CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 29.10.2016

HIT THE FLOOR! INDOOR FESTIVAL

Datum akce:
29.10.2016

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Monna (rock-soul)
 
Funky Ship (funk jazz)
 
Lonely Virgin Robots (synthpop)
 
Neuro:Lab (d'n'b)


INTERPRETI

Monna

Styly: rock-soul

Rock-soulová kapela MONNA přináší na českou scénu čerstvou hudbu se zahraničním rozhledem, nabitou energií, dravostí i citem. Celá pětice má bohatou hudební minulost i současnost vycházející z různých žánrů a společně tak vnáší do své tvorby rozmanitý a zároveň osobitý pohled na věc. Výsledkem jsou skladby, které vás v jedné chvíli roztančí a v druhé naženou husí kůži. Z kapely sálá muzikantská vyspělost, na jejímž pevném základě stojí nekompromisní frontmanka Dana. Tuhle divoženku s jemným sametovým i silným burácivým hlasem na pódiu jen tak něco nezastaví. MONNU prostě nelze přehlédnout a jejich energie, čistá radost z hraní a živelnost vás dostane!

www.facebook.com/MONNAband
www.bandzone.cz/monna

Lonely Virgin Robots

Styly: synthpop

Počátkem roku 2012 se pražská hudební scéna rozrostla o nový hudební projekt. Producent Honza Hejl si k oživení svých původně elektronických skladeb přizval kytaristu Ondřeje Hlase a bubeníka Míru Krále. Začalo období několikahodinových zkoušek a implementace živých nástrojů do elektronicky zvukových podkladů. Vznikly první předobrazy skladeb budoucích Lonely Virgin Robots. Taneční rytmy, rockové kytary, chemické zvuky počítače tou dobou zněly zkušebnou nad pražským Crossem.
Původně instrumentální sestava se po několikaměsíčním zkoušení a náročném konkurzu rozrostla o zpěvačku Kristýnu Šiškovou a baskytaristu Martina Režného. Živá vystoupení obohacuje saxofonista Vítek Bohal a občasný host raper Ivan Hlas junior. Kapela si odbyla koncertní premiéru na festivalu Let it roll 2012 ve Starých Ždánicích u Pardubic.

bandzone.cz/lonelyvirginrobots

www.facebook.com/LonelyVirginRobots

Neuro:Lab

Styly: d'n'b,

Jejich zvuk je tvrdý a bez jakýchkoliv kompromisů. Jejich vystoupení je zážitek, který charakterizuje mimo kvalitního zvuku i show. Jsou pořadetelé mnoha akcí a rezidenti klubu Chapeau Rouge Prague.
Mohli jste je slyšet se Zombie Cats, Volatile Cycle, Neonlight, Pythius, Qo, Drum Technology, A-Cray a další..


soundcloud.com/dnbneurolab

www.facebook.com/dnbneurolab


Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO