CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 12.11.2019

PARTYLICIOUS

Datum akce:
12.11.2019

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
DJ Hlava (dubstep)
 
DJ Maztah (urban/hip hop)

 

INTERPRETI

DJ Hlava

Styly: dubstep

DJ HLAVA je na scéně od roku 2008, ke hraní jej dostal DJ A.L.I.  a k jeho formaci a tomu, že je dnes jedním z vážených djs v ČR přispěl také DJ Babylon Rocker, který mu vysvětlil pár zásadních technických věcí.
DJ Hlava začínal s hraním Hip Hopu a Reggae, Dancehallu, postupem času hrál na festivalech
jako byl Reggae Meeting, Reggae Ethnic Session, Real Beat, Mighty Sounds či Hip Hop Kemp.

Roku 2009 si Hlava poprvé zahrál na festivalu Real Beat, Mighty Sounds a nebo Hip Hop Kemp, na kterém od té doby nechybí jediný ročník.
 
Koncem roku 2009 jej uchvátila elektronická hudba jako breakbeat, bassline, electro, ale nejvíce dubstep a jeho dlouhé řezavé wobbly a táhlé bassy, v kterých se skrývá spousta energie a on se z toho radostí může zbláznit. Také se stal residentem klubu Chapeau Rouge Prague.
 
20. dubna 2010 předskakoval a následně i hrál na afterparty na Boombox party v Lucerna Music Baru, kde jakožto headliner vystupovali La Coka Nostra.
 
V září 2010 pořádal s Matta Harri benefiční festival Keep It Real na kopci Parukářka v Praze na podporu boje proti rakovině a také jakožto vzpomínkovou akci na Aliho, vystoupili zde např. Prago Union, James Cole, Vladimir 518, Dj Wich a nebo Beatburger Band a další...
 
V zimě 2011 Chapeau Rouge otevřelo nově skolaudované 3tí patro a Hlava začal tedy jednat s vedením o dubstepovém residentním mejdanu, což mu vyšlo, nejdříve získal na prosinec 2011 všechny pondělky, jelikož se jim dařilo, tak po následné dohodě se v lednu přešlo na středy a začala středeční akce WED BASS ,na kterou je vždy vstup zdarma. Za tu dobu co běží na ní hrálo spousta českých a zahraničních djs a producentů, od dubstepu, přes dnb, electro a trap.
 
V březnu 2013 rozjel s Low Tactem a MagNetem novou akci Bass Drop, která se rychle rozjela a dala možnost založení celého uskupení Bass Drop, ve kterém působí spousta djs, producentů, grafik a nebo fotograf. Stala se také residentní nocí Chapeau Rouge, na které vystoupila jména
jako: Caspa, Funtcase, 50 Carrot, Cookie Monsta, Hassassin, Sponge Bandits, Droid, Skelecta, Young D, Efflex, Gh0sh, Villain, Document One, Skalp, Martz, Trampa, London Nebel, Le Lion, Bundat, Kahlil, Allmost, The Greys, Genetix, Vermin, MuK, Mr. Boogie nebo Wonkap
 
V letech 2014-2016 měl také Bass Drop vlastní stage na pár festivalech např. Let It Roll..
 
Během let 2014-2015 hrál jako support např. pro I Am Legion (Forreign Beggars a Noisia) v Roxy,
Borgore v Meet Factory, Roksonix ve Storm Club, Datsik, Cyberpunkers a další.
Koncem srpna 2016 supportoval samotného SKRILLEXe v Pražské hale Pragovka.
 
 
djhlava.net/

www.facebook.com/DjHlavaCZ/

www.myspace.com/djhlava

DJ Maztah

Styly: urban/hip hop

Brněnský dj, člen legendární djské party Illuzionists. S djingem začal před 10 lety, nejprve jako promotér na svých akcích, později po boku svých známějších kolegů na předních parties v Brně. Když o pár let později dává Dj Opia dohromady crew Illuzionists, kontaktuje i Maztaha. S podobným brněnským uskupením Questablist jsou prakticky jediným top turntablism teamem a s dominantními Questablist a Dj Trafikem z Prahy si rozdělují nadvládu nad českou djskou scénou. Maztah se zakrátko stává špičkou českého a slovenského djingu, hrál prakticky na všech významných hip-hop/rnb/urban akcích či klubech po celé ČR ( všechny ročníky Hip-hop Kempu, Hip-Hop All Stars, T-Music Hip-Hop jam, Love planet festival, Semtex Culture festival, Rio de Riviera, Creamfields, Urban Rapublic festival, FX Bounce nights, Fleda Scratch nights, Party Kingz, Crunk Jackpot, kluby – Radost FX, Lávka, Karlovy Lázně, Mecca, Fléda, Fabric, PH+, Rock Cafe, Lucerna a jiné ) Pravidelně vystupuje na Slovensku ( vystoupil na festivalech Hodokvas a Pohoda, v klubu Dopler, CCX a na dalších významných místech ). Jako support vystupuje po boku známých světových djs jako Q-Bert, Rafik, Netik, Beware, Kid Koala, Tony Touch, J-Bounce ale i hvězd nejužšího světového formátu – Akon, Busta Rhymes, Wu-Tang Clan, Bushido, EPMD, Kid Sister, The Clipse, Onyx, Alex Gaudino, Olav Basoski, Laurent Wolf a další



Je členem nezávislého labelu Blind Deaf. Snaží se skloubit party styl s technickou zručností, dynamickým mixováním a vůbec všeobecnými djskými skills. Jeho sety jsou známy díky perfektní zvukové struktuře a preciznosti mixů, dovedené na nejvyšší úroveň. Dj Maztah hraje hip-hop, r’n'b, old school disco, mash ups ale nebojí se do svých setů zařadit i house, electro, baltimore club, baile funk, new wave či rock. Jako člen Illuzionists je součástí náročné djské performance s pěti gramofony, která dosud v ČR neměla obdobu.

Je rezidentním djjem Scratch parties v Brně v klubu Fleda a od roku 2006 rezidentem Pražské Radost FX, kde má v rámci velmi úspěšných black music parties FX Bounce večer Godzilla night. Dále je rezidentním djjem Juicy nights v klubu Lávka v Praze. Stal se prvním českým hip-hop djjem, který začal pravidelně využívat technologie digitálního djingu – Serato Scratch Live. Koncertuje s jedním z předních českých MCs, Tafrobem.


www.djmaztah.com/
www.myspace.com/djmaztah

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO