CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 28.11.2014

MOOMBAH...WHAT?!

Datum akce:
28.11.2014

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
DJ Rafael Aragon (fr)
 
DJ Babylon Rocker (Praggatronik) (reggae)
 
DJ Chong X (CZ/Peru - LAMAt rec) (moombaton)


INTERPRETI

DJ Babylon Rocker (Praggatronik)

Styly: reggae

Babylon Rocker a.k.a. Dj B. Rocka působí na scéně od roku 1998. Ze začátku jeho tvorbu zásadně ovlivnil legendární pražský dj A.L.I. (r.i.p.)
B. Rocka má rád hlavně reggae, ragga, dub a hiphop a v poslední době navíc moombahton, tropical bass, trap a dubstep. Reggae však zůstává jeho hlavní inspirací.
Jako DJ hrál v kapelách Nyabinghi Warriors a Dub-O-Net (Fly Away - 2009), v současnosti reprezentuje Praggatronik Army.
Organizoval akce jako 45 CLASH (20003-07), Mic Style Contest / Mic Control (2005-07) a DancehallQueen (2003-07) a pravidelnou párty Pragga! Ragga!, a podílel se na produkci festivalů jako: Reggaemeeting festival, Real Beat festival, R.E.S. Žízníkov, Let It Roll a pár dalších…
Na rádiu Spin 96,2 měl vlastní pořad věnovaný raggae a dancehallu. V současnosti v pražském klubu Chapeau Rouge organizuje jedinou pravidelnou moombahtonovou párty v ČR: Moombah…Whaat?!
Zahrál si na mnoha mejdanech v Čechách, na Slovensku, v Polsku, Rakousku, Německu, Belgii, Norsku, Francii, Anglii a USA a nahrál asi 15 mixů.

www.facebook.com/pages/DJ-Babylon-Rocker/136180643315

www.soundcloud.com/praggatronik-army


Prague-based Dj BABYLON ROCKER blends an intriguing mix of reggae, hiphop, funk, breakbeat, dubstep, moombahton & tropical bass. Still, Jamaican dancehall & reggae are his main inspiration.
As a selector, radio DJ, band member, backing DJ, remixer & promoter he has been promoting reggae & dancehall wherever possible, organising the first reggae clashes and music competitions in the Czech Republic. Later he founded PRAGGATRONIK crew & was throwing parties & inviting selectors from Czech & other countries. Up till now, he has released over 15 mixes & been playing parties over half a Europe & USA.




DJ Chong X (CZ/Peru - LAMAt rec)

Styly: moombaton

Man Recordings, LAMAt Records , Latino Resiste

S muzikou začíná v roce 1996 ve stylu ragga-jungle a rychle se stavá lokální senzací. Přidává dubstep, originální věci i variace klasických jamajských riddimů. V roce 2000 přichází k dnes již neexistujícímu soundsystému Aphrikka, pravidelně vystupuje s DJem Mad4cem.
Potom se ale Chong stěhuje do Jižní Ameriky a jeho pozornost se zaměřuje na tropical a dutch house a nakonec hlavně na moombahton…
Chong se nechává inspirovat současnou i tradiční hudbou Peru  a Jižní Ameriky, mezitím v Čechách zakládá s Donem Pedropulousem label, vytváří si unikátní zvuk, který by se dal popsat třeba jako ‘digital-organic‘,  začínají si ho všímat blogy jako Mad Decent a  Tropical Bass, jeho věci se objevují na skoro každé kompilaci věnované moombahtonu…
Dnes má na svém účtu na Soundcloudu přes 100 treků, většinou volně ke stažení. Pomalu ale jistě se rozrůstá i seznam oficiálních releasů a remixů. Chongovy skladby hrají ve svých setech např. Diplo, Baauer nebo Dillon Francis.

Diskografie:
original
- Toritos EP (LAMAt Rec)
- Ville (with Caballo)
- Danza Del Fuego EP (LAMAt Rec)
Remix
- MikkiM feat. Quench - Grrrlz Remix (IOlab)
- MikkiM feat. Hornsman Coyote - Unity Remix (BIG BONG Rec)
- DJ Farrapo & Yanez feat. Flora Matos - Tudo Vira Danca Remix (AGOGO Rec)
- Rumba EP (MAN Rec)
- Gal U Good EP (MAN Rec)
- Piano Loco EP (MAN Rec)
- Liedersofthenewschool feat. Lasai - Bruce Lee EP (Latino Resiste)
Upcoming:
- Boogat ft. Karim de Syncop - Cumbia De Las Luchas Remix

www.facebook.com/Chong.XXL

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO