CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 22.10.2014

LAUNDRY

Datum akce:
22.10.2014

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
DJane Lillou (tech-house)


INTERPRETI

DJane Lillou

Styly: tech-house

Lillou, která s hudbou začala koketovat již od roku 1998, dnes patří mezi zdravý okruh  undergroundové housové scény v Čechách. Svůj styl si vytříbila po dvouletém pobytu v Londýně – v multikulturním centru Anglie, kde získala své pravidelné vysílání na pirátském radiu EFM, pozdější pravidelné páteční dýchánky v Nothinghamském baru a pár dalších  vystoupení  v Londýnských klubech jako 414….Stejně tak ji v jejích začátcích nemálo ovlivnilo a inspirovalo její přátelství a důvěra kolektivu Tag a Eukatech.

V roce 2001 se vrací do Prahy, aby zde pod taktovkou tehdejší věhlasné agentury Eastbase nastartovala dráhu profesionální Djane. Zahrála si v mnoha klubech po celé České republice, Slovensku a Chorvatsku. V neposlední řadě za zmínku stojí její návštěvy v klubech v ruském Petrohradě a Moskvě, kde si ji obecenstvo velmi oblíbilo a záhy získala i svého agenta.

Je jednou z mála  českých představitelek kvalitního techhousu, který ráda kombinuje s houpavým groovy deep housem a lámanými beaty. Její sety jsou velmi různorodé a náladově  barevné, chvíli jen tak zasněné a melancholické a posléze velmi energické s hutnými basovými linkami. To vše prolněné dlouhými a precizními mixy.
V poslední době se zabývá i vlastní produkcí a patří mezi djs pražského klubu Roxy.

 

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO