CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 20.10.2014

4. narozeniny Freestyle Mondays

Datum akce:
20.10.2014

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
MC ILL Spokinn (us) (hip hop)
 
DJ M-TRI (us)
 
DJane Leecy T (us/nyc)
 
DJ Fatte (Ty Nikdy label) (hip hop)
 
Rest (freestyle)
 
Jean Paul Quassier (hip hop)
 
The Cupcake Collective, MC Postr, Flowe, DJs Yofre

Fb událost: www.facebook.com/events/791095990931832/

Vstupenky v předprodeji na horním baru Chapeau rouge od 15.10.

INTERPRETI

MC ILL Spokinn (us)

Styly: hip hop, soul funk

IllSpokinn je MC a frontman živé hiphopové kapely Spokinn Movement, jejichž první album „60 Min. Cycle Spin“ vyšlo v roce 2007. V roce 2002 spolu se zpěvačkou Mariellou Gonzalez založil IllSpokinn již legendární open mic v klubu Sin Sin pod názvem Freestyle Mondays, který dodnes
spolu uvádějí každé pondělí.  Je rovněž mentorem newyorské mládeže – je členem projektu Urban Art Beat, kde v rámci mimoškolních aktivit učí děti druhého stupně základní školy jak rapovat či skládat písně.

www.illspokinn.com
http://www.facebook.com/pages/Spokinn-Movement/27756806491?ref=ts

DJ Fatte (Ty Nikdy label)

Styly: hip hop

DJ Fatte je v současné době jedním z nejvíc produktivních beatmakerů na území Česka a Slovenska. Přes prvotní pokusy se do vážnějšího kontaktu s produkováním dostal v roce 1999, kdy se stal členem zlínské kapely De Fuck To. Tady se produkčně podílel na archivní demo nahrávce a dvou plnohodnotných albech. Po tvůrčích neshodách Fatte v roce 2006 De Fuck To opustil a společně s Ideou stál u zrodu IdeaFatte. Spolu s IF prozatím vydal 4 desky, které také všechny kompletně produkoval. Jedná se o alba 365, Mezitím, Doma a Dočasně nedostupní. Kromě Idea Fatte v roce 2010 kompletně produkoval desku Premiéra, kterou natočil s Restem a v roce 2011 pak v podobném duchu vydal s MC Geyem desku Imaginárium naprosto běžných podivností. V tom samém roce stihl navíc ještě vydat svoje instrumentální sólo Což takhle dát si Tesař.

Rok po debutu se k Tesařovi připojila další instrumentální deska Fatte No More. Ta má, narozdíl od debutu, o poznání jednotnější a temnější atmosféru, pořád ale nabízí klasický Fatteův zvuk. V roce 2012 Fatte ještě stihnul vyprodukovat kompletní desku High and Mighty s Nironicem, která vyšla pod labelem Slick Talkers.

Mimo produkci se Fatte věnuje tvorbě mixtapes - tady prozatím vydal Human Duality (+ DJ Kika), Pytla, Krupicafaja a Rýlové povyražení, který byl namixovaný pro zákazníky Ty Nikdy Eshopu. Dále pak koncertnímu DJingu, živým show na MPC, pití a utužování real hip hopu.
DJ Fatte je momentálně v našem klubu k vidění víc než často, užít si ho můžete např. na pravidelné akci s DJem Zerwoxem -  Chapeau Connections.

zdroj: tynikdy.cz/interpret/dj-fatte
www.myspace.com/djfatte
www.facebook.com/pages/Dj-Fatte/85987091861

Rest

Styly: freestyle

Rest, momentálně nejlepší freestyler v Čechách našel společnou řeč s producentem Fattem, který má odjakživa DJe Premiera za vzor. A jelikož i Rest inklinuje spíše k boombap beatům a chce vyrůst z freestyleové škatulky, tak nebylo co řešit. Všechno to začalo prvním oficiálním trackem “Premiéra”, který jasně udal tempo a směr téhle dvojice.

Nehledej v tom zamilovanost, nehledej v tom extra hloubku. Hledej v tom pouze rap. Na podzim 2010 vyšla jejich debutová deska se stejným názvem - Premiéra. Klasické album zaznamenalo obrovský úspěch a dá se říct, že rozjelo opětovný zájem českých posluchačů o klasický hip hopový zvuk.

www.tynikdy.cz/interpret/rest

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO