CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 23.11.2012

23.11. CLASH!

Datum akce:
23.11.2012

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
The Boomzers (it)
 
The Fakes (progressive)
 
Spectre and Distress (electro)

THE BOOMZERS a KAZETY zboří Chapeau Rouge

 

KDY: v pátek 23.listopadu 2012 od 22.00 hodin
KDE: CLASH! vs RE:DRESS vol. 3, CHAPEAU ROUGE, Jakubská 2, Praha 1
Na CLASH! floor dorazí světoznámí italští zabijáci THE BOOMZERS, ve spodním patře Underground se na Re:Dressu představí KAZETY v DJ setu. K tomu hrst hostů a další překvapení.

THE BOOMZERS
. Dva kluci z Pordenone se objevili na scéně electronic dance music teprve před dvěma lety, ale sevřeli ji pod krkem tak chytlavými hitovkami, že v žánrových Top 10 na Beatportu jsou takřka jako v obýváku.
Jsou to představitelé italské školy, kterou proslavili The Bloody Beetroots, na CLASHI! jste pak mohli z téhle ligy slyšet třeba PELUSSJE, BELZEBASS nebo CYBERPUNKERS. Ti všichni spolu s THE BOOMZERS jihoevropskou zemi postavili od čela EDM. Proč právě oni? “Je to stejný, jako bys chtěl vysvětlit, proč jsou Brazilci nejlepší ve fotbale!”, říkají The Boomzers k fenoménu italské EDM.
S hudbou žili od malička, stejně tak se dlouho kamarádili. Společný projekt dali dohromady proto, že je okolní hudba nudila. Stačili vydat několik úspěšných singlů (So Fuck You!, Rowentah, WTF!), na kontě mají množství remixů – od The Prodigy přes Joachima Garrauda a Far Too Loud až k Haezerovi.
A co od nich můžeme čekat v Chapeau Rouge? „Nejdůležitější je, aby si lidi užili naše pecky, aby skákali a trsali jak o život,“ odpovídají THE BOOMZERS.

http://www.facebook.com/theboomzers



THE FAKES.
DJs a producentské duo představuje nový remix české kapely Tata Bojs.
http://soundcloud.com/the-fakes-1/tata-bojs-homo-demo-the-fakes

SPECTRE+DISTRESS. Dvojice talentovaných trash electro djs z Prahy.
http://www.facebook.com/pages/Spectre-and-Distress/


CLASH! se opět koná společně s konceptem RE:DRESS, kde se alespoň na pár hodin můžete stát někým jiným. Jak? Stačí si v antišantně vyzvednout pár osvěžujících doplňků a pak je na parketu s někým sympatickým vyměnit za jiné. RE:DRESS naštěstí není jen o bláznivých outfitech, ale taky o kvalitní muzice, která bude tentokrát v čistě ženské režii. Po Tata Bojs a Toxique se tak v DJ setu představí kapela Kazety. Ta je proslulá především svou zálibou v jednoduchých energických melodiích a analogových zvucích, kterými obvykle drží své publikum v hrsti. Věříme, že nejinak tomu bude i tentokrát. Kazety pak doplní projekt Cukr & Bitch a Eva Estrada.

CLASH! vs RE:DRESS vol. 3 v pátek 23. listopadu začíná ve 22 hodin.


Facebook:
http://www.facebook.com/events/206517489482496/

To je CLASH! vs RE:DRESS. Pojistky budou lítat!





INTERPRETI

The Fakes

Styly: progressive, elektro, electronica, glam, Ghettotech, electro clash

Neklidné srdce pražského DJského seskupení THE FAKES začalo tlouct na podzim 2005 a od té doby jsou parties pod jeho taktovkou neodmyslitelnou součástí pražské klubové scény. Tvoří jej spisovatel a filmař Šimon Šafránek (DJ Sin) a hudební žurnalista a moderátor klubového magazínu Knokaut TV Óčko Pavel Kučera (DJ P*L*N*M*N). Zakládající členkou byla i Veronika Štefanová (DJ Veronique Anghell), která se od bývalých spoluhráčů oddělila na konci roku 2007.

Specialitou THE FAKES jsou třaskavé, energické sety, ve kterých nic není nemožné. Electro se utkává s punkem, 80s disco si podává ruce s odpadlíky z nu rave generace a když je nejhůř, možná přijde i Hanka Zagorová. „Máme pocit, že v Česku je příliš mnoho dýdžejů, kteří sice báječně smíchají dvě desky, ale jinak hrají naprosté nesmysly,“ říká Pavel. „Dýdžejů co v klubu hrajou jinou muziku, než by si pustili doma a onanují nad tím, že se jim podařil tříminutový přechod mezi dvěma tracky, které nezajímají nikoho kromě jich samotných. Je to stejný přežitek jako dlouhé kytarové sólo. My ctíme punkovou přímočarost a neučesanost, žádné zbytečné cavyky. Není čas. Prostě mejdan,“ dodává Šimon.

THE FAKES si své renomé vydobyli zejména jako afterparty DJs po vystoupeních nejvýznamnějších českých klubových kapel, mimo jiné Sunshine, The Ecstasy Of Saint Theresa, The Prostitutes, Moimir Papalescu & The Nihilists, Bruno Ferrari nebo Khoiba a hostovali i několika zahraničním interpretům formátu Ladytron, The Whip, Digitalism, Robots In Disguise, I AM X nebo Warren Suicide. Za dýdžejský pult se společně s nimi coby hosté postavili například Mardoša z Tata Bojs, Kay ze Sunshine nebo Martin Destroyer z The Prostitutes.

První rezidentní klubovou nocí THE FAKES byl T.R.A.S.H., který od listopadu 2007 nepravidelně hostí pražský klub Roxy. Startovní díl této klubové série roztančil více než 900 návštěvníků. Od ledna 2009 THE FAKES pořádají rezidentní noc CLASH! taky v pražském klubu Chapeau Rouge. Indie electro tu pod jejich patronátem zní hned ve dvou patrech a to každý čtvrtý pátek v měsíci. Kromě DJs (např. portugalská electro hvězda R!$KØDi$KØ, berlínští Yeah Fool!, Gregory Finn ze Southpaw nebo brněnští Greatest Hits Collective) na CLASH! pravidelně vystupují i skupiny jako The Uniques, Sporto, Cartonnage nebo Anyway. Hostem nultého vydání na konci října 2008 (Halloween CLASH!) byl i berlínský DJ a promotér Steve Morell.

Za svoji existenci THE FAKES odehráli přes dvě stovky parties a jejich jméno se objevilo i v line-upech festivalů jako Electronic Beats (Praha), Creamfields (Břeclav), Planet Festival (Tábor), nebo Fuck Off Berlin Insane (Berlín). Atmosféru jejich rozjetých mejdanů do časných ranních hodin okusil snad každý pražský klub mj. Roxy, Palác Akropolis, Radost FX, Meet Factory, Zero Music Bar či Lucerna Music Bar. V Brně měly tu čest kluby Fléda (která si v prosinci 2008 dvojici pozvala i na své sedmé narozeniny), Perpetuum nebo Mersey. V Bratislavě Subclub, v Budapěšti Atakatakomba a v Berlíně Villa.

Diskografie THE FAKES v tuto chvíli čítá čtyři oficiální mixtapy
: Cartoon Clash (2007), Trash The Trash (2008), The Wake Of The Fake (2008) a Ready To Fog (2009), které jsou volně ke stažení z jejich Myspace profilu. Třetí v pořadí z nich byl kompletně odvysílán i v rámci klubového pořadu P.P.P. pražského Expresradia 90.3 FM a všechny slaví úspěchy na hudebních blozích, zabývajících se současnou klubovou hudbou. Dvojice namíchala taky tematický mixtape soundtrack pro Šimonův román Fleischerei 36 (Labyrint, 2008) nazvaný FREI 36: Golden Years 2004 – 2006, jehož součástí je i remix skladby Sunshine, který THE FAKES vytvořili pro spřízněné The Prostitutes. Začátkem roku 2009 dvojice vytvořila další remix skladby této pražské indie party a sice singlu Leave Like It Is z jejich druhého alba Hometown Zombies. I ten sklidil pochvalu na řadě světových hudebních blogů včetně velmi uznávaného OHH!CRAPP (nyní Nightmagnets). Začátkem léta pak THE FAKES dokončili svůj třetí oficiální remix, tentokrát na skladbu Two Sides od pražských electro popových Toxique. V současné době Šimon a Pavel plánují více se zaměřit na producentskou a remixérskou činnost a opět se svými sety zavítat na klubová pódia v Česku i v zahraničí.

SUPPORT: Ladytron (UK), Digitalism (D), The Whip (UK), Robots In Disguise (UK), IAMX (UK), Warren Suicide (D), Mignon (D), Ecstasy Of St. Theresa, Sunshine, The Prostitutes aj.

KLUBY: Villa / Berlín, Roxy / Praha, Radost FX / Praha, Palác Akropolis / Praha, Meet Factory / Praha, Chapeau Rouge / Praha, Lucerna Music Bar / Praha, Zero Music Bar / Praha, Atakatakomba / Budapest, Subclub / Bratislava, Fléda / Brno, Mersey / Brno, Perpetuum / Brno, aj.

FESTIVALY:
Fuck Off Berlin Insane / Berlín (2008), Electronic Beats / Praha (2008), Planet Festival / Tábor (2008), Creamfields Central Europe / Břeclav (2008), Fresh Film Fest / Karlovy Vary (2007 & 2008), MFF Karlovy Vary (2008)

MIXTAPY:
Nejnovější:
http://soundcloud.com/kokes69/the-fakes-nikki-louda-and-the
Cartoon Clash (2007)
Trash The Trash (2008)
Wake Of The Fake (2008)
FREI 36: Golden Years 2004 – 2006 (2008)
Ready To Fog (2008)

REMIXY:
The Prostitutes: Sunshine (The Fakes Moonlight Remix) (2008)
The Prostitutes: Leave Like It Is (The Fakes Remix) (2009)
Toxique: Two Sides (The Fakes Other Side Remix) (2009)

zdroj: www.facebook.com/#!/thefakes
www.myspace.com/fakesclash

Spectre and Distress

Styly: electro


Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO