CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 18.10.2018

Dudlík 2018

Datum akce:
18.10.2018

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
Atlantik
 
SaxoFrancis (live sax)
 
Hošty (rap)
 
DJ Tráva
 
ABAB (techno/house)
 
DUMA Jr. (techno)

Společně za lepší život až do konce. MC Gey, Nylon Jail, dj Tráva a mnoho dalších hvězd na Dudlíku s letošním tématem Paliativní péče.


Čtvrtý ročník multižánrového benefičního festivalu Dudlík přinese 18. 10. 2018 širokou škálu koncertů, přednášek a workshopů a divadelních exhibicí s nadějí na štědrý výtěžek. Tématem pro rok 2018 byla organizátory z fakultního spolku Cesta ven zvolena „dětská paliativní péče“.


Prostory studentského kampusu Hybernská, klubu Chapeau Rouge a studentského klubu Celetná se od 16:00 hodin stanou místem dění koncertů, divadelních představení, přednášek a workshopů o paliativní péči.
Svou účast již přislíbili mnozí interpreti i známé osobnosti. Těšit se proto můžete například na opičího krále českého rapu MC Geye či reprezentanta pražské rappové scény Hošty,  olomouckou kapelu Nylon Jail, duo Pris, trio elektronických introvertů Neřvi mi do ucha, kapelu Atlantik nebo mladého dje a saxofonistu Saxofrancis. O afterparty se v Chapeau Rouge, kde celý hudební program probíhá, následně postarají dj Tráva, ABAB, DUMA, Trash Gang a v neposlední řadě i dj Bidlo

Studentský klub Celetná se již ve čtyři hodiny zaplní fanoušky Jirku Charváta, Slam Poetry, Post Být Generation, Impro divadla nebo Divadla NeoM, které předvedou to nejlepší ze svých divadelních představení vůbec. Po celou dobu budou pak v kampusu Hybernská probíhat přednášky a workshopy s osobnostmi jako Klára Fisherová,  Maritn Loučka či Lucie Hrdličková, týkající se problematiky paliativní péče.
 

Každoročně je výnos festivalu věnován na dobročinné účely, tento rok Týmu dětské paliativní péče Fakultní nemocnice Motol„Výtěžek poputuje na podporu nadačního fondu Loďka, prostřednictvím kterého následně vznikne tzv. Family room, tedy místnost pro nerušený kontakt lékařů s rodinami a malými pacienty, která zvýší kvalitu poskytované péče.“ říká MUDr. Lucie Hrdličková, vedoucí týmu dětské paliativní péče FN Motol. 

Více informací najdete na www.dudlik2018.cz nebo www.cesta-ven.cz

Vstupné: předprodej 120 Kč, na místě 150 Kč

Facebook: www.facebook.com/dudlikfest/

 


INTERPRETI

SaxoFrancis

Styly: live sax


Saxofrancis je mladý nespoutaný DJ & saxofonista původem z Hradce Králové, studující na Konzervatoři Pardubice. Spojením magie saxofonu s elektronickou hudbou vytváří nezapomenutelnou show, se kterou již vystupoval dokonce na stage 13. nejlepšího klubu světa Noa Beach Club (Zrće, Chorvatsko), a to v sezóně v hlavním čase. Je umělcem TV Óčko a patří také mezi Red Bull OL (opinion leaders). Koncept spojení djingu a živé hry na saxofon není na klubové scéně nový, avšak zvládnutí obou těchto činností najednou dělá ze Saxofrancise jediného umělce v České republice, který to dokáže na profesionální úrovni.

saxofrancis.com/ 

www.facebook.com/saxofrancis/

DJ Tráva

DJ Tráva začal s profesionálním dj-ingem v roce 1991 v klubu U Zoufalců. V roce 1995 se stal residentem legendárního klubu Bunkr. Od roku 1996 se přesouvá do klubu ROXY, kde je od začátku residentem kultovní noci SHAKE (v roce 1999 nejúspěšnější klubová noc v Čechách).
Momentálně je rezidentem na pravidelných party LAZY LIZARD a SUNDAY RYTHM  v klubu Chapeau Rouge.

Od roku 1997 je DJ Tráva členem a skladatelem projektu SIGNIFICANT OTHER. Počátkem roku 2001 vydává se SIGNIFICANT OTHER první album MONGO.LOVE.
Jeho vlastní track byl součástí kompilace Café del Mar.

DJ Tráva je majitelem labelu Lex Record.

Ocenění:
„DJ roku 1999“
(podle magazínů Tripmag, Bassline, Rock Report)
„DJ roku 2000“
(podle magazínů Tripmag, Report)
„DJ roku 2002“
(podle magazínu Report)
„DJ roku 2002“ Slovenská republika
(podle magazínu Bajkonur)


Fb profil: www.facebook.com/pages/DJ-Tráva/573972049315432

Mixcloud: https://www.mixcloud.com/petrtrava/

Soundcloud: soundcloud.com/trava






ABAB

Styly: techno/house

Duo pod názvem ABAB se již pět let objevuje na pražské elektronické scéně. Začali soundem, který jim byl v počátku nejbližší a posloužil jako inspirace, kterou přetvořili ve vlastní nenahraditelný a rozpoznatelný zvuk. Jako rezidenti pražského klubu Chapeau Rouge zprodukovali pravidelnou party “Revolution 909”, která se nikdy nesnažila o to, aby byla pouze “další techno akcí”. Co jí odlišuje od ostatních, je primárně snaha, aby se návštěvníci dostavili za hudbou a nikoliv se pouze ukázat. To potvrzují například pouštěním 11ti minutového tracku v jeho celé délce a i kvůli jednomu člověku, jenž ho poznal; výměnou CD půl minuty před koncem předchozího tracku kvůli předpokládané reakci lidí na danceflooru; opožděným začátkem noci kvůli jednomu tracku, který se nebojí zahrát víckrát za večer a nebo naopak nezahrát to, co každý moc dobře zná. Stručně a jasně – odmítají pouštět pouze to, co lidé chtějí slyšet. Prostě si hraním stojí za svým a taktéž vlastním vztahem k hudbě. 

Jejich debutové album Sleepeless Nights je výsledkem výše zmíněného činění. Přinášením aktuálních hudebních počinů a nepřetržitou selekcí dospěli k vytvoření vlastních tracků, které se snaží vyplnit mezery v hudebním spektru. Inspiraci čerpali z reakcí na jejich hudební činnost, ať už přímo z energie danceflooru v ranních hodinách či z nočních hudebně-produkčních chvil, během kterých album vznikalo. 74 minut hudby jsou produktem snahy přispět hudební scéně, které jsou součástí, a to se stejným přístupem jako s hraním.



Více na http://www.facebook.com/weareABAB nebo http://www.soundcloud.com/weareabab.

Další info:

www.weareabab.bandcamp.com/releases

www.youtube.com/user/weareABAB

www.twitter.com/weareABAB





Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO