CHAPEAU ROUGE

MENU

Bar 20.11.2021

FIX

Datum akce:
20.11.2021

Patro:
Bar

DJs & Bands:
DJ Pavel Bidlo (Yoshitoshi - Usa) (electronica)

Ve speciální edici klubové akce FIX se představí švédský techno producent Samuel L Session, který se opakovaně předvedl v klubech Berghain a Tresor. Samuel vydává na labelech jako Drumcode, Soma a na vlastních značkách Klap Klap, SLS a Cycle, remixoval tracky předních umělců mezi které patří  Kevin Saunderson, Alexi Delano, Slam, Len Faki, Alexander Kowalski, Elbee Bad, Funk D’Void, Pig&Dan, M.A.N.D.Y., Booka Shade, Stacey Pullen, Shlomi Aber a Joris Voorn. O support se postará djka Kat Kat Tat z Berlína a mnoho dalších účinkujících. Akce bude probíhat ve všech třech patrech klubu Chapeau Rouge.

[EN]
In this special edition of FIX event series, we invited Swedish techno producer Samuel L Session, who played many times at Berghain and Tresor, released music on Drumcode, Soma and own Klap Klap, SLS and Cycle. In the career span of over 30 years, Samuel took on hundreds of music projects as well as remixes for top artists including Kevin Saunderson, Alexi Delano, Slam, Len Faki, Alexander Kowalski, Elbee Bad, Funk D’Void, Pig&Dan, M.A.N.D.Y., Booka Shade, Stacey Pullen, Shlomi Aber, Joris Voorn and many more. On the night you can also look forward to see Kat Kat Tat from Berlin and more local and international dj guests over three dancefloors.

Předprodej / Pre-Sale
GoOut https://bit.ly/3mSjqsr
Resident Advisor https://ra.co/events/1475778

Datum: sobota 20. 11. 2021

Fb událost: www.facebook.com/events/290165369777176 

Vstupné: do 23:59 - 150 Kč, od 23:59 - 200 Kč

INTERPRETI

DJ Pavel Bidlo (Yoshitoshi - Usa)

Styly: electronica

Jeden z našich nejlepších současných dýdžejů o sobě může s hrdostí prohlásit, že psal historii české taneční scény. Zástupy jeho fanoušků to s nadšením potvrdí. Pavel Bidlo, známý jako DJ OO Bidlo FX, DJ OO Bidlo nebo zkrátka DJ Bidlo se vydal za svým vinylovým dobrodružstvím v devadesátých letech – v době, kdy byla taneční scéna u nás zatím ještě v plenkách.

Díky vášnivému zapálení a jistě také velkému talentu na sebe úspěchy nenechaly dlouho čekat. Pavel se velmi brzy stal leadrem české taneční scény u nás. Jméno DJ Bidla už dvacet let táhne do klubů tisíce fanoušků house – music. Jeho house sety znají téměř po celém světě. Své příznivce si získal například v Německu, Holandsku, Brazílii, USA, nebo třeba Kanadě.

Pavlův styl mixování se vyznačuje vynikající technikou, citem pro okamžik překvapení, nápaditostí, smyslem pro programování celého setu a hudebním vkusem. Nejlépe se přesvědčíte na vlastní nohy. Česká legenda, Pavel Bidlo, byl první DJ u nás, který zúročil své muzikantské dovednosti k produkování a remixování. Kritici často oceňují jeho hudební profesionalitu.

Říká se o něm, že si jeho posluchači nemůžou být jisti stylem, rád totiž překvapuje. Úspěchy DJ Bidla jsou snem mnoha DJs a producentů. Po několika letech života v New Yorku se v roce 2011 vrátil zpět do Čech.


zdroj: www.bpm.dj/pavel-bidlo/

www.myspace.com/pavelbidlo 

www.facebook.com/pavel.bidlo.5


Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO