CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 26.12.2009

Eclectic

Datum akce:
26.12.2009

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Fruta Kru DJs (d'n'b, jungle)


INTERPRETI

Fruta Kru DJs

Styly: d'n'b, jungle, dnb, jungle

Kontroverzní degustátor nakládaných hermelínů, rumový fajnšmekr syndrome a bývalý gynekolog, propuštěný za příliš důkladné kontroly pacientek graffo se setkávají v roce 1999 a jako důkaz jejich kladného vztahu k hudbě vzniká smyčcové duo "le alkoholduale", po přibrání tří členů národního smyčcového orchestru o rok později se graffo stává dirigentem celé skupiny a na světě se objevil nový hudební úkaz - "Graffovo kvarteto", bohůžel stejnou lásku jako k muzice mladí hudebníci pociťují i k alkoholickým nápojům a po multiplatinové desce "Dovnitř to jde snáž" se záplétají i s drogami.

Skandály na sebe nenechali dlouho čekat a první violoncelista syndrome byl dokonce obviněn ze sexuálního obtěžování legendární české komičky Jitky Molavcové v zákulisí festivalu Mezi ploty.

Po velikém neúspěchu a vypískání na koncertu v Kodani se kvarteto rozpadá a umělci se stahují do povzdálí. O dva roky později se graffo a syndrome opět potkávají na benefičním večeru za záchranu alkoholických nápojů v kojeneckých ústavech, vzniká myšlenka na nový projekt a po pár šedesátiprocentních sunarech je Frutakru na světě. S léty přibývá vrásek, jaterních skvrn, ale i nových členů.

V součastnosti jsou registrování 4 členové, doufejme že se toto číslo a stejná láska k alkoholu a drogám jako před pár lety nestanou mládencům opět osudnými.  

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO