CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 1.11.2014

Live Concert

Datum akce:
1.11.2014

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Evelynne (electro rock)
 
Fox Tail Rockets (alternative punk)

Elektro-rocková kapela Evelynne si postupně vydobyla své místo na české hudební scéně. Nejvíce na sebe upozornila za poslední rok, kdy se představila v rámci putovního studentského festivalu t-music Back to School, či v rámci Siluety tour skupiny Mandrage. Počet fanoušků Evelynne se tak několikanásobně rozrostl, nicméně se s nimi budou muset na čas rozloučit.

Parta Evelynne chystá 1. listopadu 2014 v Chapeau Rouge poslední koncert a slibuje, že to bude neskutečný mejdan! Jako Support vystoupí Fox Tail Rockets a párty uzavře HIFFI & MC Jacob.

Pod pojmem Evelynne si snad každý vybaví partu pěti kluků, co má styl, náboj a na pódiu to dokáže neskutečně rozjet. Svou energii předávají publiku a málokdo zůstane jen tak stát. Bohužel Evelynne se s hudební scénou na čas rozloučí, ale věřme, že to nepotrvá dlouho!
Hlavním důvodem, proč se skupina na nějaký čas odloučí, je pracovní nabídka v zahraničí a touha vycestovat za hranice ČR.

„Dostal jsem se do fáze, kdy potřebuji udělat další krok, i když je to bohužel na úkor kapely. Vůbec pro mě nebylo lehký se takhle rozhodnout, jelikož Evelynne budujeme už pěknou dobu. Vidím to tak, že si dáme takovou „cestovní“ přestávku a potom uvidíme, jak velkou chuť budeme do hraní zase mít,“ odůvodňuje pauzu frontman Eddie.

„Kapela Evelynne byla a vždy bude jedinou srdcovkou, která ve mně zůstane! Zažil jsem s klukama spoustu zážitků a nikdo teď nedokážeme říct, co a kde budeme za půl roku či rok. Ať tak či onak byly to skvělá léta mého života!“
pokračuje kytarista Molliy, který rovněž míří na nějakou dobu do ciziny.

Poslední mejdan na dlouhou dobu, jak ho sama skupina nazvala, se uskuteční v Chapeau Rouge, kde jako support vystoupí pražští indie / r´n´r / punk-rockový Fox Tail Rockets a oblíbené duo HIFFI & MC Jacob se svým djs setem.

Další informace sledujte na:

www.facebook.com/events/797929403592738/
https://www.facebook.com/evelynneprague/info




INTERPRETI

Evelynne

Styly: electro rock

Elektro-rocková kapela s kapkou stylu a ohromným potenciálem. Hrají pouze vlastní tvorbu, která spolu se synthem získává popový, elektronický a taneční výraz.V roce 2013 vydali novou desku s názvem Identity, která je více elektronická než jejich původní tvorba.

bandzone.cz/evelynne

https://www.facebook.com/evelynneprague/info




Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO