klubové scéně (Vagon, Rock Café, XT3...) důvěrně známí jako energická funk - rock'n'rollová skupina, která občas zabrousí k reggae nebo třeba drum'n'bassu.
Komety se inspirují širokým spektrem hudby s těžištěm u Red Hot Chili Peppers a Jamese Browna, soustředí se především na rytmus, zpívají vesměs česky. Zpívající jádro kapely tvoří kytarista, bubeník a baskytarista, další osazenstvo čítá sólovou kytaru, klávesy, a saxofon. Dlohými vlasy i sehraností působí jako bratři, kterými sem tam někteří z nich jsou."

Jestli jste to přečetli až do konce, tak to Vás obdivuju, lepší by bylo ale kdybyste přišli :) a podpořili tuhle malou akci, která se pokusí naladit pravou a jedinečnou atmosféru..

--------------------------------------------------------------
lineup (přibližný):
Escape Velocity - 19:15 - 20:15
Vepřové Komety - 20:30 - 21:30
Choré Vzťahy - 21:45 - 22:30
----------------------------------------------------------------------
Chapeau Rouge
18.12.2011
70 Kč,-


Ještě zkouším prosadit, aby byl u vstupu horký punč na zahřátí.
To by docela šlo ne? :)

Těšíme se na Vás !

(Ondřej Mydliar)

INTERPRETI

Vepřové komety

Styly: funk

Vepřové komety vznikly před sedmi lety jako dětská kapela. Dnes jsou na pražské klubové scéně (Vagon, Matrix, Kain, XT3...) důvěrně známí jako energická funk - rock'n rollová skupina, která občas zabrousí k reggae nebo třeba drum'n'bassu. V minulém roce vydali EP Alena a teď k němu přidávají další s názvem Hotel Budovatel. V srpnu zvítězili v divácké soutěži klubu PopoCaféPetl.

Komety se inspirují širokým spektrem hudby s těžištěm u Red Hot Chili Peppers a Jamese Browna, soustředí se především na rytmus, zpívají vesměs česky. Zpívající jádro kapely tvoří kytarista, bubeník a baskytarista, další osazenstvo čítá sólovou kytaru, klávesy, saxofon a konga. Dlohými vlasy i sehraností působí jako bratři, kterými sem tam někteří z nich jsou.

bandzone.cz/veprovekomety

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO